SIHIRBAZ ve IMPARATORICE


 Sihirbaz ve İmparatoriçe'nin ilişkisi güçlü temellere dayanır. Mükemmel iletişim, çekicilik ve karşılıklı anlayışa sahiptirler ve bir birlerinin hedeflerini desteklerler.

Bu  ilişkinin uyumlu, uzun süreli ve sevgi dolu bir ilişki olma konusunda İmparatoriçe büyük bir potansiyele, güçlü çekiciliğe sahiptir.Fakat, başlangıçları ifade eden  Sihirbaz'ın ilk adımı atması önem taşır.

Sihirbaz ve İmparatoriçe aşk içinde birlikte sağlam temeller inşa etmenin yeni bir başlangıcın habercisidir. Bu yeni bir ilişki, evlilik, hamilelik veya yeni bir ev düzenlemek olabilir. 

-Sihirbaz tarafından temsil edilen kişi, zekasını ve kişisel cazibesini kullanarak İmparatoriçesini memnun etmek ister. İmparatoriçe kişisi, Büyücüyü anında kendine çeken, zarif ve besleyici bir enerjiye sahiptir. Farklı geçmişlerden geliyor olabilirler veya aralarında bir mesafe olabilir, ancak bu faktörler genellikle ilişkide derin bir bağlantı kurmalarına engel olmaz.

---İŞ ve KARİYER HAYATINDA Sihirbaz ve İmparatoriçe Kombinasyonu---

 İşiniz, mali durumunuz, eğitiminiz ve kariyer yolunuzla ilgili olarak, bu kartlar karşınıza çıkan en iyi kombinasyonlardan biridir.

Sihirbaz ve İmparatoriçe kombinasyonu yaratıcılık, başarı ve bolluğun gücüyle yüklüdür. Sihirbaz ile yeni bir iş veya ortaklık teklifi, farklı bir yere taşınmak veya yeni bir mülk satın almak gibi yepyeni bir başlangıç ​​bekleyebilirsiniz. Fırsatlar sonsuzdur ve yönü belirleyecek olan sizin kişisel iradenizdir. 

İmparatoriçe, özellikle yaratıcı projelerde, çabalarınızın finansal sonucunun mükemmel olacağını garanti eder. İmparatoriçe, bazan uyumlu işbirliğini ve ekip çalışmasını da temsil edebilir.

Sizi daha refah ve dengeli bir geleceğe ve sonuca (İmparatoriçe) götürecek olan irade gücünüz (Büyücü) tarafından ateşlenen bir sıçrama başındasınız. Sabırlı olun.

---SAĞLIK ve Sihirbaz ve İmparatoriçe Kombinasyonu---

 Sağlıkla ilgili sorunlarınız varsa, Sihirbaz ve İmparatoriçe kombinasyonu iyileşme sürecinizi hızlandıran taze ve yeni bir enerji getirir.

Sadece kendinizi daha enerjik hissetmekle kalmayacak (Büyücü), aynı zamanda daha fazla iç denge ve öz sevgiyle (İmparatoriçe) dolacaksınız.

İmparatoriçe ayrıca kadın sağlığından da bahseder, bu nedenle bu kombinasyon doğum, doğurganlık veya hamileliği temsil edebilir.

Son olarak, bu kartlar genel enerjinizin çok yükseldiğini gösterir, bu nedenle özellikle aşırı çalışmaya yatkınsanız, iyice dinlenin.


Yorumlar