TILSIM ASI ve KOMBINASYONLARI


-Tılsım Ası kartında buluttan uzanan el, genellikle birdenbire ortaya çıkan veya sunulan bir şeyi sembolize eder. Bulut değişimin ve karşınıza çıkan fırsatın yeni ve taze olduğunu anlatıyor. Elin etrafındaki parıltı Tanrının lütfunu, avucun içine yerleşmiş üstünde 5 köşeli yıldız olan para zenginliği, bolluk fırsatlarını ve güvenliği ifade ediyor.

-Su, toprak ve hava elementlerini temsil ettiği için, sihirli elin enerjisi maddi kazançtan çok daha fazlasını sunuyor. İşte bu sebeple bu kart bütünsel bir refahın temsilcisidir. Zenginliği gösteren bahçe, sağlık, esenlik ve güvenliği sembolize ediyor. Üstünde birkaç engel olsada, yol uyumu simgeleyen çiçek ve ağaç dallarından oluşan bir kemere gidiyor.

-Uzaktaki dağ bolluk yolunu takip ederseniz, gelecekte deneyimlerinizle daha fazlasını öğrenerek büyümeyi sembolize eder.

-Tarot destesi içinde As'lar her zaman faydalı, olumlu ve yaşamı iyileştirici olarak yorumlanır. Tılsım Ası, büyük dürtü ve coşku ile bağlantılıdır. Başlangıcı, doğurganlığı ve ifade edilmemiş yaratıcılığı sembolize eder. Özelliklede, parasal çıkarların başlangıcını, gelecekte maddi zenginlik getirecek ve ödülleri olan başlangıçları gösterir.

-Bu kart, neşe ve sabır özellikleri gelişmiş, belaya ve huzursuzluğa dayanma yeteneğine sahip olan bir kişiyi sembolize eder. Başlangıçta güvenliğinizi derinleştirme amacını ifade eden bu fırsat, bir şekilde yeni bir finansal anlayışla gelebilir. Bu çoğu zaman bir iş teklifi olsada, etrafı kupalarla çevrili ise size refah getirecek yaratıcı bir fikir anlamına da gelebilir.

-Tılsım Ası, bolluğun tezahür edeceğine dair harika bir mesajdır. Yeni bir başlangıç yapmak ve kendiniz için güvenli bir temel oluşturmak için iyi bir zamanda bulunuyorsunuz anlamına gelir. Bu kart, genelde danışan kişinin kendisine hem fiziksel hemde duygusal olarak daha iyi bakmaya karar verdiğinde ortaya çıkar.

-Tılsım Ası kartı doğallığınızı korumak ve bolluk getirmek için, güveninizi ve kuvvetlenmenizi sağlayacak güçlü enerjilerin hayatınıza girmesine izin verir. Aynı zamanda, sizi bu enerjilerden olumlu şekilde yararlanmaya teşvik eder

- Tılsım Ası Numerolojide 69/15 ve 6 sayılarının manyetik enerjisi ile ilgilidir. Bu sayıların kombinasyonunun enerjisi merhamet, anlayış, vericilik ve insani olmanın sorumluluğunu taşır.

-Bir aşk açılımında Tılsım Ası, çiftin güvenliğini sağlayan bolluk içinde yaşanmakta olan bir ilişkiden bahseder. Bu ilişkide sağlık ve güvenlik arttığı gibi, çiftin finansal durumu daha da iyileşir. Çünkü, birlikte oldukları için, daha güçlü olmuşlardır.

-Eğer, kişi bekarsa sağlık ve zindeliğe odaklandığını ve bununda aşkı getireceğini ifade eder. Bu kart sonsuz bolluk anlamına gelir. Bu sebeple, hedeflerinizi büyük tutmaktan korkmayın. Çünkü, yaradan sizin başarmanızı istiyor. Yapmak için dünyaya geldiğiniz şeyi yaparken, bolluk sizi takip edecek ve isabetli yatırımlar sayesinde büyük ve temelleri sağlam bir servetin sahibi olacaksınız.

-Tılsım Ası, genelde aşk ile ilişkilendirilmese de ilişki açılımlarında olumlu yorumlanır ve aşkta istikrarı sağlayacak bir kişi ile yeni bir başlangıç yapmayı ifade eder. Bu kişi parlak zırhlı bir şövalye veya prenses gibi hayatınıza girmeyebilir. Ancak, hayatınıza getireceği temiz bir nefes ve güvenlik duygusu tam olarak ihtiyacınız olan şeyin karşılık bulması olacaktır. Eğer, evliyseniz eşinizle bir başlangıcın eşiğinde olduğunuzu ve daha güçlü bir bağ ile bağlanacağınızı ifade eden, yeni bir başlangıç veya iş ortaklığı anlamına gelir.

