TAROT KARTLARI IMPARATORICE ve AY KARTI KOMBINASYONU

💕🍀❤️TAROT İMPARATORİÇE-AY KARTI KOMBİNASYONU❤️🍀💕

**Arkana Majör Kartlarından olan İmparatoriçe ve Ay Kartı Kombinasyonu deneyim yoluyla bilincin evrilmesi, vucuttaki değişiklikler veya gebelik anlamına gelir.

-Sizin olmak istemediğiniz ya da olmayı reddettiğiniz bir şeyler doğal olarak yaşamınıza giriyor. Siz gece dışarıya çıkmak istemiyorsunuz ama Ay sizi özlüyor. Ay burada belirsizliği ve sorunları temsil ediyor.

İmparator Ay Kombinasyonu;

-Kendini doğanın sihirine kaptırma ve bu sihrin etkisi altına girme.

-Beklenmeyen hamilelik.

-Yeni ve tecrübesiz bir anne.

-Doğal olarak hamile olma ya da anne olma fakat bunu bilinç düzeyinde kabul etmek istememe.

**İmparatoriçe Arkana Majör Kartlarında 3 numara ile gösterilir, yani Venüstür ve bir üst kademeye geçmiştir, artık Arkana majör Kartlarında 2 numara ile gösterilen Rahibe Kartı değildir. Rahibe nasıl ki bakirliği ve bakireliği ifade ediyorsa İmparatoriçe artık bakire ya da bakire olmamayı ifade eder ve İmparatoriçeden sonra gelen Ay Kartı Rahibenin durumuna dönmek için bir istek anlamına gelebilir.

**Bu kombinasyon yeni anne olan ya da olacak birisi için özgürlüğünü kaybetmeye karşı verilen tamamen normal bir tepkide olabilir.. Eğer böyle bir durum söz konusu ise bu duyguların normal olduğunun farkına varmak ve bunu takıntı haline getirmemeye çaba göstermek doğru bir davranış olacaktır.

**İmparatoriçe ve Ay kombinasyonunda çocuğunuza nasıl bir anne, nasıl bir ebeveyn olacağınız ve kendi çocukluğunuzun bilinçsizce sizi terkedişindeki bu geçiş dönemi duygusal profiliniz göz önüne alındığında nasıl etkileri olduğuyla yüzleşirsiniz.

**Annelik döneminde yol aldıkça genel ruh halinizde yaşadığınız duygulara kendiniz bile ne kadar şaşırdığınızı farkedeceksiniz. Şimdi kendiniz ebeveyn olurken geçmişte kendi ebeveynlerinizi düşünerek daha ağlamaklı veya daha neşeli biri olmaya başladığınızı farkedeceksiniz.

**İmparatoriçenin yanındaki Ay Kartı kadınlık ya da gebelikle ilgili sağlık sorunlarının veya hormonal bir rahatsızlığın işaretide olabilir. Çünkü bu 2 kartta kadınsı bir kombindir ve bu sebeple kadın hastalıklarıyla ilgili olabilir. Buradaki Ay Kartı Hamilelik sırasında ortaya çıkabilecek sorunları da ifade ediyor olabilir.

 

Yorumlar