KILIC DOKUZ ve KOMBINASYONLARI

-Kılıç 9 kartı, endişe ve kaygı, suçluluk ve pişmanlık gibi olumsuz duygulara kapılmayı ifade eder ve bu kart Uykusuz kabus dolu geceleri, yüksek sesli tartışmaları akla getirir. İstediğini elde etme, birikim ve tamamlanmadan bahseder.

-Kılıç 9 kartının üstündeki resimde, başını ellerinin arasında tutan kişi kaygı ve korkuları simgeliyor. 9 adet kılıç, endişeleri, sıkıntıları ve bunlara sebep olan şeyleri sembolize eder. Kılıçların simetrik dizilimi danışan kişinin sorunları takıntılı bir şekilde kafasından atamama alışkanlığını gösteriyor. 

-Adamın üstünde oturduğu yatak 2 kişi arasında bir düello oynandığı düşünülerek dekore edilmiştir. Yorgan, kişinin kendisini korunmuş hissetmek için örtünme ihtiyacını sembolize eder. Siyah duvar, durumla ilgili iyimserlik eksikliğini anlatıyor. Astrolojide Kılıç 9'lu Arkana Majör Kartlarında Yıkılan Kule ile sembolize edilir, Burcu İkizler ve yıldızı Mars gezegenidir.

-Kılıçların 9'lusu numerolojik olarak 63 ve dolayısıyla 9 rakamı ile ilgilidir. 9 rakamı, evrensel sevgi ve bilgeliğin enerjisine sahiptir. İnsani yardımın, tamamlanmanın, hizmetin ve sorumluluğun sayısıdır. 9 rakamı, ağır sorumluluklar üstlenmek zorunda olan birini ifade eder. Kalp ve akıl arasında denge kurmayı tavsiye eder. Bir tarot açılımında karşınıza çıkan Arkana Minör 9 kartları, olayların tamamlandığını ve kaygıya odaklanıldığını gösterir. Bir tarot açılımında Kılıç 9'lusu sefalete neden olan yaygın bir umutsuzluk duygusu ve endişe anlamına gelir.
-Kılıç 9'lusu talihsiz, üzüntü veren olayları ve devam eden sürekli mutsuzluğu anlatır. Kazalar, hamilelik sırasındaki düşükler ve bu olayları takip eden zihinsel işkence ile ilişkilidir. Bu kart genelde geçmişte yaşadığı incitici ve acı veren deneyimleri aklından çıkaramayan birini gösterir. Kendisi hakkında elalemin ne söylendiği ve düşündüğü ile ilgili olarak endişe içinde olan danışana Kılıç 9'lusu, dinlenmesini, zihnini sakinleştirmesini ve kendine eziyet etmemesini tavsiye eder.

-Kılıç 9 karakterine sahip kişiler, insanlarla mücadele etmekte aciz kaldığı için insanlara en zalim tarafını gösteren bir kişiyi işaret ediyor olabilir. Genelde, çok hassas olan bu kişiler işlerini yüreklerinde taşırlar. Kendilerini çok değersiz hisseder ve işleri akışına bırakmakta zorlanırlar. Sonunda, anlaşmazlıklara sürüklenir, çok yorulup bunalırlar. Düzene ve huzura ihtiyaç duyarlar. Fakat, zamanla güvenliklerinin tehdit edilmesiyle baş edemez hale gelirler.

-Kılıç 9 kişileri genelde mükemmellik için mücadele ederler, ancak bu ısrarlı çözüm arayışları zayıf kalır ve durum hızla bir kabusa dönüşür. Aslında bu gereksiz bir endişedir, çünkü en kötü senaryoları tekrar tekrar kafalarının içinde oynarlar. Sürekli geçmişteki seçimlerini sorgularlar ve her zaman asabidirler. İçlerinde sarsıcı bir enerji taşırlar ve bir insanın en kötü tarafını ortaya çıkartırlar. Bu kişiler sürekli bir huzursuzluk hali içindedir ve insanlar onun bu durumunu bilirler. Ancak, onların bu hali zamanla etrafındakileri de sinirli yapar ve tetikte olmaya zorlar.

