3- IMPARATORICE

Anne adayı bir kadın, bir çiçek bahçesinde tahtta oturuyor.
Başında 12 yıldızlı taç, astrolojideki 12 burcu temsil eder.
Boynunda 7 incili bir gerdanlık ve yanında duran kalp üzerinde artı işareti, dişilik, sanat ve güzelliğin sembolu venüs ile ilgilidir.

3 numaralı imparatoriçe kartı geçmiş, gelecek arasındaki evrensel boyutu gösterir.
Mutluluklar, heyecanlar, yaşanan duygular, kendini ifade etme, sosyalleşme, kısa veya uzun mesafede ki yolculukları gündeme getirir..
Kendinizi huzursuz hissediyorsunuzdur, çünkü hayatınızda bir şey eksik veya yetersizdir.
Hayatınızla ilgili anlamlı, yaratıcı bir şeyleri tamamlayıp, bitirmek istiyorsunuz fakat ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Etrafınızdakilerle ilgili gerçekte ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi söylemiyorsunuzdur.
(Erkekler için bu kişi kız arkadaşı veya kız arkadaşının bir yakını olabilir.)

Bir aile üyesi kısa bir zaman içinde büyük iş ve güç sahibi olacak ve siz çok önemli bir karar vermek zorunda kalacaksınız demektir.
Beklenmedik önemli bir misafir ağırlayabilir veya beklenmedik çok önemli bir ziyaret yapmak durumunda kalabilirsiniz.
 
  
Biri tarafından aldatılmış olmanız, kendinizi aptal gibi hissetmenize sebep olduğu o an, bir parçanız ilişkiye devam etmek isterken diğer parçanız ondan uzak durmak isteyecek.
Eğer ilişkiniz sizin büyümenize hizmet ediyorsa devam etmelisiniz.
Aksi takdirde zorlayıcı olsada ilişkiyi sonlandırma yürekliliğini göstermeniz gereken karışık bir dönemden geçiyorsunuz.

Yakında kariyeriniz ve maddi durumunuzla ilgili önemli bir karar verilecek. Beklemekte olduğunuz bir para ya da alacak varsa elinize geçecektir.Daha büyük çapta çalışma imkanı bulabileceğiniz bir fırsatla karşılaşacaksınız. Yoğun  bir çaba göstermeniz gerekebilir fakat kısa bir moladan sonra çabalarınızın çok daha fazlasını alacaksınız ve kazanacaksınız.. Bir iş planınız veya yeni bir teklifiniz onaylanacak, herkes sizinle çalışmak isteyecek.

İmparatoriçe kartının konuları yaşamınıza girdiğinde sağlığınızla ilgili endişeleriniz olsa bile ertelersiniz. En üst düzeyde yeteneğinizle çalışmadığınızı düşünürsünüz. Alternatif sağlık ve şifa sanatlarını etrafınızdaki insanlarla tartışırsınız.

Ödüllendirici ve tatmin edici yeni bir çalışma ve programına başlayabilirsiniz. Yaşamınızda size ve büyümenize hizmet etmeyen alanları sona erdireceksiniz. Başkalarının onayına gerek duymadan yaşamı uygun gördüğünüz gibi yaşamaya karar vereceksiniz. Ve bu durum eski yaralarınızı düzelterek iyileştirmeye başlayacak. Etrafınızdakiler sevgi dolu, arkadaş canlısı, destekleyici olacaktır. Bunun nedeni aldığınız kararlardır. Ayrıca yaşamınızda tanrısal bir varlık hissi yaşayacaksınız.

Seyahatle iş içiçe geçmesine rağmen gene de keyif aldığınız zevklere sahipsinizdir. Mülk satın almak için seyahat edebilir. Yeni bir ev alabilir ya da kiralayabilirsiniz. Yeni bir ev kiralamak ya da satın almak için seyahat ediyor olabilirsiniz. Aradığınız huzur ve rahatı bulabileceğinizi düşündüğünüz bir ülkede bir mülk ya da ev almayı  düşünebilirsiniz. Şehir dışında yaşamak harika bir fikir. Temiz hava ve bol oksijen ruhunuzu yatıştıracaktır.

Kontrolu sağlanamayan durumlar üzerinde kontrolu sağlayamamak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu yüzden kötü haberler iletmek zorunda kalacağınızı düşünebilirsiniz.

Yorumlar