KILIC PRENSI ve KOMBINASYONLARI



-Kılıç Prensinin eliyle gökyüzüne kaldırdığı kılıç, zihninin gücünü sembolize ediyor. Kendine güvenen gururlu bir ifadeyle uzaklara bakarken yaklaşmakta olan bulutlar ve arkasındaki ağaçların üzerinden esen kuvvetli rüzgar, dedikodu ve haberleri ifade ediyor.

-Prens fırtınanın farkında olsada, hiçbir korku belirtisi göstermiyor. Kendinden emin, sorumluluk almaya ve yoluna çıkacak sorunlarla mücadele etmeye hazır ve kararlı görünüyor. Prensin üzerinde durduğu yeşil ve bereketli zemin fikirlerinin olumlu değişim getireceğini ve ilerleme kaydedileceğini söylüyor.

-Kılıç Prensinin, başının üstündeki kuşlar hayal gücünü ve özgürlük tutkusunu gösteriyor. Sarı renkli giysi aklı, kırmızı tuniği cesareti ifade ediyor.

-Astrolojik olarak Kılıçların Prensi hava elementi ile sembolize edilen İkizler, Terazi ve Kova Burçlarını temsil eder. Bu kartın bir Evet-Hayır sorusuna cevabı Evet'tir.

-Kılıç Prensi, fikirleri, kavramları ve düşünceleri taşıyan bir haberci olarak görülebilir. Numerolojide, insani düşünceyi ve tamamlanma enerjisini taşıyan 54 ve 9 sayıları ile ilgilidir. 54'ten gelen 9 rakamı mistik ve gizli bilgilerle eş anlamlıdır. Tüm insanlık için manevi yönleri ve bilgiyi sembolize eder.

-Kılıç Prensi, çok aktif ve zeki, Uzun süre konsantre olma yeteneğine sahip ve özellikle zihinsel becerileri kolay kavrayan birisidir. Güçlü bir hafızaya sahip ve çok konuşkan, çabuk ve kolay sıkılan bu prens, huzursuz ve aktif zihni sebebiyle, bazan dedikodu ve gereksiz dramaları işaret ediyor olabilir.

-Kılıç Prensi, zihinsel uyanıklığı ve el becerisini kolay kavrama kabiliyetini ifade eder. Bu kişi doğuştan yetenekli veya uzun süredir yaptığı işte pratiklik kazanmış birisidir. Bu kart, kişinin dünyaya ilham vermek için geldiğini ifade eder. Bu prens karşınıza çıktığında başkalarına zor geldiği halde size doğal olarak kolay gelen bir alanda halen yeteneklerinizi geliştirmediyseniz, daha fazla vakit kaybetmeyin.

-Tarot açılımlarında karşınıza çıkan Kılıç Prensi, kendinizi uyanık ve enerjik hissettiğinizi, coşkuyla hayallerinizin peşinden koşmaya ve sorumluluk almaya hazır olduğunuzu işaret eder. Adalet için dik durun. Hedefe varmak için ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz. Henüz olmadıysanız bile, çok yakında halkın şampiyonu olacaksınız.

-Kılıçların Prensi, dürüstlüğü temsil eden bir kart olduğu için, kendinizi doğru olanı konuşurken savunmanız gereken pozisyonlarda bulabilirsiniz. İlk zamanlarda bu zorlasada, hayatınızın her alanında sizi güçlü kılacak ve başarıya giden yol olacaktır.

-Bir aşk açılımında Kılıç Prensi, cennette karşınıza çıkan bir bela gibidir. Belki, geleneklere uymayı reddeden bir ilişkiyi, belki dikkatsiz konuşmalar sonucu ortaya çıkan küçük tartışmaları ifade ediyor olabilir. Muhtemelen eşinizi incitmiş ve sonuç olarak hayal kırıklığı ve kırgınlığa sebep olmuş olabilirsiniz. Çocukça davranmayı bırakın ve sorunu çözmek için zemin hazırlamaya çalışın.

-Eğer, bekarsanız bu kart beklediğiniz kişinin karşınıza geç çıkacağını gösterir. Bu arada siz bekar olmanın keyfini çıkarın ve öğrenmeniz gereken şeyleri öğrenin. Kişisel bakımınıza odaklanın veya arkadaşlarla vakit geçirin.
-Kılıç Prens, bazan kişinin kafasına taktığı birisiyle iletişim kurmak için, mücadele ettiği ve ona ulaşmakta zorlandığı anlamına da gelebilir.

