KUPA 7 ve KOMBINASYONLARI


-Kupa 7 Kartının üstündeki resimde bulut, hızla değişen ve dönüşen düşünceleri ve hayalleri, İnsan kafası, danışan için potansiyel bir ortağı temsil eder. Üstü örtülü parıldıyan figür, aydınlanma ihtiyacını ve sanatsal girişimleri sembolize ediyor. Yılan, hayvanların insanın bilmediği farkında olmadığı bilgilere ve bir bilgeliğe sahip olduğunu simgelemektedir. Hazine istifi zenginlik ve bolluğu, defne çelengi zaferi, onuru ve statüyü anlatıyor.

-Ejderha, tehlike işaretidir. Bizden tarafa arkası dönük olan koyu renkli insan figürü, yapılacak seçimler ve yön konusunda karanlıkta olmayı ve gerçek bir yola girmeden araştırmayı sembolize ediyor. Kupaların 7'lisi Kartını, internet ve sanal gerçekliği ifade eden, bir sembol olarak düşünebiliriz

-Kupaların 7'lisi Akrep Burcu ve Venüs gezegeni ile sembolize edilir. Hayaller kurma, illüzyonlar ve sınırsız düşlerle ilgilidir. Genelde, çok fazla seçeneğiniz olduğunda ve bunları hayata geçirmek için vizyonlara ihtiyaç duyduğunuzda ortaya çıkar. Danışan kişiye gerçekleri yaşamaktansa hayal kurmak daha kolay gelir. Tüm seçenekler olumlu olmadığında, danışan kişi, ileriye dönük en iyi seçeneğin ne olduğunu açıkça görmekte zorlanıyordur.

-Kupa 7, saraylı kartlarla birlikte göründüğünde, diğer kişilerin, ne yapması gerektiğini söylemelerinden danışan çok kolay etkilenir. İlerleyen dizilimde Seçilmiş diğer kartlar, en iyi seçimin ne olacağı konusunda size bir fikir verecektir. Eğer, danışan kişi Kupa 7'liyi son kart olarak seçmişse, bu onun kafasındaki sorulara internette yanıt aradığı anlamına gelebilir.

-Bir aşk tarot açılımında karşınıza çıkan Kupa 7'lisi, internette aşk aramayı ifade eder. Eğer, zaten bir ilişkiniz varsa okuyarak, hayal kurarak veya internette vakit geçirerek ilişkinin gerçeklerinden kaçmaya çalıştığınız anlamına gelir. Çünkü, muhtemelen ilişkinizde duygusal olarak tatmin olmuş hissetmiyorsunuz ve gelecekle ilgili partnerinize güvenmiyorsunuzdur.

- Bir kariyer tarot açılımında Kupa 7, danışanın tüm işlerini internetten çevrimiçi yönettiği anlamına gelebilir. Ayrıca, Kupa 7 danışan kişinin alternatif sağlık endüstrisinde veya şifalandırmayla ilgili bir kariyer alanında çalıştığını gösteriyor olabilir. Kupa 7'linin evet-hayır sorularına cevabı büyük olasılıkla HAYIR'dır.

-Kupa 7, somut bir şeye aşık olmaktan ziyade, aşka ve fikirlere aşık olmaktan bahseder. Danışan kişi, istediği şeye ulaşmaktan çok, ona ulaşmış olma fikrini sever. Birisinin sizin hakkınızda ne hissettiğinizi sorduğunuzda karşınıza çıkan Kupa 7'lisi, o kişinin sizinle ilgili hislerinden emin olmadığı anlamına gelir. Belki sizi beğeniyor olabilir, ancak bunun gerçekten aşk olup olmadığından emin değildir.

-Kupa 7'lisi arkana minör tarot kartı, kendini yanılsamalar içinde kaybeden ve gerçeklikten kaçmanın tadını çıkaran ve karakteri tam olgunlaşmamış kişileri gösterir. sürekli değişen bir kişiliğe sahip olan bu kişiler, zor buldukları bir hayatla başa çıkabilmek için, kendilerini sınırsız düşlere kaptırırlar. Kupa 7 kişilerinin genellikle, hayattan gerçekçi olmayan beklentileri vardır ve aşırıya kaçmaktan zevk alırlar, ancak acı verici sonuçlarla nasıl başa çıkacaklarını bilemezler. Bu kişiler kendilerini etkili bir şekilde nasıl savunacaklarını bilemediklerinden, zorbalara kolay kurban olabilecekleri için, tacizci insanlara dikkat etmelidirler.