-Eğer, Kılıç 9'lusu tarot açılımlarında karşınıza çıkarsa, öncelikle hayatınızdaki stresin nereden geldiğini inceleyin, araştırın. Bu kart genelde, kafanızda sürekli tekrar eden ve mutsuzca serbest bırakılması gereken olumsuz bir düşünce döngüsüyle ortaya çıkar. Bu düşünceler, ele alıp çözümlemek için gayret gösterene kadar stres ve endişe yaratacaktır.

-Kılıç 9'lusu takıntılı bir halde hareket edememe ve kendine kendine eziyet etme halidir. Olumsuz düşünceler insanın kendisini değersiz hissetmesine sebep olur ve bunun sonucunda sağlık sorunları kaçınılmazdır. Böyle bir durumda stresi azaltmanın yollarını araştırıp bulmak ve bu stresle nasıl başa çıkılabileceğinizi belirlemek için diğer kartların neleri işaret ettiğine bakın.

-Kılıç 9 gelecek korkusunu, rahatlayamamayı ve teselli edilemez bir mutsuzluğu gösterir. Buda endişe, uykusuzluk ve depresyona yol açar. Bir tarot açılımında Kılıç 9, yakında iyi şeyler olacak anlamına gelir, ancak şu anda işleri aceleye getirmemenizi, inancınızı ve güveninizi korumanızı ve sabırlı olmanızı hatırlatır.

-Hayatınızda nelere sahip olduğunuza bakmanızı ve kendiniz için olumsuz olmayı ve üzülmeyi bırakmanızı tavsiye eder. Kılıç 9 sizin veya bir yakınınızın bir çatışma, öfke veya zihinsel ıstırap döneminden geçtiğinizi de gösterebilir. Bu durumda bir başkasının acısını paylaşmanız ve ona destek sunmanız isteniyor olabilir.

-Sağlıkla ilgili bir tarot açılımında Kılıç 9, cidddi bir hastalık, ameliyat veya trajik bir durum hakkında bir uyarı olabileceğinden, açılımınızı dikkatli bir şekilde kontrol etmelisiniz. Çünkü, bu sevdiğiniz veya değer verdiğiniz birinin ölümü anlamına da geliyor olabilir.

-Ters konumda Kılıç 9 sağlık konusunda tıbbi yardımın gerekli olabileceğinin bir göstergesidir. Sağlıkla ilgili endişeleriniz olduğunda sorunu önlemek tedavi etmekten daha iyidir. Ters kılıç 9, hastalığı bu açıdan değerlendirerek yardım istemeniz konusunda bir mesajdır.

-Ters Kılıç 9, hapis, korku, utanç, şüphe, zulüm ve adaletsizlikten bahseder. Ayrıca, suçluluk hissettiğiniz için depresyona girebileceğinizi ve bununda sağlık durumunuzu olumsuz etkileyebileceğini ifade eder.
-Ters Kılıç 9, gerçek niyetiniz olumlu olsa bile, bu yolda olumlu ilerleyemeyeceğinizin farkında olmanızı söyler. Ayrıca, önemli kararlar alırken seçimlerinizin sonuçlarını iyi düşünmenizi, kararlarınızda mantıklı ve gerçekçi olmanızın yararınıza olacağını ifade eder. Ayrıca Ters Konumda Kılıç 9 Kartı, iyi haberlerin yolda olduğunun ve olumlu gelişmelerin gerçekleşmek üzere olduğunun da bir işaret olabilir.

-TERS KONUMDA KILIC 9'LU, sorunları ele alıp çözümlemek yerine göz ardı edildiği için yeniden ortaya çıktıklarında danışan kişinin bunlarla nasıl baş edeceğini bilemediğinde ortaya çıkar. Kişi sorunları çözümlemek için çabalamak yerine başını kuma sokmaya çalışıyordur ve sonuç olarak işler içinden çıkılmaz hale gelir. Hatta, bu kart danışan kişinin tam bir umutsuzluk ve çaresizlik içinde kaldığını gösterir. Kişi bu esnada panik atak geçiriyor da olabilir. Kılıç 9 danışan kişinin yanlış yolda olduğunu anlatır ve gerçekleri görmesi gerektiği konusunda bir uyarıdır.


