KILIC KRALI ve KOMBINASYONLARI

-Kılıç Kralı'nın sol Satürn parmağındaki yüzük, yetki ve sorumluluğu simgelemektedir.. Mavi tuniği bilgeliği ve anlayışı, mor pelerin gücü ve hırsı sembolize ediyor.

-Bulutlar, zihinsel zorlukları, bulutların üstünde uçan 2 kuş Hugin ve Munin, Kralın her zaman kullanabileceği bilgileri ifade eder. Kralın sağ elindeki 2 tarafı keskin kılıç, bir durumun her 2 tarafınıda görebileceğini gösteriyor.

-Hugin ve Munin İskandinav Mitolojisinde, Tanrı Odin ile arasında çok derin bir bağlantı olan ve ona yardım eden eden 2 kuzgundur. Odin'in 2 omzuna oturan kuzgunlar, gördüklerini ve işittiklerini onun kulağına fısıldar. Odin, onları her sabah kahvaltıya geri dönmek üzere dünyayı dolaşmaya gönderir.

-Kral tahtı, kelebekler, 2 hilal ve 1 melek sembolleriyle süslenmiştir. Kelebekler dönüşümü, 2 hilal erkek ve dişi enerjiler arasındaki dengeyi ve kralın sol kulağının yan tarafında ağaçları işaret eden melek, eğitimi sembolize eder. Kılıç Kralı astrolojide İkizler, Kova ve Terazi burçlarını temsil eder.

-Kılıç Kralı, ustalık ve uzmanlığı gösterir. Tarot açılımlarında, genelde rolünüze kayıtsız kaldığınızda, sizi hızlandırmak ve harekete geçirmek için, karşınıza çıkar. Bazan gözünüzü korkutan bir otorite olsada, gururu bir kenara bırakırsanız, özellikle kariyer hayatınızda ihtiyacınız olan gerçekleşir. Kılıç Kralı talepkardır. Ancak, onu dinler ve dediğini yaparsanız, mantıklı olduğunu fark edeceksiniz.

-Kılıç Kralı, özellikle planlarınızda istikrarlı bir şekilde ilerlemeye kararlıysanız, başarıyı gösterir. Hiç duygusal olmayan bu kart, olaylara yaklaşımınız ne kadar gerçekçi ve mantık çerçevesinde olursa, sonuç o kadar iyi olacak anlamına gelir. Kılıç Kral, karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelmek için, çekiciliğinize ve şansa güvenmek yerine, kapasitenizin ne kadar yeterli olup olmadığını bilmenin önemini anlatır.

-Bir aşk tarot açılımında Kılıç Kral, çok bağımsız biriyle kararlı bir ilişkiye işaret eder. Eğer, bekarsanız kendine çok güvenen ve iyi eğitimli, biriyle tanışacaksınız anlamına gelir. Bu kişi size karşı sert olabilir. Ancak, amacı sizi daha yüksek başarılara itmektir. İstikrarlı bir ilişki için, partnerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmelisiniz.

-Bu Kral, mevcut ilişkilerin yeni bir olgunluk seviyesini gösterir. Romantizm veya ortaklıklarda, özellikle erkeksi bir enerjiye ihtiyaç duyulduğunda, iyiye işarettir. Erkekseniz, erkekliğin gerçekten ne demek olduğu üzerinde çaba gösterin. Kadınsanız, partnerinizin erkek özelliklerini ortaya çıkarmasına yardımcı olun.

-Kılıç Kral'ı, aşk hayatında hislerini göstermemek için, elinden geleni yapan birini gösterir. Çünkü, kendisini taktiksel ve yapılandırılmış biri olarak gördüğü için, kontrolden çıkmaktan hoşlanmaz. Sonunda pes edip, size aşkını ilan etmesi biraz zaman alabilir.

-Kılıç Kral, finansal durumunuzu ifade eden kartlarla birlikte göründüğünde, harcamalarınızda objektif olun, para ile ilgili konuları ertelemeyin, hemen çözün. Gerekiyorsa ihtiyaçları önceliklerine göre sınırlandırarak, yaşam tarzınızı değiştirin.