-Tılsım Ası gelişmiş zihinsel ve fiziksel güçleri bünyesinde barındırır. Kilo vermeye ve meditasyona veya spora başlama zamanını gösterir. Bu kart karşınıza çıktığında neye başlarsanız başlayın başarılı olacaksınız.

-Tılsım Ası bir piyango tarot kartı gibi görünsede özünde bundan çok daha fazlası vardır. Finans konularıyla bağlantılı olduğundan, özellikle planlarınızda yeşil ışığı temsil eder ve ilerleme olacak anlamına gelir. Bu kart, ister yeni bir başlangıç olsun, ister piyango veya bir miras anlamına gelsin finansal istikrarı gösterir.

-Bir kariyer açılımında Tılsım Ası, sınırsız kazanç potansiyeli olan yeni bir iş anlamına gelir. İş hayatında emlak, sağlık ve fitness endüstrisinde ki kariyerlerden bahseder.

-Tılsım Ası'nın Evet-Hayır sorularına cevabı büyük olasılıkla Evet'tir.

-Tılsım Ası, danışan kişinin yeni bir başlangıca hazır hissetmesinden bahseder. Bu kişiler, büyük olasılıkla verme ve alma arasında dengede olduklarından, yeni başarıların zirvelerini deneyimlemek için motive olurlar.

-Birisinin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız, o kişinin kendisini sizin yanınızda güvende hissettiği anlamına gelir. Eğer, Tılsım Ası ters konumda ise, kişi sizin ona iyilik borcu olduğunuzu düşünüyor ve karşılığında da sizden para istiyor anlamına gelir.

-Tılsım Ası kişileri, para kazanma konusunda çok iyi, kariyer odaklı ve yenilikçidir. Güvenlik ve fiziksel mutluluk bu kişiler için önemlidir. Hem fiziksel hemde duygusal olarak kendilerine iyi bakar, zararlı kişilerden ve zararlı ortamlardan kaçınırlar. Değişiklikleri ve zorlukları en iyi şekilde avantaja çevirir ve sürekli daha iyi bir geleceğe ilerlerler. İhtiyacı olanlara yardım eli uzatır ve bunu yaptıkları için kendilerini çok şanslı görürler.

-Tılsım Ası ters konumda, güvenlikte azalmayı ve finansal kayıpları ifade eder. Artan gelir ve servete bağlı olarak gerçekleşmeyen beklentileri gösterir. Ayrıca, aç gözlülük ve cömertlik eksikliği anlamına gelebilir.

-Ters Tılsım Ası, ellerinin arasından parası kayıp giden birisini sembolize eder. Kendisi için sağlam bir temel oluşturmaktan aciz bu kişiler, sürekli nakit sıkıntısı çeker. Hem iş kariyerlerinde hemde kişisel ilişkilerinde bağlılıkla ilgili sorunları vardır. Bu kart, danışan kişinin sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıklarına sahip olduğunu gösterir.

-Ters Tılsım Ası'nı kırmızı ışık olarak düşünebilirsiniz. İlerlemeden önce bulunduğunuz yerde durun ve nereye gittiğinize ciddi ciddi bakın. Harcamalarınızda ve riskli yatırımlarınızda bir firen yapın. Bu kart, her zaman finansal kıyamet anlamına gelmesede, siz genede risk ve sorumluluk almaktan kaçının.

Ters Tılsım Ası, zenginliğin gölge taraflarını işaret ediyor olabilir. Açgözlülük, kibir, eşyasını ve parasını aşırı sahiplenme, sahte teminatlar ve kirli anlaşmaları gösterebilir. Aynı zamanda, ego tatmini için maddi zenginliğe ihtiyaç duymayı ifade edebilir.

-Ters Tılsım Ası, bazen maddi zevklere düşkünlüğün kişiyi ruhsal olarak yoksullaştırdığı anlamına gelir. Bazende, tüm tohumların ekilmesine rağmen sonuçların gerçekleşmesinin engellendiğini veya gözden kaçan fırsatları gösterebilir.

TILSIM ASI KOMBINASYONLARI

-Yeni başlangıçlar, refah, kazanç, istikrar ve bolluk Tılsım Ası tarafından sembolize edilir. Bu kart, diğer kartlarla birleştiğinde de yeni başlayan ilişkiler ve yeni başlangıçlar ile ilgilidir.

-Bir tarot açılımında 2 As bir düğün anlamına gelir. 3 As finansal konularda yasal işlemi ifade eder. 4 As, özel yaşamınızda ve kariyer hayatınızda en iyi şanslara sahip olduğunuzu gösterir.