-TERS KONUMDA KILIC 9 KARAKTERI, kendi bakış açısına çok sıkı bağlı olan, esneklik payı olmayan birini gösterir. Bu kişiler dünyanın kendilerine borçlu olduğu inancıyla kötü davranışlarını haklı çıkarmaya çalışırlar. Kurban zihniyetine sahiptirler ve herkesin kendisine adaletsiz davrandığına inanırlar. Bu kişilerin öz farkındalık eksikliği vardır, dürtüsel hareket eder, genelde iki yüzlüdür ve çok ender aldığı sorumlulukların çok azını yerine getirirler.


KILIC 9 KOMBINASYONLARI


-Bir tarot açılımında her tarafında Aslarla birlikte görünen Kılıç 9, hayatınızda her ne oluyorsa yaşadığınız her şeyin en iyisi için başlangıç yapabilmek için, zorlandığınıza dair bir mesajdır. Olumlu bir duruşla yeni başlangıçlara odaklanarak deneyimlerinizden en iyi şekilde yararlanmanız tavsiye edilir.

-Bir tarot açılımında Kılıç 9 ile görülen ikinci bir arkana minör 9'lusu ev veya adres değişikliği, 3 adet 9'lu beklenmedik bir sürpriz, 4 adet dokuzlu en parlak umutlarınızın, hayallerinizin ve dileklerinizin gerçekleşeceğini gösterir.

-BUYUK RAHIBE'nin yanınd KILIC 9'lusu, bazı gerçeklerle yüzleşmeye hazır olmanız konusunda bir uyarıdır. Bu kombinasyon korkmamanız ve sorumluluk yüklenmek zorunda kalacağınız anlamına gelir..

-YILDIZ KARTI'nın yanında KILIC 9, hayatın size verdiği hediyelere şükretmenizi, inançlı ve minnettar olmanızı ve durumunuzun olumlu tarafını görmenizi ister. Şu anda işler yolunda gitmesede bir süre sonra herşey düzelecektir. Bu yüzden inancınızı korumalısınız.
-Bir tarot açılımında Kılıç 9'lusu, Arkana Majör Kartlarından Ay Kartı ile ortaya çıkarsa ve hatta Ay Kartı Ters Konumda gelirse, bu danışan kişinin zihinsel sağlık sorunları olduğu anlamına gelir.

-Kılıç 9'un yanında Tılsım 5'lisi varsa endişelerin sebebi genellikle finansal meselelerdir.
-Eğer, Kılıç 9'lunun etrafında Kılıçlar serisinden diğer kartlar bulunuyorsa, bu kişinin kendi aleminde yaşadığını ve zihinsel bir endişe modelini hastalık derecesinde takıntı haline getirdiğini gösterir.

-Eğer, tarot açılımınızda çok sayıda saraylı kartlar varsa, danışan kişinin uyum sağlamak için kendisini baskı altında hissettiği anlamına gelir.

- Aşk ile ilgili bir tarot açılımında Kılıçların 9'lusu, danışanın ilişkisinde huzurunu kaçıran, problem yaratan birisini işaret eder. Eğer, danışan kişi bekarsa Kılıç 9 onun çok yalnız olduğu ve belkide geçmiş ilişkilerinden çok pişman olduğu anlamına gelebilir.

-kariyerle ilgili olarak Kılıç 9, danışan kişiyi yiyip bitiren bir işte çalıştığını gösterir. Kılıç 9, aynı zamanda bir ruh sağlığı çalışanını veya gece vardiyasında çalışan birini de ifade ediyor olabilir.


KILIC 9 Tarot Kartı bazı önemli tarot kartı kombinasyonları:

Kılıç 9 + Aptal: Yeni bir durum hakkında endişelenmek. Hazırlıksız hissetmek.
Kılıç 9 + Sihirbaz: Strese neden olan yanlış anlamalar.
Kılıç 9 + Yüksek Rahibe: Aşırı korumacı anne.
Kılıç 9 + İmparator: Öngörülemeyen otorite figürü.
Kılıç 9 + Aşıklar: Bir ilişki için endişelenmek.
Kılıç 9 + Güç: Kendinden şüphe duyma.
Kılıç 9 + Hermit: Kaygı nedeniyle izolasyon.
Kılıç 9 + Kader Çarkı: Gelecekten korkmak.
Kılıç 9 + Şeytan: Zorbalığa maruz kalmak.
Kılıç 9 + Güneş: Strese neden olan kötü akıl yürütme.