-Kılıç Kralı iş yerinde, size rehberlik edecek etkili bir erkek gücüdür. Duygularınızı incitiyor ve sizi küçük düşürüyor gibi görünsede, bunda daha derin bir amaç vardır. Size meydan okuması, daha yüksek standartlara yükseltmek içindir. Ona güvenir ve sizi yönlendirmesine izin verirseniz, tüm profesyonel çabalarınızda başarılı olursunuz.

-Kılıç Kralı, ister sivil ister parlamenter, ister askeri olsun, otorite pozisyonlarıyla bağlantılıdır. Bir kariyer açılımında, Kılıç Kral, belirli bir beceride usta olmayı ve yüksek talep görmeyi ifade eder. Ayrıca otoriteyi ifade eden bir polis, yargıç veya avukat olabilir. Kılıç Kralı, genellikle şefleri, avukatları, yargıçları, doktorları, cerrahları ve pilotları ifade eden entelektüel bir otorite figürüdür.

-Kılıç Kralı, oyunların zirvesinde olan bir profesyoneldir. Bu kişi, kendi alanında uzmandır. İhtiyacı olan gerekli bilgiyi elde etmek için, sürekli okumak zorunda olan, cesaret ve bilgelikle liderlik eden kişidir.

-Evet-Hayır sorularında karşınıza çıkan Kılıç Kralı, meselenin gerçeklerinden uzak olduğunuzu hatırlatır ve sorunuzun cevabının büyük olasılıkla HAYIR olduğunu söyler.

-Kılıç Kralı, dengeli, şefkatli, özenli, duyarlı ve adildir. Tutkulu ve güvenilir, idealist ve onurludur. Fakat, hak ettiğini alamadığını düşünüyorsa, mesafeli, içe kapanık ve zaman zaman saldırgan ve huysuz olabilir. Dikte etmeyi ve hükmetmeyi seven Kılıç Kralının bir tarafı güçlü bir danışman, diğer tarafı güçlü bir lider ve kanun uygulayıcısıdır.

-Olgun ve sert bir ifadeye sahip olan Kılıç Kralı, konuşmadan önce gerçeği bulmak için, soğukkanlılıkla derin derin düşünür. Bilge, dürüst ve iradeli bir adam olarak, otorite ve güç pozisyonuna çok uygundur.

-Kılıç Kralı, yanınızda durduğunda çok iyi bir adam, ancak geçilmesi imkansız zor bir rakiptir. Numerolojik olarak 51 ve 6 sayılarıyla bağlantılıdır. 51 ve 6 rakamlarının enerjileri liderliği, bağımsızlığı, derin içsel bilgeliği, sorumluluk ve gerçek bir aile sevgisini birlikte getirir.

-Zeki ve hızlı, yüksek değerlere sahip, prensip sahibi ve çekici Kılıç Kralı'nın, sonucunu önemsediği durum hakkında isabetli tavsiyeleri vardır. Zora düştüğünüzde kapasiteniz kurtulmaya yetmiyorsa, baştan onu dinleyin.

-Kılıç Kralı, kendinden emin ve bilgiye aç birini gösterir. Aklı ve duyguları arasında dengeyi bulmaya çalışan kişinin, olayı kabullenişe geçmiş bir modda, etrafında soğuk hava estiğini anlatır. Kişi, öncelikle bir strateji oluşturmalı ve planlarını hayata geçirebilmek için, hem sezgilerini hemde zekasını kullanma zamanının geldiğinin farkında olmalıdır. Birinin hakkınızda ne düşündüğünü sorduğunuzda karşınıza çıkan Kılıç Kralı, bu kişinin kendisiyle entelektüel düzeyde eşit ve harika bir takım olduğunuzu düşündüğü anlamına gelir.
-Kılıç Kralı kişileri, başkalarına rehberlik eden ve uzmanlığından öğrenilmesi gereken çok şeye sahip, gerçekçi ve etik birisidir. Uzmanlığı, diğer her şeyi bilenlerden oldukça farklıdır. Çünkü, bu kral kendine güvenir. Gerçekte asıl bilinmesi gerekeni bilir ve başarır.. Çok iyi eğitimli, oldukça yüksek gelir sahibi ve toplumda saygın bir konuma sahip olduğundan, kendini teşhir etmeye ihtiyacı yoktur.. Kılıç Kralı, en doğru ve en iyi kararı verdiğinden, tartışmayı her zaman kazanan kişidir.

