IMPARATORICE, ASALARIN ASI ve TILSIMLARIN ASI KOMBINASYONU




**Kartların açılımına ilk bakışta hamilelik göze çarpıyor ve İmparatoriçenin kontrolunda ilişkinin kalıcı etkileri olduğunu işaret ediyor. Arkana Majör Kartlarından olan İmparatoriçe, kalıcı etkileri işaret ederken ardından gelen Aslar günlük rutinlere işaret ediyor. İmparatoriçenin yanında Asaların Ası planlı bir proje dahilinde bir doğumu veya yaratıcı bir fikrin doğuşu anlamına gelir ve İmparatoriçe buradaki mihenk taşıdır.

**İmparatoriçenin yanında Asaların Ası, güçlü bir iş kadını veya muhtemel bir hamilelik anlamına geliyor. 2 kartın birlikte kombinasyonu doğurganlığın ve hamile kalma olasılığının yüksek olduğunun kanıtıdır. İmparatoriçe evliliği anne olma fikrini sever ve cömerttir. İmparatoriçe 3 numara ve Aslar 1 numara ile ifade edildiğine göre yaşamınızda bir dönemin kapanıp yeni bir döngünün başladığını söyleyebiliriz ve 22 numaralı Dünya Kartına kadar, yani sizi ilişkiler hakkında tecrübe sahibi yapacak  bir çok tecrübeler yaşayacaksınız ve İmparatoriçe kendi dışında oluşabilecek engellerle de mücadele edebilecek organize ve güçlü bir kadındır.

**2 Adet Asın birlikte kombinasyonu size yeni başlangıçlar veya bir duygu dalgası verir. Burada, Asaların Asının alev alarak bir projeyi gündeme getirsede, tılsımların Ası hayatının geri kalanını biriyle geçirme arzusundan çok fiziksel bir reaksiyon ve iç güdüsel olduğunu söylemeden geçmek istemem.. Ancak, Asaların Asının yanında Sikkelerin Ası iyi şeyler için vaadde bulunmayı, söz vermeyi ve taahhüt ettiklerini yerine getirerek ilerlemek için çabalayacağını ifade eder.


Yorumlar