-Kılıç Prensi kariyerle ilgili açılımlarda herkesin yapabileceğinden, daha mükemmelini yapabileceğinizi ifade eden en olumlu karttır. Kılıç Prensi, danışan kişinin genç yaşta öğrendiği bir beceriye veya doğal olarak bir üstünlüğe sahip olduğunu ifade eder. Bu kart, iletişim ile ilgili işleri, casusluk, pazarlama ve bilgi toplama kariyerlerini gösterir.

- İş ve kariyer konularında Kılıç Prensi, nitelikli ve üretken bir girişimciyi ifade eder. Eğer, bu kişi sizseniz kurallarına göre oynadığınızı ve böyle davranmakla en iyisini yaptığınızı anlatır. Bu kart, mevcut pozisyonunuzda büyük başarı vaat eder. Kariyerinize sıkı sıkı sarılmak, mükemmel bir seçim olacaktır. Tek başınıza yola çıktığınızda öğrendiklerinizin ne kadar değerli olduğunun farkına varacaksınız.

-Finansal konularda Kılıç Prensi, planlarınızda yavaş ilerlemenizi ve ayrıntıları tek tek incelemek için zaman ayırmanızı önerir. Çocuksu iyimserliğinizden dolayı, daha tecrübeli birinden tavsiye almanız size başarıyı getirecektir.

-Kılıç Prensi, kişinin meraklı ve bilgiye susamış hissettiğini ifade eder. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, bu kişinin sizinle ilgili herşeyi bilmek istediği anlamına gelir.

-Kılıç Prens, bazan sizi aldatan biri yüzünden moralinizin bozulacağını ve yenilmiş hissedebileceğinizi gösterir. Bazan, hayal kırıklığına sebep olacak bazı haberlerin geleceğini ve bununda sizi savunmacı yapacağını gösterir. Bazanda, incelik ve diplomasiye ihtiyacınız olacağını ve şimdilik bilgileri kendinize saklamanız gerektiğini ifade eder.

- Kılıç Prensi, içinde özgürlük ve aykırı olma sevgisi taşıyan birini gösterir. Kendine özgü benzersiz ifadeleriyle diğerlerini yabancılaştırma eğiliminde olan bu kişiler, huzursuz, meraklı ve bazanda aşırı idealist olabilirler.

-Kılıç Prensi kişisinin diğerlerinden farkı, harika bir şekilde tuhaf ve ilginç olmasıdır. Çok iyi bir hikaye anlatıcısı olan bu kişilerin dramatik olmaya eğilimleri vardır.

-Aşkta, partnerine uyum sağlamak zorunda kaldığı için acı çeker ve kendisini olduğu gibi kabul edecek bir partnere ihtiyaç duyar. Sağı-solu tahmin edilemeyen Bu Prens, çevresindeki kişileri tedirgin etmekte oldukça ustadır.
-Ters konumda Kılıçların Prensi, dedikodu ve kısır münakaşaların kaynağıdır. Bazan, uygunsuz kelimelerle başkalarını haksız ve kaba bir şekilde eleştiren birini gösterir. Bu kişiler, sır tutmaz ve taahhütlerini yerine getirmezler.

-Bazan, yasal konularla ilgili haberler olduğunda, bazan birisi takip edildiğinde ve gözetlendiğinde ters konumda Kılıç Prensi ortaya çıkabilir.

-Ters Kılıç Prensi engelleri, başarısız planları ve felaketleri sembolize eder. Aynı zamanda, inançlarınızda güçlü durmadığınız veya doğru olanı savunmayı reddettiğiniz anlamına da gelebilir. Durum ne olursa olsun bu kart karşınıza çıktığında söylentilerin üzerinde durmayın. Çünkü, bu prens doğru olanı yapmak için, zaten ahlaki pusulaya sahip olduğunuzun bir göstergesidir. Ancak, istediğiniz şey için kendinizi biraz daha fazla zorlamanız gerekiyor.