-Eğer, Kılıçların Kralı bir kadını sembolize ediyorsa, o sinizmi aşmış bir kadındır. Bu kadın, Çok fazla dram yaşamasına rağmen, başarılı olmak için, acılarını ve tecrübelerini bilgeliğe dönüştürmeyi başarmıştır.

-Kılıç Kralı kişileri, maneviyat söz konusu olduğunda olgun insanlardır. Fakat, bazan felsefi inanç ve ezoterizm düşüncesiyle alay edebilirler. İyi şeyler için çabalıyorsa, onun yanında görev alın ve birlikte çalışmaya devam edin.

-Maddi ve hayvani tarafımızı, maneviyatla aşmaya çalışmak insani doğamızın özüdür. Maneviyatı göz ardı etmek veya yok saymak ve sadece egolarımızı beslemek yerine, maddi, zihinsel ve ruhsal hediyelerimizi dengede çalıştırmak başarının anahtarıdır.

-Ters konumda Kılıç Kralı, kendi çıkarları için, gerçekleri manipüle eden birini gösterir. Dar görüşlü ve ön yargılı olan bu kişiler, Genelde yeni fikirleri dalgaya alır veya sansürler.

-Bazan, danışan kişi söylemesi gereken gerçekleri sakladığında, ters konumda Kılıç Kralı ortaya çıkabilir. Bazan, cehaletin olduğu bir ortamı veya zalim ve tacizci birini, bazanda kişinin eksikleri olduğu için, görevini tam anlamıyla yerine getiremediğini gösterebilir.

-Ters  konumda Kılıç Kralı, bazan ihanete uğradığınızın veya size bir adaletsizlik yapıldığının göstergesidir. Bazan, bir durumu kontrol almaya çalışan iradesi güçlü, aynı zamanda aşırı tahammüllü ve iğrenç birini ifade ediyor olabilir. Bazanda, zeki ve bağımsız, ancak kendinden zayıf olanları, sömüren biri olarak karşınıza çıkabilir..

-Ters Kılıç Kralı, aşırı sert ve disiplinli bir ortak, koca, baba veya erkek meslektaş olabilir. Zaman zaman, zalimce ve adaletsiz davranan, bazan insanları üzmekten ve uyumsuzluk yaratmaktan hoşlanan, bazanda, katı ve uzlaşmaz, merhametten yoksun ve oldukça zorba, olgun bir adam olarak karşınıza çıkabilir.

-Ters konumda Kılıç Kralı, kötü ve nefret dolu birini işaret eder. Bu kişiler, özellikle aşağılama yoluyla, başkalarını küçük düşürmeye çalışırlar. Çünkü, ruhlarının derinliklerinde, kendilerine yenilir ve kendi duygusal tepkileriyle baş edemezler. Saygıyı hak edecek bir şey yapmadıkları halde, saygı isterler.

KILIC KRALI KOMBINASYONLARI

-Kılıç Kralı, Kılıçlar serisinden diğer kartlarla birlikte olduğunda geniş kapsamlı finansal baskı ve endişeleri gösterir. Bir tarot açılımında Kılıç Kralı, başka bir kralla birlikte ortaya çıktıysa, halk tarafından tanınma ve kutlamanın çok yakın olduğunu anlatır. Aynı zamanda, bir terfi ve kazanç anlamına gelir. 3 kral ticari bir işlemde başarı, 4 kral tüm çabalarda tam başarıyı gösterir.

-Kılıç Kralı ve Büyük Rahibe, doğanın kırılmaz gücünü temsil eder. Büyük Rahibe Kıralın sözlerini alır ve kendininkilerle birleştirip, Kralı dahada güçlendirir. Bu kombinasyon, hem iyi hemde kötü niyetleri daha büyütüp güçlendirdiğinden, yapacağınız hamlelerde dikkatli olmanızı tavsiye eder.

-Kılıç Kralı ve KILIC KRALICEsi kombinasyonu, kralın sözlerinin çatışmacı ve öfkeli bir ton taşıyacağını gösterir. Güçlü bir adamın size karşı, öfke duyguları beslediğinin farkında olun. Bu kombinasyon, büyük tepkiye sebep olan sorunları çözmenin zamanı geldi anlamına gelir.

