TILSIM 2, YARGILAMA ve KUPA ASI KOMBINASYONU



**Tılsımların 2'lisi Arkana Minör Kartlarındandır, gündelik yaşamda denge ve  uyarlanabilir olmayı, zamanı iyi yönetebilmeyi, önceliklerinin farkında olmayı ve kader değişikliğini ifade eder. Şu anda 2 direk arasında bir ipin üstünde tam ortadasınız, geri dönemezsiniz, ya dengeyi tutturup karşı tarafa tek başınıza ilerleyeceksiniz, ya da mücadeleden vazgeçip ipin üstünden düşeceksiniz. **Yargılama Kartı, kalıcı ve geniş kapsamlı kararlar almayı ifade eder.Yeniden doğmak ve yeni başlangıçlarla ilgilidir. İlgi duyduğunuz kişi ile gelecekteki birlikteliğinize cevap aradığımızda bu 2 kart bize "belki" diye cevap veriyor. 

**Belki, aranızda affedilmeyi gerektiren bir sorun yaşanmış olabilir. Ya da hiç bir sorun yoktur, ama kişi biraz ego sahibi biri olabilir.. Yargılama Kartı, Adalet Kartından daha zor bir karttır. Adalet olsaydı harika bir şey olabilirdi, çünkü ilgi duyduğunuz kişi yaşamındaki bütün seçenekleri sizinle düşünüyor olacaktı. Fakat Yargılama tutkulu olduğunuz duyguları, etik ve ahlaki kimliği içeren bir şeydir. 

**İnsanın kendisini değiştirmesi, bu güne kadar olan kimliğini geçmişte bırakıp yeni bir şey veya yeni biri olması kolay bir şey değildir. Yani halen tutunmakta olduğunuz bir şeyden vazgeçmeniz, salıvermeniz gerekiyor ve yargılama kartı ortaya çıktığında bunu kesinlikle yapmanızı gerektirir. 

**Yargılama kartının karmik ruhların bir birlerinin eş bağlarını temsil ettiğinde ortaya çıktığı söylenir. Bir kişinin sizin hakkınızda nihai bir hüküm vermesiyle ilgilidir. Yani ya sonuna kadar Evet ya da sonsuza kadar Hayır. 

**Tılsımların 2'lisi Astrolojik olarak Oğlak burcunu ve dolayısıyla toprak elementini sembolize eder. Fakat,Yargılama Kartı, Ateş elementi ile ilişkilidir ve Tılsımların 2'si ile doğrudan ilişkili değildir. Kupa Ası, su elementi ile ilişkilidir ve Yargılama kartı yenilenme, Kupa Ası yeni başlangıçlar ile ilgili olduğu halde temelde ateş ve su çatışırlar.. Bu 2 kartın birlikte kombinasyonunu çok zor zamanlar olarak değerlendiriyorum. Sanki şimdiye kadar yaptığınız her hareket ve davranışlarınızı tekrar gözden geçirmenize neden olacak yoğun bir şeyler olmuş gibi. 

**Etkiye tepki olarak çevreden kendiliğinden size yansıyanlar, sizi kim olduğunuz ve kim olmak istediğiniz konusunda uyanışınıza, bir farkındalık yaşamanıza sebep olacak. Bu kombinasyonu, sevilen birinin potansiyel kaybı olarak değerlendirebiliriz. Kartların ifade ettiği anlamların ayrıntısına indikçe, biraz önceki "belki" burada net olarak cevabını bulmuş oluyor. **Kartların net olarak size söylemek istediği şu; aşk ve duygusal hayatınızda, aile hayatınızda veya arkadaşlarınızdan birisiyle yeni bir başlangıç yapmaya çalışıyorsanız uzun süredir sineye çekilen ve görmezden gelinen durumlar söz konusu ise, inatla tutulan bazılarının öncelikle serbest bırakılması, gitmelerine izin verilmesi gerekiyor. Bunlar çok büyük bir öfke ya da kızgınlık olmayabilir, sorun çok ufak, basit bir şey, ya da gündelik geçici şeylerde olabilir. Ancak, bu sayede farkları farkedebilir ve uyanışa geçebilirsiniz.

**Yargılama Kartı, halen tutunduğunuz şeylerle yüzleşmekle ilgilidir. Kızgınlıklar, pişmanlıklar, suçluluk, öfke, korkularınız, hatta sigara gibi kötü alışkanlıklar. Sizin için iyi olmadığını sizde biliyorsunuz, ama vazgeçemiyorsunuz.. Bununla yüzleşin ve bırakın gitsin. **Ancak bu şekilde yeni başlangıçlar yaparak yenilenebileceksiniz.  Kendinize şu soruyu sorun. Hangi alışkanlığımı değiştirmeliyim, ya da giyim tarzınızı, ya da saç şeklinizi. Tabi ki şunu da sorun kendinize, ben bu değişikliği yaparsam Kupa Ası benim hayatıma  ne gibi yenilikler getirir. Arkana Minör Kartlarından olan Kupa Asının duygusal yaşamınıza getireceği şey ancak günü kurtarır, temelleri olan kalıcı bir şey değildir. Bu kişi sevgili, yakın çevre ya da arkadaşlarınızdan biri olabilir.

Yorumlar