KUPA ASI, BUYUK RAHIP ve KILIC 7'LISI KOMBINASYONU


  **Kupa Ası Minör kart, Büyük Rahip Majör kart ve Ardından gelen Kılıç 7'li yine Minör kart birleşiminin bir kombinasyonu. Burada, gündelik bir kart olan Kupa Ası az önemli olarak ele alınabilecek, belkide gündelik bir olayın, büyük resimde kayda değer sorunlarına işaret etme olasılığını düşünmek gerekiyor. Ya da gündelik, geçer diye düşünülen bir konunun önemli ve değerli bir kişi üzerinde bıraktığı etkiyi konuşmalıyız.

**Kupa Ası, en üst derecede yaratıcılık, öz güven, enerji, tutku ve kendini geçleştirme ve yenilenmiş romantizm. Büyük Rahip, inançlar, grup kimliği kazanmış olmak, gelenekler, sosyal uyumluluk ve kurallar çiğnenmemelidir anlamına gelir. Bu 2 kartın yan yana olması kesinlikle iyi bir eşleşme ve çok olumludur. Çünkü Büyük Rahip Toprak elementi , Kupa Ası su elementi ile ilişkilidir. Sevdalı olan bekarlar ve zaten ilişkisi olanlar için mükemmel bir kombinasyondur.

**Kupaların Ası burada sıcak,  neşeli ve belki savunmasız, adama doğru çekilmekten kendini alamayan, yoğun duyguları olan bir kadını ifade ediyor. Kupaların Asının  yanında geleneksel karakterde ve bilge bir adam figürü Büyük Rahip. Sevgi dolu bir kadın ve şefkatli bir adamın sağlam temellere dayalı, kesinlikle harika bir ilişkisinden söz edebiliriz. Evlilikte olması gereken, ideal eşten bekleneni verebilecek uyumlu bir çiftin birlikteliği. 

**Büyük Rahip geleneklerine bağlı şeref duygusu yüksek bir kişiyi sembolize ediyor. Büyük Rahibin burada ki mesajı geçmişten öğrenilen derslerle de ilgili olabilir ve burada derin, kalıcı ve manevi olarak değerli geçmişten gelen bir aşktanda söz edebiliriz. Büyük Rahip burada ilişkinin gelişmesine izin veren gizli ve ilahi güç anlamına da geliyor olabilir.

**Büyük Rahip, bir öğretmendir ve kadının ondan öğreneceği ruhsal duygular ve belki önemli bir hayat dersi var. Büyük Rahip, ahlaki kurallar ve kendinizle barışık olduğunuz kodlarla ilgilidir. Bu kartların kombinasyonunun asıl anlatmak istediği, belkide bilinç altınızda ilişkideki diğer kişi ile kendi iç kodlarınızın nasıl uyuşabileceğinizi biliyor olmanızdır.

**Kupa Ası ve Büyük Rahip kombinasyonunu fazla lafa gerek duymadan söylemek gerekirse geleneksel bir evlilik töreni olarak yorumlayabiliriz.

**Bu kombinasyonunun devamında yan yana gelmiş böylesine  güzel bir kombinasyonun ardından, Büyük Rahibin yanında Kılıçların 7'lisi için sonunu en olumluya bağlamaya çalışarak yorum yapmaya çalışıcam..

**İlk bakışta bir hile, sadakatsizlik ve ihanet var gibi görünüyor, hatta evlilik olsa bile bu ayrılığa yol açar.
-İhanet olmasa bile bir sır var.
-Belkide ailesi tarafından kabul edilmeyeceğini düşünüyor.
-Ya da taahhüt vermeden birlikteliklerini ilerletmek istiyor olabilir. Aslında Büyük Rahip 7 numaralı kılıç kartının sinsi enerjisini açığa çıkarmış gibi görünüyor.
Eğer durum böyleyse bunu aldatma olarak düşünmemek lazım. Çünkü, 2 kişi birliktelik yaşamak istiyorlar, ama bunu gizli tutmak istiyorlar. Böyle bir durumda ilerde belki sağlam temellere oturabilecek bir ilişkide gizlilik iyi bir başlangıç olabilir.

Yorumlar