Kılıç 9 + Asa Ası: Stres yaratan yeni bir başlangıç.
Kılıç 9 + asa 3: Derinliklerinin dışında olmak. Çok fazla talep.
Kılıç 9 + asa 5: Sağlıksız akran baskısı.
Kılıç 9 + asa 6: Kibir.
Kılıç 9 + asa 8: Son dakikada fikrini değiştir. Bir yolculuk için endişelenmek.
Kılıç 9 + asa 9: Enerji eksikliği.
Kılıçların 9'u + Asaların Kraliçesi: Başarı korkusu.

Kılıç 9 + kupa 3: Kötü arkadaş.
Kılıç 9 + kupa 6: Hain hatıralar.
Kılıç 9 + kupa 8: Yeni bir gerçeklik istemek.
Kılıç 9 + Kupa Prensi: Kasvetli bir kişilik.
Kılıç 9 + Kupa kraliçesi: Karanlık duygular tarafından tüketilir.
Kılıç 9 + Kupa kralı: Motivasyon eksikliği.
Kılıç 9 + Tılsım Ası: Para konusunda endişelenmek.
Kılıç 9 + Tılsım 3: İş yerinde mutsuz.
Kılıç 9 + Tılsım 8: Yeni bir beceri öğrenme endişesi.
Kılıç 9 + Tılsım 10: Aile için endişelenmek.

Kılıç 9 + kılıç ası: Zihinsel karışıklık ve endişe.
Kılıç 9 + kılıç 3: Kalp ağrısı.
Kılıç 9 + kılıç 4: Uykusuzluk.
Kılıç 9 + kılıç 6: Zihinsel görevlerle ilgili sorunlar.
Kılıç 9 + kılıç 10: Kendi en büyük düşmanınız olmak.
Kılıç 9 + Kılıçların Prensi: Dedikodular ve söylentiler hakkında endişelenmek.
Kılıç 9+ Kılıçların Kraliçesi: Soğuk bir maskenin ardında yaşamak.
KILIC KRALICE ve KUPA 1O KOMBINASYONU

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Kılıç 9 asa 4 teşekkürler
Meral dedi ki…
-İşiniz ve yaşam tarzınız, hayat felsefeniz ve amacınızla uyumlu değilse, Kılıçların Dokuzlusu ve Kupaların Dörtlüsü tarot kombinasyonu günlük yaşam tarzının sıkıcı hale geldiğini temsil eder.
-Hayatın basit zevkelerine yönelmek ve önceliklerinizin farkına varmak için zaman ayırmak kendinizi iyi hissetmenize ve iyileşmenize hizmet edecektir.
Ayrıntılara alttaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://meralcilingir.blogspot.com/2024/05/kilic-dokuzlusu-ve-kupa-dortlusu.html
Maisy dedi ki…
Ne düşünüyor diye sorduğumda şeytan kılıç dokuzlusu kılıç şövalyesi ve denge kartı çıktı yorumlamama yardım eder misiniz tesekkur ederim şimdiden 🎀🙏🏻
Maisy dedi ki…
Exim benimle ilgili ne düşünüyor diye sordugumda şeytan kılıç dokuzlusu kılıç şövalyesi ve denge kartı çıktı yorumlamama yardım eder misiniz tesekkur ederim simdiden🎀🙏🏻
Meral dedi ki…
Ayrıntiya girmek istemem, ama kendi iyiliginiz icin ve hayatinizın duzene girnesi icin ondan uzak durmanız gerektigini söyleyebilirim.
Adsız dedi ki…
Kılık dokuzlusu+tılsım prensi ne anlama gelir lütfen🙏
Meral dedi ki…
Kılıç 9 ve Tılsim Prensi risk almaktan ve konfor alınin dışına cikmaktan korkan birini gosterir. Tılsim Prensi büyümek ve gelişmek icin yeni bir firsat anlamına gelirken, Kılıç 9 kişiyi geride tutan korku ve endişelere vurgu yapar.