-Kupa 7, tam olarak ne aradığınızı bilmeden, internette amaçsızca gezinirken ve çoğunlukla hayatınızla ilgisiz şeyleri öğrenmek için, yaşadığınız akılsızlık gibidir. Stresten uzaklaşmak güzeldir ve çoğu zaman değerli bir şeylerle karşılaşabilirsiniz ve hayalinizde gerçekten netlik anları oluştuğu zamanlar olabilir. Böyle durumlarda bunları bir yere yazmanız tavsiye edilir. Eğer, yazmazsanız hayal aleminizdeki tüm düşüncelerle birlikte kaybolurlar. İşte Kupa 7'lisi bunu yaşamaktır

-Kupa 7, aynı zamanda bir şifa modelini öğrenmeyi ve ilerlemeye hazır olduğunuzu gösterir. Ters konumda Kupa 7'lisi, hastalığı önlemek tedavi olmaktan daha doğru bir yol olacağından, tıbbi tedavi görmenizi tavsiye eder. Kupaların 7'lisi numerolojide 47 ve dolayısıyla sonderece ruhsal bir enejiye sahip olan 11 RAKAMIile sembolize edilir.

-TERS KONUMDA KUPA 7'LİSİ, danışanın hayal gücünün engellendiği anlamına gelir. Burada hayaller endişeye ve korkuya dönüşmüştür. Ters Kupa 7'lisi, bir depresyon esnasında dibe vurmayı, kaygıyı ve hatta muhtemelen kişinin alkol ve uyuşturucu sarmalında olduğunu ve hayattan bir beklentisi olmadığını işaret eder.

-Ters konumda KUPA 7, kafa karışıklığı nedeniyle, kaçırılan fırsatlar anlamına gelir. Muhtemelen şu anda gerçekçi olmayan hayallerle, kendinizi kandırdığınızı gösterir.

-Bir Tarot açılımında Ters Kupa 7 göründüğünde, seçtiğiniz yolda ısrar ederseniz, sonunda başarılı olacağınızın göstergesi olabilir. Ancak, ödüllerinizi almak için planlarınızdan ve prensiplerinizden taviz vermemelisiniz. Başkalarının dikkatinizi dağıtmasına izin vermemelisiniz. Aksi taktirde, başarıya ulaşsanız bile, manevi değerlerinizi kaybedebilirsiniz.

-TERS KONUMDA KUPA 7 KİŞİLERİnin onları sürekli zehirleyen bir geçmişi ve sırrı vardır. Genelde kafaları çok karışıktır ve durumla ilgili gerçeği göremez ve durumla baş edemezler. Bu kişilerin profesyonel bir yardıma ihtiyaçları vardır, fakat reddederler ve asla tavsiye dinlemezler. Kupa 7 kişilerinin sorunları genellikle kıskançlık veya tehlikeli insanlarla ortaklıklarıdır. Hayatları çatışmalar ve kirli sırlarla doludur. Bu kişiler başka bir yaşam biçimini göremediklerinden, dengesiz ve sağlıksız kalıplara saplanıp kalırlar.

KUPA 7 KOMBINASYONLARI

-Dünya'nın yanında KUPA 7 kombinasyonu, hayatınıza dikkatlice bakmanızı ve yaşam tarzınızda büyük kararlar almaya ve büyük değişikler yapmaya hazır olmanızı önerir.

DÜNYA'nın yanında KUPA 7'LİSİ, korkularınızı analiz etmeniz ve ardından onlardan kurtulmanız için bir mesajdır. Korkularınızın ardındaki gerçeklerin farkınz varmanız, hedeflerinize ve isteklerinize ulaşmanızı sağlayacaktır.

