SIHIRBAZ KOMBINASYONLARI (3)


-Sihirbaz, isteklerinizi kararlılık ve irade ile nasıl gerçekleştirebileceğinizi gösteren çok yüksek enerjili bir Arkana Majör Kartıdır. Tarot açılımlarında ortaya çıkan bu kart, en büyük arzularınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak ve sizi hedefe götürmek için mutlaka bir yol bulacaktır.

-Sihirbaz, cesaretinizi, kararlılığınızı, duygularınızı ve zekanızı ortaya çıkaran bir karttır. Yeni bir iş, yeni bir girişim veya yeni bir aşkınız olabilir. Bu kart yaşamınızdaki olumlu değişimlerin ve başlangıçların harekete geçme zamanını gösterir.

-Sihirbaz Kartı, para kazanmak, yatırım yapmak veya kariyer basamaklarını tırmanma konularında fırsatları işaret eder.

-Sihirbaz, aşk ve ilişkilerde genellikle kalbinizin kapısından içeri girer ve ayaklarınızı yerden keserek romantizm rüzgarında kendinizi büyülü bir peri masalında gibi hissettirir. Bu ilişkinin kalıcı olup olmayacağına karar vermek için etrafındaki diğer kartlara bakın. Yeni başlayan bir ilişkide sonuç ne olursa olsun bu bağlantı kişinin yaşamını değiştiren bir bağ olacaktır.

-Tek Kart olarak Sihirbazı seçtiyseniz ilişkinizin kalıcı olup olmadığını söylemek zordur. İlişkinin bu sihire dayanıp dayanmayacağını zaman gösterecektir.
-TERS KONUMDA SİHİRBAZ çok dikkat edilmesi gereken bir güce sahiptir. Sizin çıkarlarınız için çabalıyormuş gibi görünüp arka planda bencilce kazanç elde etme veya sizi manipüle etme niyetlerine sahip olabilir. Bir yanılsama ustası olduğu için sizi şaşırtmak amacıyla tasarladığı hilelerin ve tuzakların farkında olmalısınız.

-Ters Sihirbaz her zaman çevrenizden bir kişi olmayabilir. Bazen içinde bulunduğunuz duruma göre kendi benliğinizden yükselen duygu durumunuzu, bazen de sahip olduğunuz bilgi birikimini ve tecrübeyi gerektiği gibi kullanamadığınızı ifade edebilir.


-Sihirbaz zihniyle havada ki elementlere odaklanarak etkisi altına alabilir. Bir Tarot açılımında Sihirbaz basamak atlayacaksınız anlamına gelir. Başarma potansiyeline sahipsiniz, yeteneklerinize güvenmeli ve kendinize inanmalısınız.

-Sihirbaz ve Kader Çarkı tarot kombinasyonu Kişinin fırsatlar yakalamak ve kendisine yeni kapılar açmak için kişisel çabalarıyla kendi şansını kendi yaratması anlamına gelir.

-Sihirbaz ve Kupaların dokuzlusu iç sesinizin rehberliğine güvenerek ve kişisel çabalarınızla dileğinizin gerçekleşeceğini ifade eder.

-Sihirbaz ve Sikkelerin Üçlüsü, Yoğun gayret ile yeteneğinizi geliştireceksiniz ve bir işte ustalık kazanacaksınız anlamına gelir.

-Kılıçların 2'lisi-Sihirbaz ve Kılıçların 8'lisi, danışan kişinin yaratıcı fikirlerinin, yazdıklarının veya konuşmalarının engellendiği gösterir. İsteklerini hayata geçirme yetersizliğini ifade eder

-Sihirbaz ve Şeytan tarot kombinasyonu manipülasyona veya çevrenizdeki insanların kişisel güclerini kötüye kullanmalarına karşı dikkatli olmanızı önerir. Bu kombinasyon karabüyü olarakta tanımlanabilir. Yolunda gitmekte olan işlerin şeytani enerjiler tarafından bloklandığını gösterir.
-Sihirbaz ve Asılmış Adam birlikte ortaya çıktıysa, hareket edememe veya işlerin askıya alınması anlamına gelebilir.

-Sihirbaz ve Kılıçların 2'lisi tarot kombinasyonu ise danışan kişinin zihninde 2 fikre sabitlendiğini ve çıkmazlara girdiğini gösterir.

-Sihirbaz ve Kılıçların 2lisi tarot kombinasyonu ise danışan kişinin zihninde 2 fikre sabitlendiğini ve çıkmazlara girdiğini gösterir.

-Sihirbaz ve Aşıklar, ilişkinizde başka birisi ruh eşiniz olarak mevcut partneriniz ile aranıza girdi anlamına gelir. Açıkçası burada bir aldatmadan söz edebiliriz. Eğer, Aşıklar tarot kartı Sihirbazın önünde olursa mevcut partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğundan emin olabilirsiniz.

-Sihirbaz ve Kupaların 2'lisi tarot kombinasyonu zaten çok iyi tanıdığınız ve bildiğiniz bir arkadaşınızın sevgiliniz olacağını gösterir. Bu kombinasyon Prens ve Prenses sonunda birbirlerini büyülediler anlamına gelir.

-Sihirbaz-Aşıklar ve Kupaların 2'lisi, geleceği olumlu olacak yeni bir aşkın başladığını ifade eder. Her konuda işlerin yolunda gideceğinden emin olabilirsiniz.

-Sihirbaz ve Asaların Kralı, kariyer değişikliği ve yeni bir boyuta geçişi gösteren bir tarot kombinasyonudur. Özellikle iş ve finans konuları başta olmak üzere her alanda başarıyı gösterir.

-Sihirbaz ve Sikkelerin Kralı kombinasyonu ise aşk hayatında ciddiyet isteyenler için uzun vadeli ve istikrarlı bir birlikteliği gösterir.

-Sihirbaz ve Kupaların 3'lüsü birlikte ortaya çıktıysa size ruh eşinizin çevrenizden biri olacağını söylüyor olabilir. Ancak, unutmayın ruh eşleri her zaman sevgili değildir. Bazen son derece yakın bir akraba veya bir arkadaşınız olabilir.


Yorumlar