BUYUK RAHIP, KADER CARKI, APDAL, KILIC 8-ASA 7, ADALET, KUPA 2 KOMBINASYONU

-Aziz yani Büyük Rahip, bu adamın ilişki içinde senin daha geleneksel olmanı istediğini ifade ediyor olabilir. Kendi çevresinde daha iyi uyum sağlamak için, herkes gibi olmanı istiyor. Çünkü, siz aynı dili konuşmuyorsunuz, yani sen onun sosyal çevresinin dışından birisin. İyi anlaşıyorsunuz ama farklı çevrelerin insanlarısınız.

-Büyük Rahip Kartının ardından gelen Kader Çarkı Adamın bir seçim yapması aşamasında olduğunu, onun ardından gelen Apdal Kartı da Adamın evlilik kararı verirken gecikmeye neden olacak deneyimler yaşadığını işaret ediyor.

-Bu seçim yapma döneminde aklında başka biri olduğu anlamına da geldiği gibi, seninle olan birlikteliğinde evliliğe gidip gitmemekle de ilgili bir karar aşamasında olduğunuda gösteriyor olabilir. Kader Çarkının önünde Aziz Kartı ve arkasından Apdal Kartı Yalnız olan bu adamın evlilikle ilgili ciddi düşünceler içinde olmadığını da ifade ediyor edebilir.

-Apdal Kartının ardından gelen Kılıç 8'li şu an görüşmediğinizi, ve bu duruma baş kaldırıp ilişkiyi bitirip yeni başlangıçlar yapma isteğini, kendini kapana kısılmış bir ruh hali içinde masumiyetinin mağdur edildiğini hissettiğini gösteriyor. Değneklerin7'lisi rakiplerin olduğu ve öğrenilen dersler anlamına geliyor veya adamın kendini kıymetli biri gibi gösterme çabası içinde, bulunmayan hint kumaşıymış gibi gösterme çabalarını ifade ediyor olabilir..

-Adalet Kartının ardından gelen Kupaların 2'lisi aşk ve duygusal ilişkilerde daha az mutluluk daha çok problem, tecrübe ve hayat dersi anlamına gelir. Bu ilişkide her şey mükemmel olmayabilir veya ilişki sonsuza kadar sürmeyebilir, fakat şu anda aşkta iyi bir dostluk ve anlaşma var gibi görünüyor.

-Adalet Kartı, hakettiğiniz bir şeyi elde etmekle ilgilidir. Halbu ki aşıklar öyle değildir, tam tersidir. Her bir aşık diğerinin sahip olmadığı şeye sahiptir ve duygusal ilişkilerde birlikteliklikler hesap yapılamayacak hassas konulardır.

-Burada Adalet kartı 2 kişinin birbirini dengeledikleri anlamına gelsede, aynı zamanda bir birlerini yargılıyorlar ve evlilik olması için çiftlerin yüzyüze açık açık ilişkinin artılarını ve eksiklerini konuşarak ve tartışarak aralarındaki problemlerin çözülüp dengenin sağlanması gerekiyor.

Adalet, burada ilişki içinde çözümlenmesi gereken çok önemli sebepler olduğu anlamına geliyor ve yanlışların üstünü çizmek ve doğruları netleştirme ihtiyacı var . Adalet Kartının yanında Kupaların 2'lisi ilişki devam etse bile sürekli birbirini yargılayan, münakaşa eden ve birbirine ders veren, tecrübe sahibi yapan bir birliktelik olacaktır diye düşünüyorum.

KILIC KRALICE-KUPA 1O KOMBINASYONU

Yorumlar