KILIC KRALICESI ve KOMBINASYONLARI

-Kılıçların Kraliçesi kartında bulutlar zihinsel zorlukları ifade eder. Kraliçenin bulutların üstünde yükselen başı, zorlukların üstünde yükselen aklını sembolize ediyor.

-Kraliçeni sağ elinde yukarıya doğru tuttuğu kılıç net ve kararlı durunuşunu gösteriyor. Başının üstündeki kuş sorunların çözümünde zihinsel kabiliyetini kullanmada becerikliliğini, ileriye doğru uzanan açık sol eli tavsiyeler vermedeki yeteneğini ifade ediyor.

-Kılıç Kraliçesinin tahtı, kanatlı bir çocuk, bir çift ay ve kelebek görseli ile süslenmiştir. Kanatlı çocuk bereketi, Ay'lar güçlü sezgilerini, kelebekler ise dönüşümü sembolize ediyor.

-Kraliçenin kelebek tacı, zekasının her türlü duruma uyum sağlamadaki yeteneğini ve bulutlarla süslenmiş pelerini değişkenliğini gösteriyor. Kollarındaki kırmızı püsküller tutkunun, beyaz elbisesi saflığın ve doğallığın simgesidir.

-Astrolojik olarak Kılıçların Kraliçesi İkizler, Terazi ve Kova Burcunu temsil eder.

-Kılıçların Kraliçesi, genellikle zor bir durumda size yardımcı olmak için, hayatınızda görünecek olan bilge bir kadını işaret eder. Bazan yalnız yaşamayı kendi seçen biri, bazanda dul veya boşanmış bir kadını ifade eder. Oldukça hırslı, zeki, güçlü ve iradeli bir kadın olan bu kişiler dürüst ve bağımsızdır...

-Kılıç Kraliçesi soğuk, ancak esprilidir. Fakat, kalitesiz pis şakaları sevmez ve bu tarz eğilimi olan insanlardan hoşlanmaz. Kılıç Kraliçesi kadını genelde aşkta incinmiş olsada, bunu göstermemekte başarılıdır. Duygusal olmaktan ziyade akılcı ve kariyer odaklı olduğu gibi, aynı zamanda İş yaşamında tam bir profesyoneldir.

-Kılıç Kraliçe Kartı, bazan ciddiyet gerektiren, fakat iyi organize edilmiş bir ortamın kontrolünden sorumlu birisi olarak karşımıza çıkabilir. Burada profesyonel kalmak bir zorunluluktur ve tüm gözlerin üstünüzde olduğunu bilirsiniz. Bu kraliçenin grisi yoktur. Kuralları siyah ve beyaz, sınırları nettir.

-Bir aşk açılımında Kılıçların Kraliçesi duvarların yıkılmasına izin vermenin zorluklarını ifade eder. Ayrıca, bu kişler kişisel ilişkilerde çok iyi bir dost, ancak asla baş edilemeyen amansız bir düşmandır. Sevilmeye ihtiyacı olduğu halde ilişkilerinde mesafeli ve uzaktır.

-Kariyer yaşamında kılıç kraliçe, entelektüel bir çalışanı sembolize eder. Bir öğretim görevlisi, profesör, yönetici veya koordinatör olabilir. Tarot açılımlarında karşınıza çıkan Kılıç Kraliçe, sorunuzun cevabının büyük olasılıkla Hayır olduğunu gösterir.

-Kılıç Kraliçesi tarot kartının geleneksel anlamı sinizmdir. İşi kolay, bireysel hayatı zor bulan Kılıç kraliçesi, genellikle hukuk dünyasında iş ve kariyer yolunu ifade eder.

-Gardını indirdiğinde savunmasız kalacağını düşünen Kılıç Kraliçesi, pek meraklı olmasada her zaman güçlü olmak zorunda hisseder. Çünkü, zayıf olan birinin acılara ve kalp ağrısına nasılda maruz kaldığını hayat ona öğretti.

-Kılıç Kraliçesi, sevgisinin tamamını asla vermeyen ve sevgisini sizden esirgeyen birinden bahseder. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, o kişinin aşktan korktuğu ve gardını nasıl indireceğini bilmediği anlamına gelir. Aklındaki kişiyle adeta savaşa girer, sevme düşüncesine engel koyar ve sevmek istediği kişiden kaçar.

-Kıvrak zekalı kılıç kraliçesi, güçlü fikirlere ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Geçmişteki zorluklardan çok fazla ruhsal bilgi ve bilgelik kazanmış biridir. Yüreği güçlü ve bağımsız Kılıç Kraliçesi yalnızlığını paylaşacak bir arkadaşa ihtiyaç duyar.

