KUPA 3 ve KOMBINASYONLARI

-Kupaların 3'lüsünde kızlar, sevincle altın bardak tutan ellerini havaya kaldırıyorlar. Bulutlardan arınmış gökyüzü kaygısız zamanları, kadınların başlarındaki çelenk zaferi, statüyü, tanınmayı, şan ve şöhreti sembolize ediyor.

-Kızların elbiselerinin renkleri, Beyaz Güç kartını, Kırmızı Adalet ve Turuncu İtidal kartlarındaki kadın melek figürlerini anımsatıyor. 3 Arkana majör kartının sembollerinin birlikte kutlama yapmaları şefkat, bütünlük ve denge parçalarının uyumunu anlatıyor.
-Kupaların 3'lüsü Astrolojide Yengeç Burcu ve Merkür gezegeni ile sembolize edilir.

-Kupaların 3'lüsü, arkadaşlarla iyi vakit geçirme, bir kutlama veya bir topluluğun parçası olduğunuzu ifade eden bir karttır. Bu kart, genelde birisi nişanlanırken veya evlenirken ortaya çıkar. Aynı zamanda, o bir mutluluk ve bolluk kartıdır. Kupa 3 kartı, hayatın güzelliğini ve hayatınızdaki insanları gerçekten sevmeye ve takdir etmeye başladığınızda ortaya çıkar. Herkese yetecek mutluluk, bolluk ve güzellik var anlamına gelir.

-Kupaların 3'lüsü, mutluluğu en çok sevdiğiniz insanlarla paylaşmakla ilgilidir. Çünkü, mutluluk paylaşıldığında gerçekten anlam kazanır. Bu bağlamda Kupa 3, Asa'ların 4'lüsüne benzer. Fakat, Kupa 3'te beklenti yüksek olduğu halde, Asaların 4'lüsünde herkes rollerine yerleşmiş ve beklenti tamamlanıp, doruk noktasına ulaşmıştır. Kupa 3'te ise dostluklar ve aşk odak noktasıdır.

-Bir tarot aşk açılımında Kupaların 3'lüsü, çiftin mutlu zamanlarını ve kutlayacak çok şeyleri olduğu anlamına gelir. Eğer, bekarsanız sosyal ortamlarda birisiyle tanışacağınızı gösterir.

-Birinin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız, bu kişinin varlığınızdan heyecan duyduğunu ve canlandığını ifade eder. Kupa 3 hayranlıktan bahseder. Belki de, bir kaide üzerine konuyorsunuz.

-Bir kariyer tarot açılımında Kupa 3, işle ilgili olayları ve aynı zamanda arkadaş olan, iş arkadaşlarını ifade eder. Konaklama, turizm ve etkinlik planlamasında eğlence işlerini gösterir.

-Kılıç Şövalyesinin yanında Kupa 3, orduda bir kariyer sahibi olmak anlamına gelebilir. Evet- Hayır sorularınızda bu kartın cevabı büyük bir olasılıkla EVET 'tir.

-Kupa 3, aşık olmanın ilk aşamasının sona erdiğini, bağlılığı ve ilişkiyi başkalarının da kabul etmeye başladığını anlatır. Ayrıca, mutlu sonuçların, doğumun ve kendini ifade etmenin kartıdır. Bu kart, olumlu duyguları ve yerine getirilen vaadleri gösterir. Şimdi iyimser olmak için pek çok sebebiniz var. Kendinizin yanı sıra başkalarının da güçlü ve olumlu özelliklerini kabul etmeye çalışın.

-43 ve 7 rakamının enerjisini taşıyan Kupa 3, sezgisel yetenekleri ifade eder ve mistik olanı pratikle birleştirir. Bu rakamların enerjilerinin etkisi, derin bir maneviyat duygusu taşır ve kendi yollarında seyahat eden başkalarının da, sizin yolunuza dönmelerini ve sizi takip etmelerini sağlar.


-Kupaların 3'lüsü eğlenceli ve sevecen birini gösterir. Özellikle ev sahibi ise, ilgi odağı olmayı ve parti yapmayı sever. Bu kişiler, çok büyük bir arkadaş grubuna veya iş ortağına sahiptir. Sohbet etmedikleri, gülmedikleri ve iyi vakit geçirmedikleri bir an varsa, muhtemelen uyuyorlardır. Çok karizmatik ve pozitif olan Kupa 3 kişileri, genellikle güzellikleri ve tarzlarıyla tanınırlar. Gittikleri her yerde başları döndüren bu insanlara aşık olmak çok kolaydır.