-Ters Kılıç Prensi amacı olmadığı için kendini kaybolmuş hisseden birisidir. Uyum sağlamakta zorlanan bu kişiler genellikle görmezden gelindiklerinde veya kendilerini önemsiz hissetiklerinde üzülürler. Kendi önemlerini abartma eğiliminde oldukları gibi, siyasi görüşleride uçlarda olduğundan, aşırı anti-sosyal davranışlara ve tehlikeli gruplara çekilirler. Bu kişilerin mağdur edilmediklerini anlamaları ve daha fazla şefkatli olmayı öğrenmeleri gerekiyor.

-Kendinden başkasının duygularını bariz bir şekilde önemsemekten kaçınan Ters Kılıç Prensinin kurnazlığından kendinizi koruyun. Çünkü, onlar herkesi ve herşeyi kendi lehine kullanan, çok kurnaz ve manipülatif bir kişiliğe sahiptir. Ortada bir sorun varsa, baştan doğru iletişim kurmayı başarırsanız, yanlış üstüne yanlış yapılmasına izin vermemiş olursunuz. Bu kart samimiyetsiz birisinin kötü niyet haline gelen davranışlarının, kötü duygularınızı ortaya çıkarması sonucu, şiddetli bir yüzleşme olacağını gösterebilir.

-Ters Kılıç Prensi kişileri biraz vahşi ve İçlerindeki bağımsızlık duygusu yüzünden aşırı inatçı olabilirler. Tarot açılımlarında karşınıza çıkan bu kart, aklınıza gelmeyenin başınıza gelmesine hazır olmanızı söyler. Öngörülemeyen olaylar sırasında yaşayacağınız stres, enerji kaybı ve tükenme duygusu olası bir hastalığa yol açabilir.

-Ters Kılıç Prensi, kin dolu dedikoduların, arkadan bıçaklamanın ve yanlış söylentilerin yayıldığının bir göstergesi olabilir. Bu kartın size mesajı, tarafsız kalmak ve bu olumsuz davranışa katılmamaktır.
KILIC PRENS KOMBINASYONLARI



-Kılıçların Prensi, ilerlemek ve hayallerinizin peşinden gitmek için herşeye sahip olduğunuzu hatırlatır. Bu kart gençliği, ilhamı ve güveni sembolize eder. Bununla birlikte diğer kartlarla birlikte bu anlam biraz değişebilir ve geçmişi bırakmanız gerektiğini gösteriyor olabilir. Bunu yapabilirseniz işler yoluna girecek ve iyi şeyler olacak anlamına gelir.

-Kılıçların Prensi kılıçlar takımından birden fazla kartla bir araya geldiğinde aydınlık ve keyifli bir sohbeti gösterir. Sizinle benzer ilgi alanlarına sahip bir grup insanla tanışacaksınız anlamına gelir. Felsefi olabilecek bu sohbetler, doğal olarak ruhsal gelişmenize yardımcı olabilir. Öğrendiklerinizi, zihninizi çalıştırmak ve görüş belirtmek için kullanmalısınız. Bu sayede önemli bağlantılar kurabilir ve değerli bilgiler edinebilirsiniz.

-Kılıçlar takımından kartlarla birlikte görünen Kılıçların Prensi, aynı zamanda baskıları, gerginliği, stresi ve endişeleri gösterir. Bir tarot açılımında 2 prens kısa süreli bir hastalık anlamına gelir. 3 prens yaklaşmakta olan ciddi bir kazanın, 4 prens uzun vadede ciddi bir hastalığın habercisidir.

-Kılıç Prensi, diğer takımlardan 2 veya 3 prensle birlikte, geleceğiniz üzerinde çok güçlü etkileri olacak haber ve bilgileri ifade eder.

-Kılıçların Prensi Asalar takımından kartlarla birlikte ortaya çıktıysa, doğanızda var olan sanatsal bir yeteneğin farkına varcağınız bir deneyime hazır olun. Belki, bir müzik festivaline, belkide içinizde birşeyleri uyandıran ve sonsuza dek dünyaya bakış açınızı değiştirecek, bir açık hava müzesine gidebilirsiniz. Bu deneyim her neyse uzun süre sizinle kalacak. Sizde bu durumu coşkuyla karşılayın. Güzel şeyler olacak.
-Kılıçların Prensi Kupalar takımından kartlarla birlikte göründüğünde, duygusal anlamda açılmayı ifade eder. Geçmişteki yaralarınızın verdiği acı sebebiyle, yeni ilişkilerde gereksiz yere savunmacı olabilirsiniz. Böyle yaparak kendinizi koruduğunuzu sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.