-Acıya aşina yüzünde sert ve terbiyeli bir ifade vardır. Empati yeteneğini kaybettiği zamanlarda merhamet ve şefkat belirtisi göstermez. Hüzünlü bir havası ve aynı zamanda keskin bir farkındalığı vardır.

-Olgun, zeki ve bağımsız bir karakter olan bu kişiler, içgüdüsel olarak en iyi davranışları sergiledikleri gibi, aynı zamanda çok klastırlar. "ne parası var nede kariyer sahibi, fakat asalet ruhunda var, dedikleri o kişi Kılıç Kraliçesi karakteridir."

-Hem kariyer sahibi hem zengin bir kılıç kraliçes karakteri ise, hazır ola geçmeden karşısına çıkmayın. Rahat ol demedende duruşunuzu bozmayın. Kılıç Kraliçesi kişisi bazan bir erkek, bazanda bir çocuk olarak karşınıza çıkabilir.

-Kılıç Kraliçesi, oldukça hırslı olabilecek zeki ve güçlü iradeli bir kadını temsil eder. Genellikle dul veya boşanmış bir kadın veya yalnız yaşamayı seçen biri olan Kılıç Kraliçesi kişileri, bağımsız ve dürüsttür. Bu kişi, yetişkin bir kadın veya erkek, ergen veya çocuk olabilir ve aklınızı okur. Son derece mükemmeliyetçi, ancak soğuk ve eleştireldir. Sınırları tahmin edilemez keskin bir zekaya sahiptir.

-Kılıç Kraliçesi kişilerinin saçma sapan konulara ve hedef gösterek, kendine yandaş toplayan kişilere tahammülü yoktur. Kendi davranışlarının haklı sebepleri olduğunu düşünür, başkalarının yanlışlarına sinir olurlar. İnsanları bir olay olarak görür ve onlara kendilerini inceleme altında gibi hissettirirler.

-Bir Kılıç Kraliçesinin karşısında insanların kendilerini rahat hissetmesini istiyorsanız, onu toplumun en üst noktasında ve organizasyonlarda görevlendirin. Çünkü, çok eğitimlidirler, ellerini kirletmeden sosyal adalete inanır ve onurlu savaşırlar. Uygulamadan ziyade denetleyebilecekleri organizasyonal faaliyetlerde çok disiplinli ve başarılıdırlar. İnandırıcı oldukları gibi, aynı zamanda siyasette mükemmeldirler.

-Zekice espri kabiliyeti gelişmiş Kılıç Kraliçesi kişiler, çekiciliğini kullandığında karşı konulmaz birisidir. Sakin, havalı, cesur ve toparlayıcıdır. Akıllı olmakla övünmez, ancak birçok insanın olduğu yerde zekası ışıl ışıl parlar. Başkalarının farkında olmadığı şeylerin farkındadır.

-İnsanlara ve insanlığa güvenen bu kraliçenin karşısında olursanız hayatınızda sürekli parazit yapan bir enerji haline gelebilir. Hedefine varacağına sarsılmaz bir inancı vardır. Ancak, dikkatini tek bir noktada toplayarak hayatın diğer yönlerinden uzaklaşması kendisine olumsuz yansıyabilir.

-Kılıç kraliçe, numerolojide, yalnızlık ihtiyacını, bağımsızlığı ve sezgisel kabiliyeti anlatan 52 ve dolayısıyla 7 RAKAMIyla ilgilidir. Bu sayıların enerjisi yeniyi inşa etmek ve yer açmak için, eskinin yıkılması sırasında karşılaşılan engeller ve iç çatışmalarıyla ilgilidir.

-Saraylı kartlar içinde Kılıç Kraliçe kişileri en zorlu olanıdır. Hatta Kılıç Kralından bile zordur. Bazan mantıksız olsada, çevresindeki birçok kişi onu kışkırtmaktan korktuğu için, kendini ayaklarının ucunda dolaşırken bulur. Zor zamanlarda güçlü bir müttefik, ancak şerrinden korkulması gereken bir düşmandır.

-Kılıç Kraliçe kişileri, ilk bakışta asla farkedemeyeceğiniz bir şekilde hayatınızı ele geçirir. Karakterinden kaynaklı sert konuşmalarını kişisel olarak algılamayın. Özellikle bu kartın ters konumdaki karakteri, tarotta diğer bütün kraliçelerin içinde en çok hasar görenidir.

