KILIC KRAL, KILIC 6 ve KUPA 3 KOMBINASYONU

-Bir tarot açılımında çok fazla Kılıçlar varsa, bu bir şeylwein takas edildiği anlamına gelir, belki sözcükler ve belki düşünceler, iyi ya da kötü olarak karşılıklı yer değiştiriyordur. Kılıç 6'lı yolculuk kartıdır. Bu sebeple aslında nötr bir kart olsada, melankolik takılmamanızı, her zaman ilerlemenizi önerdiğini düşünürüm. Yani gerçeklere dayalı bir kart oldğunu düşünüyorum ve çabalarınız mutlaka karşılık bulacak ve buna dayalı bir sonuca varacaksınız.

-Kılıç Kralı ve Kılıç 6 sorumluluk almak ve bir eylemde bulunmak, hatta düşündüğünüz ve yaptığınız herşeyde yolcu olmaktansa kendi rotanızı kendinizin belirlemenizin doğru olacağı anlamına geliyor. Bunun içinde pasif kalmaktansa daha çok eyleme geçmek, daha çok birşeyler yapmanız gerekiyor. Kılıç Kartlarının çoğunlukta olması, hayatınızın gerçekten değişmesi gereken bir yönüne veya durumu kabul etmeme noktasında, buna engel olmaya çalıştığınızı gösteriyor.

-Kılıçların Kralı kararlı ve mantıklı olmanızı önerirken, Kılıç 6 daha iyi bir yere ulaşmanın bir yolu olduğunu ve o tekneye binip, kürek çekerek  çabalarınızla daha iyi bir konumda sona varabileceğinizi işaret ediyor. Kılıç Kral disiplinli bir ebeveyn, ya da patron olabilir. Ancak Kılıç 6 'nın önünde navigasyon gibi bir yol göstericidir.

-Kılıçların 6'lısı Adaleti sağlayan bir kart olmasada, temel anlamı tamamen sezgidir. Aynı zamanda, iletişim ve konuşmalarda barışçıl durumu korumak için tavizlerde bulunmayı bir sorumluluk olarak görür. Dengede olmayan şeylere ayarlama yapma gereği ve ödenmesi gereken karmik borçlar olabilir. Bu kart sizin önemli bir misyonunuzun olduğunu işaret ediyor. Bu kart sizi daha yüksek bir amaca ulaştıracak bir görev üstlendiniz ve ruhsal anlamda daha iyi hissedeceğiniz bir yaşam tarzının habercisi.

-Kılıç Kralı sizin disiplinli karakterinizi veya devlet kapısında önemli bir işiniz olduğunu gösteriyor olabilir. Kılıç Kral, Kılıç 6 ve Kupa 3 mantıklı düşünerek, doğru analiz yaparak probleminizi çözümleme dönemini çok doğru yönettiğinizi, dar yollardan başarıyla geçtiğinizi ve hayatınızın istikrara kavuşmasının çok yakın olduğu anlamına geliyor. Doğru olanı yaptınız, doğru mücadele ettiniz ve kazandınız, bu dönüşümün ardından Kupa 3, çok yakında bir kutlama olduğunu işaret ediyor ve şampanyayı hazırlamanızı öneriyor.

-Kupa 3, ifade özgürlüğünü, iyi arkadaşlarla bol miktarda iletişim içinde kutlamaları ve duyguları paylaşmayı ifade eder. Kupa 3 aile mutluluğu ve huzuru için, bu yolda kürek çekmek anlamına da geliyor. Çünkü Kupa 3 mutlu aile kartıdır.

Yorumlar