-Kupa 3, duygusal alemdeki yaratıcı güçlerin, şu anda öne çıktığını, aynı zamanda, ruhsal veya sanatsal, bir büyüme dönemine işaret eder. Çoğu zaman bir tür yaşam tarzı değişikliği anlamına gelir. Kupa 3, genellikle eve evcil hayvan geldiğinde, bir hoşgeldin kartı veya hamilelik öncesi görüldüğü için, bir bebek haberidir.

-Kupa 3 kişisiyle vakit geçiriyorsanız, kendinizi mutlu hissetmeye mahkum edilmiş hissedersiniz. Bu kişiler, o kadar çok bolluk ve fırsat akışında yaşarlar ki, ayak uydurmak zor olabilir. Sürekli ayaktadırlar ve gittikleri yerlerde, yeni yeni arkadaş edinirler.

-Ters konumda Kupa 3, gereksiz ve yanlış bir kutlamayı, hırçınlığı ve sağlıksız rekabeti ifade eder. Danışan kişi, bu sorunlar sebebiyle sosyal ortamlardan kaçıyor olabilir veya hayatında bazı sosyal kaygılar olma olasılığı vardır. Bu kişiler, yiyecek, içecek, alkol ve hatta uyuşturucu konusunda aşırı hoş görülü olabilirler. Bu kart diğer insanlardan izolasyonun gerçekleştiğini ve bu durumun sorumluluğunu alma zamanını gösterir.

-Sevilmediklerini ve itici olduklarını bilen Ters Kupa 3 kişileri, kesinlikle güvenilmezdir. Arkadaşlarını, ailesini, ortaklarını ve herkesi kolayca aldatabilir. Olumsuz ve sağlıksız ilginin farkında olsalar bile, her türlü ilgiye can atarlar.

-Aklıyla düşündüklerini, ruhunda hissettikleriyle karıştıran bu kişilerin, akıllarının bulanık olmasının sebebi, sıkıntılı bir geçmişe sahip olmalarıdır. Sürekli reddedilme ve terk edilme duygusuyla yaşar, genellikle ya ihanete uğradıktan sonra, ya da ihanet ettikten sonra depresyona girerler.

-Ters Kupa 3, bir tarot açılımında Büyük Rahibe ve ters konumda Kupa 2'liyle ortaya çıktıysa, sadakatsizlik ve aldatma var anlamına gelir. Aile içinde hoş görüsüzlük ve düşüncesizlik, ayrıca boşanma, aşırıya kaçan zevk ve iyi niyeti istismar etmek, bu kart ile gösterilir.


KUPA 3 KOMBINASYONLARI


-Bir tarot açılımında ortaya çıkan 2 adet 3'lü kart küçük, ama hoş bir sürpriz, 3 adet 3'lü beklenmedik iyi bir şans, 4 adet 3'lü kart bir çocuğun doğum haberİdir.

-KUPA 3 ve SIHIRBAZ, bir kişiyi çekebilmenin en iyi yolu doğal olmaktır. Bir partide, bir arkadaş toplantısında veya bir cafede daha önce tanımadığınız, yakışıklı ruh eşinizle tanışmaya hazır olun ve kendinizi bu tanışmanın akışına bırakın.

-KUPA 3 ve GUC kombinasyonu, sosyal çevrenizin kalbi olduğunuz anlamına gelir. Etrafınızdaki insanlar, bir sorunları olduğunda sizden yardım isteyebilirler. Bu rolünüzlde her zaman mükemmel olamayabilirsiniz. Ancak, siz güvenilir bir arkadaşsınız. Arkadaşlarınıza tavsiyeler verirken, gerçekçi olduğunuzdan emin olun. Çünkü, yapmak isteyeceğiniz son şey, onları duyguları doğrultusunda yanlış yönlendirmek.

