IMPARATORICE ve ASILMIS ADAM KOMBINASYONU



2 Arkana Majör Kart, bu işte 2 ana güç veya büyük yaşam konsepti arasında bir bağlantı olduğunun işaretidir. İmparatoriçe, doğayla iç içe olma durumu, doğurganlık, kadınsı güzellik, mutluluk, lüks ve zenginlikle birleşir. Asılmış Adam da daha yüksek bilgi ve vizyon acı ve aksaklıkların ardından gelir.

ASILMIS ADAM ve IMPARATORICE

-İmparatoriçe sizi temsil etmek için Asılmış Adamın yanında bulunuyor. Asılmış Adam, bir şeyi farklı açıdan gözlemlemek için geçici olarak kendisini askıya aldı ve bu durumdan yeni bir anlayış kazanıyor. İmparatoriçeyi daha önce hiç düşünmediği bir açıdan gözlemliyor ve ne istediğine henüz karar vermemiş görünüyor. Ne yapacağına karar vermek için ne hissettiğini anlamaya çalışıyor. Bu arada İmparatoriçe kendi bahçesini beslemek ve ona bakmaktan memnundur ve sadece iyi gelişmesini ister.

-Aslında, her 2 kartta bir birleriyle ilgileniyorlar. Ancak, Asılmış Adam yeni bir anlayış kazanmak için fedakarlık yapmaya ve sallanmaya istekli ve İmpratoriçe, bütün iyi anneler gibi en küçük gelişmelere bağlı ve aşıktır. Bebeği emeklediğinde,yürümesini istiyorum diye düşünmez, ah ne güzel emeklemeye başladı diye düşünür.

-Yani, her 2 kartta şu anda olmak istediği durumda bulunuyor. İlişkinin bundan sonra ne olacağını düşünmeden, plan yapmadan ve bir beklentiye girmeden kendi bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Belkide, hiç bir şey olmasını istemiyorlar. Her ikisi de bulundukları durumun keyfini çıkarmaya bakıyorlar. İmparatotiçenin durumundan memnun olduğunu varsayarsak Aslmış adamın kendini askıya almasını fedakarlık olarak tanımlayabiliriz.

IMPARATORICE ve ASILMIS ADAM

==İmparatoriçe cennetin kraliçesidir. O ölmekte olan tanrının eşi olan Büyük Tanrıçadır. Numerolojik olarak 3 rakamı ile bağlantılı olan İmparatoriçe ve Asılmış Adam Tarotun Arkana Majör Kartlarının son kartı olan 21 numaralı dünya kartı ile ilişkilidir. İmparatoriçe İlkbahar ile yeniden doğuş, Asılmış Adam ölen Tanrı ve Dünya Kartı üreme ve yeniden doğuş ile yenilenmeyle ilişkilidir.

==Bazı masallara göre Tanrıça Isis, Tanrı Ra'yı bir yılanla zehirleyerek ve ona gizli adını söyleyene kadar onu iyileştirmeyi reddederek cennetin kraliçe gemisini işgal etti. Asılmış Adam'a dünya mitolojisinde en güzel örnek Isis'in eşi Osiris'tir.

==İmparatoriçe, Tarot Arkana Minör kartlarında Toprak ve Ateş takımlarıyla yakından ilişkilidir. Minör kartların 12cisi olan Şövalyelerin sevgilisidir ve Arkana Majör Kart olan Asılmış Adam onun için ölebilir.

==İmparatoriçe arzu edilen kadın ve Asılmış Adam onu arzulayan kişi olabilir. Bu bağlanma mecazi anlamda başka bir tür ölüme yol açabilir. İmparatoriçenin yanındaki Asılmış Adam onun uğruna kendini ölmeye adamış bir kahramandır. Bu ilişki yıkıcı ve adamı tüketen bir ilişki olarak tanımlanabilir. 

==İmparatoriçeyi anne olarak düşünürsek, Asılmış Adamı annenin oğlu olarak düşünebiliriz. Çünkü Asılmış Adamın kemeri bebek kordonu olarak olarak ifade edilebilir. Asılmış Adam böyle bir bağlılıkta kendisini tüketen bir özlem içindedir.

IMPARATORICE KOMBINASYONLARI

Yorumlar