SIHIRBAZ (2)



-Sihirbaz, manevi alemle maddi alem arasında kurduğu bağlantıyı fiziksel olarak hedef yaratmak ve onları gerçekleştirmek için kullanır. Sihirbaz, gerçekten şu anda ihtiyacınız olan herşeyin parmaklarınızın ucunda olduğunu ve son zamanlarda tasarladığınız bir fikir üzerinde ilerlemek için mükemmel bir zamanda olduğunuzu işaret ediyor. Yani, niyetinizi gerçekleştirmek için vakit kaybetmeden harekete geçmenizi öneriyor.

-Hayatınız boyunca edindiğiniz bilgi, beceri, yetenek ve deneyimler sizi bulunduğunuz noktaya getirdi ve siz bunun farkında olsanızda olmasanızda bu fikirleri gerçeğe dönüştürmeye hazırsınız. Siz güçlü ve yaratıcı özelliklere sahipsiniz, öncelikle kendinize bir vizyon oluşturmalı ve sonra en çok istediğiniz geleceği yaratmak için ruhunuzla davranışlarınızı uyumlu hale getirme fırsatını kullanmalısınız. Bunun için hedefinize çok dikkatli odaklanmaya, yoğun konsantrasyona ve planlarınızı metodik olarak uygulamaya ihtiyacınız var.

-Bu kart size hayallerinizi gerçekleştirme dürtüsüne sahip olabileceğinizi işaret ediyor. Zekenıza güvenin ve doğru seçimleri yapabilecek bilgeliğe sahip olduğunuzun farkına varın. Sizin hiç kimseden aferin almaya ihtiyacınız yok, takdir edilmeyi beklemeyin ve yarı yuolda kalmamak için iyi bir plan yapın. Sihirbaz tek kart olarak seçildiğinde dahi, büyüleyici ve yaratıcıdır.

-Sihirbaz, bir fikir adamı ve bir fikrin başlatıcısıdır. Sihirbaz, bütün problemleri çözebilecek bir yol bulabilir ve bazanda çözümlerin içinde sorun çıkaran kişi olabilir. Hızlı düşünür, akıcı konuşur ve her zaman çekici, etkileyici ve büyüleyicidir.

SIHIRBAZ,KUPA KRALICE,IMPARATORICE,KULE

Yorumlar