KUPALARIN KRALI ve KOMBINASYONLARI


-Çalkantalı denizin ortasında, Kupa Kralı'nın oturduğu gri renkli taştan tahtı, gücünü temsil ediyor. Sağ tarafta atlayan Balık, onun fikirlerini ve yaratıcılığını. Sol taraftaki gemi, duygusal bölgede gezindiğini. Pelerinin sarı ve kırmızı renkleri, tutkusu ve zekası arasındaki dengeyi ifade ediyor. Mavi elbisesi bilgeliğini ve elinde bulundurduğu asa, otoriter pozisyonlarda 'güç' ve 'liderlik' niteliklerini sembolize ediyor.

-Kupa Kralı tarot Kartı, nazik ve adil, sıcak, dürüst ve cömert bir adamı ifade eder. Duygularını kontrol altında tutabilen duygu yüklü bu adam, kriz durumlarıyla olgunlukla başa çıkabilir. Sorunlara çözüm bulabilir. Kupaların Kralı, yaratıcılığı ve iradesi arasında dengelenmiş erkekliğini bozmadan, bir kadının duygularını anlayabilir.

-Kupa Kralı, diplomatik, olgun ve saygılı olduğunuz taktirde, hak ettiğiniz saygıyı göreceğinizi ifade eder. Yani, saygı duyarak saygı kazanacak ve güven duyarak karşı tarafa güven verebileceksiniz. İnsanlara inandığınızı gösterirseniz sizi onurlandırırlar. Kupa Kralı tarot açılımlarında genellikle, en üst potansiyelinize ulaşmak üzere olduğunuzda ortaya çıkar.

-İş konularında, tavsiyeleri ve yardımları paha biçilmez olan Kupa Kralı, şefkatli ve sevgi doludur. Bir şekilde size yardım edeceğini gösterir. Duygusal, istikrarlı ve Cana yakın olan bu adam, gerçek bir aile sevgisine sahiptir. Ayrıca, yasalarla, otoriter rollerle veya kutsallıkla ilişkilendirilen Kupaların Kralı, saygı duyulan ve güvenilir birisidir.

-Kupa kralı, diplomatik, kurnaz, sabırlı ve bilgedir. Eğer, tarot açılımınızda bu kart karşınıza çıktıysa, onun ihtiyacını takip ettiğiniz ve hayatınızı ona göre şekillendirdiğinizi ifade eder.

-Kupa Kralı, en üst düzeyde başarıyla hedeflerinize ulaşmanın kartıdır. Bu kart, kariyer ve ilişkilerinizde doğanızı yaşadığınızdan, diğer insanların kıskançlığıyla yüzleşebileceğiniz konusunda, bir mesajdır. Tabiki onların görmediği şey, bugün bulunduğunuz yere ulaşana kadar kendinize yaptığınız yatırımdır.
-Bir aşk açılımında karşınıza çıkan Kupa Kralı, en iyi arkadaşınıza aşık olmak anlamına gelebilir. Bu adam, çok hevesli bir aşıktır. Ancak, bazen manipülatif ve duygusuz olabilir. Eğer, bekarsanız büyük bir ihtimalle ruh eşinizi biliyorsunudur veya çok yakında bunu anlayacaksınız. Kupa Kralı, bazan çift arasında derin bir dostluk olduğunu, bazanda çiftin bir alternatif yaşam tarzı yaşadığını ifade eder.

-Bir kariyer açılımında Kupa Kralı, büyük bir kitle tarafından tanınmak üzere olduğunuz anlamına gelebilir. Genellikle kurumsal dünyanın tepesindeki kariyerleri ve hatta bir CEO'yu ifade edebilir. Kupa Kralı, aynı zamanda veterinerlik, doktorluk ve avukatlık gibi kariyerleride gösterebilir.

-Kupa Kralı, kişinin kendinden emin ve yetkin hissetmesinden bahseder. Birinin hakkınızda ne düşündüğünü merak ettiğinizde karşınıza çıkan bu kart, kişinin size güvenebileceğini ve arkadaşlık potansiyelinin yüksek olduğu anlamına gelir . Bu, aynı zamanda aşka dönüşebilecek bir dostluk olabilir. Kupa Kralının Evet-Hayır sorularına cevabı büyük bir olasılıkla EVET'tir.

-Kupa Kralı büyük bilgelik ve liderlik niteliklerini anlatan 37, 10 ve 1 RAKAMIyla ilgilidir. Bu rakamların enerjileri örgütlenmeyi ve herkes için adalet hedefine odaklanmayı ifade eder.