-ASIKLAR'ın yanında KUPA 7, yakın zaman içinde yaşamınızda değişiklikler olacağından, seçim yaparken ve karar alırken, özellikle bir kişiyi göz önünde bulundurmanızı tavsiye eder. Bu geçiş sırasında, diğer kişinin istek ve ihtiyaçları konusunda düşünceli olmalısınız. Çünkü, girdiğiniz yol, yeterince geniş ve 2 kişiye yetecek kadar yer var.

-Bir Tarot açılımında KADER ÇARKI'nın yanında KUPALARIN 7'LISI ortaya çıktığında, önemli kararlar vermeden ve planladığınız yolda ilerlemeden önce doğru tavsiyenin farkında olmanızı ifade eder. Gözden kaçırmış olduğunuz, bazı noktaların farkına varabilirseniz, doğru rehberlik ve

-Bir tarot açılımında Kupaların 7'lisinin yanında Ölüm Kartı, bir çocukluk hayalini yeniden keşfetmek. Kupaların 7'lisinin yanında Yıldız Kartı, terk edilme korkusu. Kupaların 7'lisinin yanında Kılıç 3, birisini bilmeden incitmek. Kupaların 7'lisinin yanında Kupaların Ası, yaratıcı problem çözme kabiliyetine sahip olmak anlamına gelir.

Kupa 7 + Apdal: Yeni bir başlangıç arayışı.

Kupa 7 + Büyük Rahibe: Daha bağımsız olmak.

Kupa 7 + İmparator: Hayatınızı kolaylaştırıyor.

Kupa 7 + Ölüm: Bir çocukluk hayalini yeniden keşfetmek.

Kupa 7 + Yıldız: Terk edilme korkusu.

Kupa 7 + Ay: Yaratıcı bir blog.


Kupa 7 + Tılsım ası: Görünümünüzü değiştirme.

Kupa 7 + Tılsım 3: Bir fikir insanı.

Kupa 7 + Tılsım 5: Çevrimiçi arkadaşlar.

Kupa 7 + Tılsım şövalyesi: İş yerinde sıkıldım.


Kupa 7 + Asa Ası: Değişiklik arzusu.

Kupa 7 + Asa 3: Fikirlerinizi yazın.

Kupa 7 + Asa 4: Çevrimiçi topluluk.

Kupa 7 + asa 5: Söylentiler.

Kupa 7 + asa 7: Aşkı aramak. Aşk özlemi.

Kupa 7 + Asa Şövalyesi: Yayıncılık.

Kupa 7 + Asaların Kraliçesi: Çevrimiçi Girişimci.


Kupa 7 + Kılıç Ası: Her şeye rağmen kazanma.

Kupa 7 + kılıç 3: Birini bilmeden incitmek.

Kupa 7 + Kılıç Prensi: Can sıkıntısından kaçınmak.

Kupa 7 + Kılıç Kraliçesi: Fazla nitelikli.

Kupa 7 + Kılıç kralı: Bir kondüktör.


Kupa 7 + Kupa Ası: Yaratıcı problem çözme.

Kupa 7 + Kupa 2: Çevrimiçi flört. Bir ilişkiden emin değilim.

Kupa 7 + Kupa 3: Çevrimiçi arkadaşlıklar. Sosyal medya. Kırılgan dostluklar.

Kupa 7 + Kupa 8: Bir vizyon yaratmak.

Kupa 7 + Kupa Prensi: Bir hayalperest.

Kupa 7 + Kupa kralı: Bir pazarlama dehası. Yazar

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Kupa 7+ kılıç 5 anlamı nedir acaba teşekkür ediyorum.
Adsız dedi ki…
Mrb kupa 7 ve yıkılan kule çiftinin anlamını öğrenebilir miyim teşekkürler
Meral dedi ki…
-Eğer seçiminiz Kupa 7 ve Yıkılan Kule ise bu bundan sonraki adımlarınız için olumlu bir işaret olabilir. Ancak, Yıkılan Kule Kupa Yedilisinin önünde olsaydı bu durumun daha da kötüleşebileceğinin işareti olarak görülebilirdi.

Ayrıntalar için alttaki linke tıklayınız.
https://meralcilingir.blogspot.com/2021/10/kupa-7-ve-kombinasyonlari.html