-Ters konumda Kılıçların Kraliçesi, problem çözmede karşılaşılan zorlukları ve iletişim sorunlarını ifade eder. Gerçekler görmezden gelinerek yapılan suçlamaları, yani e-mail veya telefon aramaları ve cevaplar ile ilgili sorunları gösterir. Bu sorunlar dış kaynaklı olabileceği gibi dil engelleri veya ifade eksikliğinden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabilir.

-Kılıç kraliçe, bazan danışan kişi yanlış anlaşıldığını hissettiğinde veya kendisi yanlış anladığında, bazan bağlılık hissetmediği birine aşırı duygusal davrandığında, bazanda kişinin bağışlayıcı olması gerektiğinde veya acı bir boşanma süreci yaşadığında ters konumda ortaya çıkabilir.

-Ters Kılıç Kraliçe, etrafınızda size dost ve sırdaş gibi görünen, ancak kötü niyetli dedikodulara meyilli, yalancı ve son derece aldatıcı bir kadın olduğu ve ona güvenmemeniz konusunda bir uyarı olabilir. Çok soğukkanlı, soğuk kalpli ve sert olabilen bu kişi, size nasıl inandırıcı gülümseyeceğini çok iyi bilir. Buna rağmen, gözlerindeki ölü ve donuk bakışları onu her zaman ele verir.

-Ters Kılıç Kraliçesi tarot kartı kişileri acımasız olmaya eğilimlidir. Düşmanlarına karşı ya çok az veya hiç merhametleri yoktur. Bazan iddialarını destekleyecek gerçekler olmadığı halde, çoğu zaman insanın boğazına sarılabilir. Gerçekleri nadiren araştıran bu kişiler, genelde hep sonuçlara atlar.

-Ters Kılıç Kraliçesi, gerçekten ne istediğini ve uygun adımın gerçekten ne olduğunu bulup öğrenmesi gereken, kafasından çıkıp kalbine bağlanması gereken kişidir. Uzun zamandır duyguları tatile çıkmış birisidir. Bu kişilerin, acılar kendisini mahvetmeden önce, kılıç şövalyesinin enerjisine geri giderek, çocuk veya genç bir yetişkin olarak gerçekten kim olduğunu ve nereden geldiğini hatırlaması doğru olur.

KILIC KRALICE ve KOMBINASYONLARI

-Kılıç kraliçesi kartı, diğer kılıç kartlarıyla birlikte ortaya çıktığında finans ve para işlerinde sorunları ifade eder. Bir tarot açılımında 2 adet kraliçe, bir kadın arkadaşla kısa süreli bir sorun yaşandığını, 3 adet kraliçe boş dedikodulara katılacağınızı, 4 adet kraliçe kurbanı olabileceğiniz dedikodu veya iftiraları ifade eder. Kılıç kraliçenin olumlu havası, finansal başarıdan hayattaki en yüksek amacınızı bulmaya kadar tarot açılımlarınızı etkiler.

-Kılıç Kraliçesi ve Kılıç Kralı kombinasyonu başarı demektir. Fikirlerinizin iktidardaki bir kişi veya grup üzerinde güçlü etkiye sahip olacağı anlamına gelir. Anlatmak için beklediğiniz bir fikriniz varsa, şimdi sunmanın tam zamanı. Yeni bir icadınız veya yeni başlamak istediğiniz bir iş varsa, bu yolculukta kraliçe size destek vermeyi ve sevgiyle rehberlik etmeyi vaat ediyor.

-Kılıç Kraliçe ve Tılsımların 2'lisi, finansal başarıyı gösterir. Hayatınızın bu döneminde yapacağınız küçük bir yatırım, büyük bir kazanç sağlayabilir. Bu fırsatı kaçırmayın. Öncelikle, her yönüyle araştırırarak doğru zamanda doğru adımlar atmaya çalışın ve kazanmanın keyfine varın.

-Kılıç Kraliçesi ve Apdal, ilk bakışta zıt kutuplarda gibi görünselerde, birlikte ortaya çıktığında olumlu bir sonucu gösterir. Bu kombinasyon, sosyal kuralların direncini kırarak, normalde sizden beklenenleri aşmanın yolunu bulacağınızı vaat ediyor. Ancak, burada temel ilkeniz davulun ritmine göre ilerlemeyi başarmak olmalıdır.

-Kılıç Kraliçe ve Kılıç Ası, sizi hayattaki daha yükek bir amacınıza ulaşmaya zorlar. Henüz bunu gerçekleştirmediyseniz hedefinize odaklanın ve ilerleyin. Aradığınız şeye zaten sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, bu kombinasyon durumuzu daha da sağlamlaştıracağınızı gösterir. Her 2 durumda da kemerlerinizi bağlayın ve daha iyisi için hayatınızın değişimine hazır olun.