-Kılıç Prensi ve Tılsımların 8'lisi, geçmişi geçmişte bırakmanızı söylüyor. Belki, herkesin size karşı olduğuna inanmanızı isteyen insanlarla çatışmalar yaşamış olabilirsiniz. Fakat, bu dünyada sizi yükseltmek ve desteklemek isteyen iyi insanlar olabileceğini de anlamalısınız.
-Sezgillerinize güvenin ve ön yargılı olmadan yeni ilişkiler kurmak için, kendinize izin verin. Mutlu olacaksınız ve iyi hissedeceksiniz. Bu kombinasyonu seçtiyseniz, güzel günler yakında. Gençlik heyecanıyla hayallerinizin peşinden koşmaya hazır olun!

Kılıç Prens + Apdal: Eşsiz hediyelerinizi bulmak.
Kılıç Prens + Büyük Rahibe: Sanat dünyası.
Kılıç Prens + Aşıklar: İyi arkadaşlıklar, ziyafetler ve partiler. Lise sevgilinizden de bahsedebilir.
Kılıç Prens + Yıldız: Bir tasarım veya mimari. Yetenekli bir tasarımcı olarak başka ülkelerde ün kazanabilirsiniz.
Kılıç Prens + Yargılama: Yaşam amacınızı bulmak.

Kılıç Prensi + Kupa 2: Eşsiz birine aşık olmak.
Kılıç Prensi + Kupa 7: Tezahür etme, astral seyahat veya derin transa geçme.
Kılıç Prensi + Kupa 9: Hediye almak veya hayatın tadını çıkarmak için daha fazla özgürlüğe sahip olmak. Kendini yeniden yaratmak.
Kılıç Prensi + Kupa kralı: İyi bir arkadaş veya en iyi arkadaş. Harika olduğunu düşündüğünüz biriyle vakit geçirmek.

Kılıç Prensi + Tılsım 2: Elinizle çalışmak. El sanatları. Mücevher.
Kılıç Prensi + Tılsım 5: Mentorluk yapmak.
Kılıç Prensi + Tılsımların Şövalyesi: Bir fikir üzerine inşa etmek. İş planı. Finansman.
Kılıç Prensi + Tılsımların Kraliçesi: Giyinme. Moda.
Kılıç Prens + Asa Ası: Mühendislik. İnşaat.
Kılıç Prens + Asa 5: Üstün yetenekli bir grup insan içinde en yetenekli olmak.
Kılıç Prens + Asa 8: Çok atletik bir insan. Eğlence oyunları. Bu kombinasyon kedilerden de bahsedebilir.
Kılıç Prens + Asaların Kralı: Yetenekli bir satış elemanı.

Kılıç Prensi + Kılıç Ası: Cebrail'in hediyesi. Güçlü bir iletişimci. Netlik. Yeteneğini geliştirmek.
Kılıç Prensi + Kılıç 2: Gerçeği germek.
Kılıç Prensi + Kılıç 3: Kalp kırıcı biri. Uygunsuz konuşma.
Kılıç Prensi + Kılıç 4: Yalnız bir adam.
Kılıç Prensi + Kılıç 5: Anti-sosyal davranış.
Kılıç Prensi + Kılıç 6: Bir hacker. Teknolojiyle arası iyi olmak. Yeni bir bakış açısı kazanmak.
Kılıç Prensi + Kılıç 7: Tahmin edilemez olmak.
Kılıç Prensi + Kılıç 8: Özel yardım terapisi/terapist.
Kılıç Prensi + Kılıç 9: Korkmak.
Kılıç Prensi + Kılıç 10: Adli patoloji. Doğal bir dedektif. Kötü bir durumdan yararlanma.
Kılıç Prensi: Güçlü bir kişilik.
Kılıç Prensi +Kılıç Şövalye: Bir idealist. Oyun geliştirme.
Kılıç Prensi + Kılıç Kraliçe: Bir profesör. Yazma Becerileri olmak.
Kılıç Prensi + Kılıç Kral: Profesyonel bir kariyer.

Yorumlar