-Kılıç Kralı, Tılsım serisinden her hangibir kartla birlikte, ufukta finansal sorunları gösterir. Bu krizi atlatmak için, harcamalarınızda dikkatli olun ve gerçekleri görmezden gelmeyin. Gelir ve giderleri dengelemek için not alırsanız, bilinçli hareket edebilir ve çalışmalarınızı aksatmadan, krizi aşabilirsiniz.

-Kılıç Kralı, Asalar serisinden her hangi bir kart ile birlikte, çabalarınızın gelecekte başarılı olacağının habercisidir. Üstünde çalıştığınız proje kesinlikle çok olumlu eleştiriler alacak ve büyük başarılar getirecek.

Kılıç Kralı + Aşıklar: Aşkta entelektüel uyum olduğunu ifade eder.

Kılıç Kralı + Güç: fikirleri güçlü ve tutkulu bir adamı gösterir.

Kılıç Kralı + İmparator: Bir İmparatorluk inşa etmek veya büyük bir İşbirliği için çalışmak anlamına gelir.

Kılıç Kralı + Adalet: Avukat, polis veya yargıç.

Kılıç Kralı + Güneş: Bir baba figürü. Başarılı olmak ve başkalarının başarılı olmasına yardımcı olmak.


Kılıç Kralı + Kupa 2: İlişki uzmanı. Bu kombinasyon, her şeyden önce ilişkinize odaklanmaktan da bahsedebilir.

Kılıç Kralı + Kupa 8: Bir rüyayı gerçeğe dönüştürmek için çalışarak duygusal olarak iyileşmek.

Kılıç Kralı + Kupa 10: Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek. Bir ilişkiye odaklanmak.

Kılıç Kral + Kupa Prensi: Yeni keşfettiği icatları için harekete geçmeye hazır bir kişi.

Kılıç Kralı + Tılsım 2: Hobinizi çalışmak. İlgi alanlarınızı keşfetmek için zaman harcamak.

Kılıç Kralı + Tılsım 4: Muhasebeci, bankacı veya finansal planlayıcı. Bu kombinasyon aynı zamanda finansal hedeflerinizden ve bütçenizden de bahsedebilir.

Kılıç Kralı + Tılsım Prensi: Çalışma yoluyla kendinize olan güveninizi ve öz değerinizi artırma.


Kılıç Kralı + Asa 5: Bir grup diğer benzersiz insanda sizi neyin benzersiz kıldığını öğrenmek.

Kılıç Kralı + Asa 7: Çatışmalardan kaçınmak.

Kılıç Kralı + Asa 10: İşkolik.


Kılıçların kralı + Kılıç Ası: Usta olmak. Yeni bir beceride ustalaşmak.

Kılıçların kralı + Kılıç 2: Müzakere ve diplomaside ustalaşmak. Objektifliğe hakim olmak.

Kılıçların kralı + Kılıç 3: Gerçekleri manipüle etmek. Aşkta acımasız.

Kılıç kralı + Kılıç 4: Doktor. Sağlık çalışanı.

Kılıç kralı + Kılıç 5: Bir savaşçı. Bir yarışmacı. Bir tiran.

Kılıç kralı + Kılıç 6: Bir bilim adamı. Bir gezgin. Bir matematikçi.

Kılıç kralı + Kılıç 7: Özyönetim konusunda uzmanlaşmak. Yalnız çalışmayı tercih etmek. Bir pazarlama dehası. Dedikodu ve çatışmalar danışanı tüketiyor. Bu kombinasyon, danışanın daha iyi arkadaşlar ve daha mutlu bir ortam arayacağı anlamına gelebilir.

Kılıç Kralı + Kılıç 8: Otizm'de kılıçların kralı. Gizli bir dahi.

Kılıç kralı + Kılıç 9: Psikiyatrist. Psikolog. Kontrol delisi. Geçmiş için endişelenmek. Geçmişi düşünmek. Geçmişten gelen karmik olayları incelemek.

Kılıç kralı + Kılıç 10: Adli dedektif. Akupunktur. emekli oluyor.

Kılıç kralı + Kılıç Prensi: Yetenekli bir cerrah. Usta bir dedektif.

kılıç kralı + Kılıç Şövalye: Bir CEO. Bir general. Bir organizasyonun zirvesi.

Kılıç Kralı + Kılıç Kraliçesi: Kariyer açısından mükemmel eşinizi bulmak.

Kılıç Kralı: Çok başarılı.

Yorumlar