TILSIM ASI ve ASALARIN ASI, Kariyer hayatınızda ve finansal durumunuzda olumlu gelişmeler olacağını ifade eder ve çifte kutlamaya hazır olmanızı söyler. Bu kutlama hemen hemen hayatınızın her alanında, yeni sayfalar açılmasına sebep olacaktır.

-TILSIM ASI ve KUPA ASI, yakında kendinizi istikrarlı ve sevgi dolu bir ilişkide bulacağınızı ifade eder. İlişkide bir sonraki adımı atmaya hazır olacaksınız. Kupaların Ası, bu çiftin evleneceğini veya birlikte yaşamaya karar verdiğini gösterir.

-TILSIM ASI ve TILSIM PRENSI kombinasyonu, kendinize yatırım yapma zamanında olduğunuzu ifade eder. Tılsım Ası tarafından yeni çıktığınız yolda, kendinizi olumlu yansıtabilmek için, öz bakımınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösterir.

-TILSIM ASI ve SAVAS ARABASI kombinasyonu, araba yolculuğu anlamına gelir. Aynı zamanda tüm seyahat belgelerinin hazır ve güvenli bir yerde bulundurulmasının öneminden bahseder. Yolculuğa hazır olun.

-TILSIM ASI ve ŞEYTAN, özellikle ticari anlaşmalarla ilgili olarak sahteciliğe karşı dikkatli olmanız gerektiğini ifade eder.. Sahte belgelerin soruna yol açabileceği konusunda uyarır.

GUNEŞ ve TILSIM ASI, büyük bir proje veya kişisel meselede başarılı olacağınızı gösterir. Önemli bir amaca ulaşmanın sonucunda büyük bir mutluluk ve memnuniyet var anlamına gelir. Çabalarınızla zirveyi fethedeceksiniz. Buda, yaşamınızda büyük tatmin, başarı ve mutluluk getirecektir.

-KADER ÇARKI ve TILSIM ASI kombinasyonu, disipli çalışmalarınızın ve fikirlerinizin meyvelerini vermeye başladığını ve ödüllerinizi alacağınızı ifade eder.

-KILIÇ 3 ve TILSIM ASI bir tarot açılımında birlikte göründüğünde, planlarınızı tekrar gözden geçirin. Çünkü, belirsiz bir duruma dahil olmak üzeresiniz. Kaldırabileceğinizden daha fazlasını üstleniyor olmak sürekli baskıya sebep olabilir. Böyle durumlarda her seferinde tek bir adım atın. İkinciye niyet bile etmeyin.

-Bu kombinasyon birisinin çiğneyebileceğinden daha büyük bir parçayı ısırdığının göstergesidir. 2. lokmayı ısırmadan önce ağzınızdaki lokmayı iyi çiğneyip yuttuğunuzdan emin olun.

-AŞIKLAR ve TILSIM ASI ortak bir girişimin başarıya ulaşacağını ifade eder. Olası uzun vadeli bir söz, nişan veya evliliğin habercisi olabilir.

-KUPA 10 ve TILSIM ASI kombinasyonu, bir birlikteliğin veya ortaklığın hayatınızda önemli bir adım olacağını ifade eder. Bu uzun vadeli bir ortaklığın veya ilişkinin başlangıcı olabilir.

-AŞIKLAR, KUPA 10 ve TILSIM ASI üçlü kombinasyonu, refah getirecek bir birliktelik veya ortaklık anlamına gelir. Nişan, evlilik veya düğün planlarını işaret ettiği gibi, kalıcı bir birlikteliğin göstergesidir.


Tılsım Ası + Sihirbaz: Satış sektöründe bolluk. İş becerileri.

Tılsım Ası + Güç: Sağlık endüstrilerinde başarı.

Tılsım Ası + Hermit: Öğretme fırsatı.

Tılsım Ası + Şeytan: Açgözlülük.

Tılsım Ası + Dünya: Devlet işi. Devlet finansmanı. Yurtdışında para kazanmak.


Tılsım Ası + Kupa Ası: İstikrarlı yeni bir ilişki. birlikte taşınmak

Tılsım Ası + Kupa 2: Bir aşk ilişkisinde bolluk.

Tılsım Ası + Kupa 4: İşten memnuniyetsizlik.

Tılsım Ası + Kupa kralı: Bir sağlık uzmanı. Doktor.

Tılsım Ası + Kılıç Ası: Para kaybı. Kötü yatırım.

Tılsım Ası + Kılıç 2: Parayla sıkı sıkıya.

Tılsım Ası + Kılıç 3: Mali sıkıntı. Zehirli ilişki.

Tılsım Ası + Kılıç 7: Bir con. Çalınması.