-KUPA 3 ve TILSIM ASI, yeni iş arkadaşlarına veya ortaklarına işaret eder. Bu kombinasyon sizi harekete geçirip, bir ağ kurmaya teşvik ediyor. Çünkü, kariyerinizi yukarıya taşıyacak, birisiyle tanışmak kaderinizde var. Bir birinize fayda sağlayacak ve çok yakınlaşacaksınız. Bağlantınız, uzun ömürlü ve verimli olacak. Bu kişiye güvenin, ancak ona çok fazla güç vermemeye dikkat edin. İş ve bireysel ilişkilerde, eşit pozisyonda olmak her zaman en iyisidir.

KUPA 3 ve KUPA SOVALYE, çok yakında eşinizden romantik bir jest var anlamına gelir. Bu bir nişan veya romantik bir kaçamak olabilir. Bu kombinasyonun en iyi tarafı, bu kutlamanın unutulmaz güzellikte olacağıdır. Onunla elele verin ve hayatınızın en önemli anına hazır olun.

-BUYUK RAHIP ve KUPA 3, olumlu ödüller kazanmanıza sebep olacak, gelecek vaad eden bir toplantı veya kongreyi anlatır. Olağan dışı ve çok özel bu toplantının sonuçları, katılan herkesi onurlandıracaktır. Bu kombinasyon, evrensel bir toplantı biçimini ifade eder.

-OLUM ve KUPA 3 KOMBINASYONU, hayatınıza giren yeni insanlar, koşullar, yaşam tarzı veya kariyer değişikliğinin başlamadan bittiğini gösterir. Olumlu bir başlangıç için, yeniden harekete geçmenizi söyler.

-ITIDAL ve KUPA 3'LU, hayatınıza giren değişikliklere uyum sağlamak için kendinize zaman ayırın. Bu değişimlere Ilımlı yaklaşımlar en güvenli seçenektir.

-IMPARATORİÇE ve KUPA 3, hamilelik veya bir çocuğun doğum haberi anlamına gelir.



Kupa 3 + Apdal: Yeni bir başlangıcı kutluyoruz. Üniversite partisi.
Kupa 3 + Sihirbaz: Bir partide ruh eşinizle tanışmak.
Kupa 3 + İmparatoriçe: Bolluğu ve doğurganlığı kutlamak. Güzellik sektöründe çalışın.
Kupa 3 + Güç: Grubun kalbi olmak.
Kupa 3 + Kader Çarkı: Şanslı bir durum. Yarışmalarda kazanmak.
Kupa 3 + Ay: Gece Hayatı. Gizli bir parti.
Kupa 3 + Yıkılan Kule: Bir sosyal gruptaki tartışmalar. Bu kart kombinasyonu Ordu hakkında konuşabilir.

Kupa 3 + Sikkelerin Ası: İş ortakları. Yeni arkadaşlar/bağlantılar.
Kupa 3 + Sikkeleri 2'lisi: Misafirperverlikte takas.
Kupa 3 + Sikkelerin 3'lüsü: Çalışma partisi. Meslektaşların senin arkadaşların.
Kupa 3 + Sikkelerin 5'lisi: Gelecek için bulutlu bir vizyon. Sağlıksız yaşam tarzı.
Kupa 3 + Sikkelerin 7'lisi: Bahçe partisi. Bir pazar.
Kupa 3 + Sikkelerin şövalyesi: Bir kariyer dönüm noktasını kutlamak.

Kupa 3 + Kılıç 2: Grupta diplomat olmak.
Kupa 3 + Kılıç 9: Sosyal kaygı.
Kupa 3 + Kılıç Şövalyesi: Askeri bir adam.
Kupa 3 + Kılıç Kralı: Restoran sahibi. Şef.

Kupa 3 + Asa 4: Neşeli bir topluluk grubu.
Kupa 3 + Asa 6: Popülerlik.
Kupa 3 + Asa 10: Sıkı çalışın/Çok oynayın.

Kupa 3 + Kupa 2: Bir düğün veya nişan partisi.
Kupa 3 + Kupa 5: Sosyal ortamlardan kaçınmak.
Kupa 3 + Kupa 8: Aşırı hoşgörü.
Kupa 3 + Kupa Şövalyesi: Bir teklif. Romantik bir jest.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Mrb. Kupa 3 -asa 8 yorumunuz nedir? Tşk.
Kupa dedi ki…
Çok güzel bir yazı olmuş