Kılıç Kraliçe + Büyük Rahibe: Fiziksel olarak sağlıklı olmak için duygusal sağlık üzerinde çalışmak.

Kılıç Kraliçe + Kader Çarkı: Hayatın önemsiz anlarından kurtulmak.

Kılıç Kraliçe + İtidal: Öğretmen/Profesör. Bu kombinasyon aynı zamanda büyük bir yaşam hedefine ulaşmada bir dönüm noktasına ulaşacaksınız anlamına da gelebilir.

Kılıç Kraliçe + Şeytan: Hayal kırıklığına uğramış hissetmek. Olumsuz düşünme ve karamsarlık.

Kılıç Kraliçe + Yargılama: Hırs. Büyük paranın peşinden gitmek. Bu kart kombinasyonu bir iş fırsatından bahsedebilir.


Kılıç Kraliçe + Kupa Ası: Derin bir düzeyde kendini öğrenmek.

Kılıç Kraliçe + Kupa 6: Eviniz. Kendiniz olabileceğiniz yer.

Kılıç Kraliçe + Kupa 9: İş dünyasında becerilerinizi gösterme.

Kılıç Kraliçe + Kupa Prensi: İş hayatında başarı.


Kılıç Kraliçe + Tılsım 5: Sosyal hizmet uzmanı.

Kılıç Kraliçe + Tılsım 8: Mükemmelliyetçi olmak.

Kılıç Kraliçe + Tılsımların Kralı: En İyi Performansa Ulaşmak.


Kılıç Kraliçe + Asa Ası: Bağımsızlık. Bu kart, enerjisi yüksek biri, hatta bir sporcu anlamına gelebilir.

Kılıç Kraliçe + Asa 3: Suç yazarı. Araştırmacı gazeteci.

Kılıç Kraliçe + Asa 8: Kendinizi Yeniden Keşfetmek.

Kılıç Kraliçe + Asa 9: Duygusal geçmişe dönüşler. Geçmişte yaşanmış travmalardan iyileşmek.


Kılıç kraliçesi + Kılıç Ası: Hukuk dünyası. Yeni bir danışman. Yeni tavsiye.

Kılıç Kraliçesi + Kılıç 2: Kuaför. danışmanlık

Kılıç Kraliçesi + Kılıç 4: Yönetim ve organizasyon veya sağlık uzmanı

Kılıç kraliçesi + Kılıç 5: Ortalama bir insan. Kaba insanlar.

Kılıç Kraliçesi + Kılıç 6: İş seyahati. Kendinden şüphe duymadan hayatta ilerlemek.

Kılıç Kraliçesi + Kılıç 7: Gizli bir gündem. Gizli servis.

Kılıç Kraliçesi + Kılıç 8: Konuşma patoloğu. Çevirmen veya kendini sıkışmış hisseden kişinin çevresini aldatmak için çaba harcadığı anlamına gelebilir.

Kılıç Kraliçesi + Kılıç 9: Akıl sağlığı çalışanı. Sinizmden kaynaklanan stres

Kılıç Kraliçesi + Kılıç Prensi: Hukuk dünyasında yetenekler. Genç bir avukat.

Kılıç Kraliçesi + Kılıç Şövalyesi: İnsan hakları aktivisti. Üst düzey bir aktivist.

Kılıç Kraliçesi= Yüksek idealler. Sinik fikirler. Kariyer yönlendirmesi.

Kılıçların Kralı'nda kılıçların kraliçesi: Kariyerde başarı. Hukuk işlerinde başarı.


Yorumlar

Adsız dedi ki…
Mrb. Kılıç Kraliçe ve Tılsım 6 yorumunu öğrenebilir miyim? Tsk.
Meral dedi ki…
-Klıç Kraliçe ve Tılsımların Altılısı tarot kombinasyonu dürüstlük ve açık iletişimin faydalı olacağı bir zamanda bulunduğunuzu gösteriyor.
-Söyliyecek önemli birsey varsa bu birinin duygularını incitse bile rahatsız olacak endişesi taşimadan gercekleri konuşmanın tam zamanı olabilir.
Adsız dedi ki…
Merhaba,

Kılıç kraliçesi, ters asılan adam, kılıç ikilisi,tılsım kralı ve ters kupa prensi

Kartlar herhangi bir açılıma bağlı kalmadan bu sıra ile yan yana dizildiğinde nasıl yorumlanır acaba?