Tılsım Ası + Kılıç 8: Karanlık para hakkında.

Tılsım Ası + Kılıçların Kralı: Borç tahsildarı. Rekabetçi iş.


Tılsım Ası + Asa Ası: Yeni bir kariyer.

Tılsım Ası + Asa 2: Zenginlik tezahürü.

Tılsım Ası + Asa 3: Yayıncılık.

Tılsım Ası + Asa 4: Başarılı bir iş. Kulaktan kulağa iş.

Tılsım Ası + Asa 8: İyi haber almak.

Tılsım Ası + Asaların Kralı: Bir iş adamı.


Tılsım Ası: Birçok yeni finansal fırsat.

Tılsım Ası + Tılsım 2: Bir hobiyi gelir fırsatlarına dönüştürmek.

Tılsım Ası + Tılsım 3: Yeni iş tatmini. Yeni bir takım. Üretken bir ekip.

Tılsım Ası + Tılsım 4: Yeni finansal güvenlik.

Tılsım Ası + Tılsım 5: Para sıkıntılarından kurtulma.

Tılsım Ası + Tılsım 6: Yeni cömertlik.

Tılsım Ası + Tılsım 7: Uzun vadeli yatırım.

Tılsım Ası + Tılsım 8: Yeni bir staj. Yeni bir öğrenme deneyimi.

Tılsım Ası + Tılsım 9: Yeni lüks. Serbest meslek.

Tılsım Ası + Tılsım 10: Yeni kalıtım. Pasif gelir.

Tılsım Ası + Tılsım Prensi: Yeni çalışma. Kendinize yatırım yapın.

Tılsım Ası + Tılsım Şövalye: Yeni iş.

Tılsım Ası + Tılsım Kraliçe: Yeni proje. Evinizi yenilemek.

Tılsım Ası + Tılsım Kral: Yeni iş fırsatı


SIKKELERIN KRAL ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar

Meral dedi ki…
-Aslar tamamen başlangıçlarla ilgilidir ve Sikkelerin Ası, genelde kariyere, paraya veya eğitime işaret eder. Görünüşe göre yeni bir şeye başlamak üzere olabilirsiniz. Aşıklar, önemli bir seçimle ilgilidir. Bulunduğunuz konumda bir üst basamağa ilerleyebilir veya başka bir iş yerinden teklif alabilirsiniz. -İlişkilerde Sikkelerin Ası, genellikle yeni fırsatların ve iyi şansın işaretidir. Bu kombinasyon, birinin size aşk, iş veya parayla ilgili önemli bir teklifte bulunduğu anlamına gelebilir. Ayrıca, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için çok verimli bir zamanda bulunduğunuzu gösterir. -Ancak, hayati öneme sahip bir seçim yapmak zorunda olduğunuzu ve bu seçime bağlı kalmanız gerektiğinin farkında olun. Sikkelerin Ası, romantik bir kart değildir. Ancak, Aşıklar ile birlikte ayakları yere basan ve ciddi duyguları temsil eder.
Özlem dedi ki…
Hıc iletişimim olmayan bırıne nıyet actım. Tılsım 7 asa9 tılsım ası ve sıhırbaz...
Özlem dedi ki…
Tılsım 7 , aşa 9 , tılsım ası ve sıhırbaz. Hıc ıletısımım olmayan bırı için actım
Meral dedi ki…
Sizin finansal sorunlarıniz var. Actiginız kisi ise kendi yolunda ilerlemeye, basarmaya ve sahip olduklarinı korumak icin sonuna kadar savaşmaya kararlı ve cesur birisi.
Farklı yasam tarzlarına sahipsiniz ve cok farklı dünyalarınız var. Ayrıca, farklı hedefleriniz var ve farklı sorunlarla mücadele ediyorsunuz. Hic iletisiminiz olmayan birisinden ne gibi bir beklenti icindesiniz bunu net olarak belirtmemissiniz.
Maddi sorunlariniz oldugunu dusunuyorum. Eger , bu dogruysa aranizda hic bir bag olmayan bu kisinin sizin maddi sorunlarinizın cozumune yardimci olup olmayacağini merak ediyor olabilirsiniz. Bunun icin, önce onunla iletisime gecmeli ve bu beklentinizle ilgili açik fikirli davranmalisiniz. Yoksa, hic kimse sizin karanlikta göz kırptiginizı anlamaz ve herkes kendi menfaatleri doğrultusunda ilerleme eğilimindedir. Niyetinizle ilgili acik fikirli olmazsaniz hayal kırıklıgı kaçınılmaz olabilir.
Niyetinizi net olarak vurgulamadiginız icin daha fazla yorum yapmayayım.