-Kupa Kralı, hayırsever bir koruyucu ve bir akıl hocasıdır. Aşk hayatında sevecen bir eş, iş hayatında mükemmel bir arkadaş ve güvenilir bir ortaktır. Bu kişiler, son derece gelişmiş sosyal niteliklere sahiptir. Ayrıca, çok zeki ve özgüvenlidir.

-Kupa Kralı kişilerinin insanlarla arası çok iyidir ve genelde kendilerini liderlik ve yönetim pozisyonunda bulurlar. Manevi değerleri önemseyen bu kişiler, farklı kültürler ve alternatif yaşam tarzları hakkında büyük bilgiye sahiptirler. İş hayatında başarıları sezgileriyle bağlantılıdır ve bu yüzden iç güdülerine güvenirler.

-Kupa Kralı, zaman zaman anlaşılması zor olan kültürlü, sofistike, zeki ve çoğu zaman eğitimli biri olarak karşınıza çıkabilir. Havalı dış görünüşü, genellikle korkularını ve duygusal endişelerini gizler. Yakınlıktan korkan bu kişiler, kendilerine yakın olanları desteklesede, sevgilerini göstermekte yavaştırlar.

-Bir tarot açılımında Kupa Kralı iyi sağlıklı olmayı, duygusal olarak kendini güvende hissetmeyi, fiziksel bir hastalıktan iyileşmeyi ve beladan kurtuluşu gösterir. Genel olarak kendinize odaklandığınız taktirde, sağlıklı ve güvende olacağınızı ifade eder.

-Ters konumda Kupa Kralı, duygularını ifade etmesi engellenmiş, kendisini ve başkalarını motive edemeyen kişidir. Bu kart, genelde reddedilme korkusundan doğan, bencil bir çizgiye sahip birini gösterir. Konserve kavanozuna hapsedilmiş duyguları, genellikle kilo alımı, sapkın davranışlar veya bağımlıklar şeklinde, kişinin hayatına olumsuz olarak yansır.

-Ters Kupa Kralı, bazan sonradan acımasız olan biri, bazan olumlu lider eksikliği, bazanda farklı kültürlere karşı hoş görüsüzlük anlamına gelebilir.

-Ters Kupa Kralı, manipülatif ve kıskançtır. Sanki, sevgi satın alınabilecek bir şeymiş gibi, insanlara sahip olmak ve sevilmesinin karşılığını almak ister. Hem çok bencil hemde sürekli ilgi odağı olma çabasındadır. Bir ilişkide son derece talepkar olduğu gibi, aynı zamanda aşırı kontrolcüdür. Bu durum eş veya ortaklar için 7/24 bir işe dönüşür.

-Bir tarot açılımında karşınıza çıkan Ters Kupa Kralı, arkanızı kollamanız gerektiğine dair bir mesajdır. Bu kişiler somurtkandır ve akrep gibi her an sokmaya hazırdır. Ayrıca, bu kart öfkeyle dolu ve aşırı çapkın birini gösterir.

-Son derece muhtaç ve güvensiz olan bu kişiler, kendi yollarını bulmak için ortakları, aileleri ve yakın arkadaşlarıyla suçluluk oyunu oynarlar. Yüzlerinde sürekli bir memnuniyetsizlik duygusu içinde, hissettikleri mutsuzluğu aynı derecede çevrelerine yansıtırlar. Ters Kupa Kralı kişileri, çok çocuksu olduklarından, eşlerini veya ortaklarını adeta bir ebeveyne dönüştürürler.

-Ters Kupa Kralı, özellikle iş ve finans sektöründe güvenilmez birini gösterir. Bu kişiler, yüksek eğitimlerini ve ayrıcalıklı sosyal ilişkilerini, başkalarından yararlanmak ve kendilerini arkadaş zanneden insanları aldatmak için, kullanmaya meyillidir. Ayrıca, çevresindekilerin zayıf yönlerini ve kanunların açık noktalarını, kendi çıkarları doğrultusunda kullanma ve insanı yanlış yönlendirmede çok başarılıdırlar. Bu kişiler, sahtekar, ikiyüzlü, düzenbez, zorba olmaktan ve hatta skandalların adamı olmaktan çekinmezler.

KUPA KRALI KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında 2 kral bir kutlama, terfi, halk tarafından tanınma veya onurun önde olduğu anlamına gelir. 3 kral ticari bir girişimde başarı ve 4 kral tüm girişim ve çabalarda tam başarıyı gösterir.

-Kupa Kralı, diğer saraylı kartlarla birlikte göründüğünde, birden fazla kişinin bir duruma dahil olduğunu ifade eder. Bir açılımdaki kupaların bolluğu, sevgi ve mutlulukla ilgili durumları gösterir. Aynı zamanda, danışan kişinin sevdikleriyle ilgili endişelerine işaret edebilir.

-Kupa Kralınını yanında Şeytan, hayatınızda size yakın manipülatif birisi olduğu hakkında bir uyarıdır. Davranışları hakkında onunla konuşun. Değiştirmezse ilişkinizi kesin ve size yakın kişilerin, hayatınıza değer katıp katmadığı konusunda, ilişkilerinize çok dikkat edin.

-Kupa Kralı ve Yıkılan Kule, ilişkide münakaşaların göstergesidir. Kendinizi eşinizle, incir çekirdeğini doldurmayan konuları, normalden fazla büyüterek kavga ederken bulabilirsiniz.

-Kupa Kralı ve Kılıç Kraliçesi kombinasyonu, karşıt taraflarda veya farklı kişilikler olsalarda, daha büyük bir iyilik için birleşmelerini gerektiren bir durum olduğunu gösterir. Birleşmek taraflar için zor olsada, büyük resmi düşününce, herkes için en doğru yolun bu olduğunu göreceksiniz. Bir amaç için bunu yaptığınızı düşününce, dahada güçlenecek ve sebat etme isteğiniz artacaktır.
-Kupa Kralı ve TILSIMLARIN KRALIkombinasyonu, ufukta bir kariyer değişikliğini gösterir. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız, girişimleriniz başarılı olacak. Bu krallar size ilerlemek ve hayallerinizin peşinden gitmek için, harika bir zamanda bulunduğunuzu anlatıyor.

Kupa Kralı + Sihirbaz: Topluluk önünde konuşma.
Kupa Kralı + Şeytan: Bir manipülatör.
Kupa Kralı + Kule: Yolsuzluk. Argümanlar.

Kupa Kralı + Kılıç 2: Mantıklı bir düşünür. Bilim adamı.
Kupa Kralı + Kılıçların Kraliçesi: Zıtların bir araya gelmesi.

Kupa Kralı + Sikkelerin 5: Bağışlama. Değerliliği öğrenmek.
Kupa Kralı + Sikkelerin 9: Yaratıcılık. Her şey çiçek açıyor. Bolluk.
Kupa Kralı + Sikkeleri Şövalyesi: Kariyerde değişiklikler. Bir işletmede personel değişikliği.

Kupa Kralı + Asa 5: Başkalarıyla sınırlarınızı bilmek. Derin bir bağlantı ihtiyacında olmak..
Kupa Kralı + Asa Şövalyesi: Bir dış yolculuğa dönüşen bir içsel yolculuk. Güzel bir yere seyahat edin.

Kupa Kral + Kupa Ası: İyileştirme yetenekleri.
Kupa Kral + Kupa 2: Güçlü bir ilişki.
Kupa Kral + Kupa 3: Güçlü dostluk.
Kupa Kral + Kupa 4: Doğru anı bekliyorum. Zamanını teklif ediyorum.
Kupa Kral + Kupa 5: Zor yoldan öğrenmek.
Kupa Kral + Kupa 6: Başkalarına yardım etmek.
Kupa Kral + Kupa 7: Bir pazarlama dehası. Satıcı.
Kupa Kral + Kupa 8: Bir kitap yazmak.
Kupa Kral + Kupa 9: Başarmak. Gurur duymak.
Kupa Kral + Kupa 10: Aile diplomatı.
Kupa Kral + Kupa Prens: Diplomatik bir mesaj.
Kupa Kral + Kupa Şövalye: Güçlü bir oyuncu. Harika bir performans. İnsanları kazanmak.
Kupa Kral + Kupa Kraliçe: Güçlü bir ruhsal bağlantı.
Kupa Kralı: Güçlü başarı. Uzun vadeli başarı.

Kupa Kralı + KUPA KRALICESI kombinayonu, ilişkide duygusal olgunluğa erişmeyi gösterir. Eşler veya ortaklar arasındaki bağlantı, manevi bir bağ ile dahada sağlamlaştı ve daha derin bir anlam kazandı anlamına gelir.

Yorumlar