SIHIRBAZ, ASIKLAR ve AZIZE KOMBINASYONU

-Sihirbaz tarot kartı, istek ve arzularınızı kararlılık ve irade ile nasıl gerçekleştirebileceğinizi işaret etmek için ortaya çıktı. Bu kart şimdi hayallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan herşeye sahip olduğunuzu işaret ediyor. Sihirbaz Astrolojide Merkür gezegenini temsil eder. Merkür İkizler ve Başak burçlarının yönetici gezegenidir.

-Sihirbaz ve Aşıklar birlikte olduğunda bu ruh eşinizin ortaya çıktığı anlamına gelir ve artık yalnız olmadığınız konusunda bir kafa karışıklığı yoktur.

Tarot açılımlarında Sihirbaz Kartı aşk için acaba olumlu bir kartmıdır?

-Sihirbaz çekici birini taklit eder, ancak o kadar iyi taklit eder ki karşısında ki bunun bir taklit olduğunu anlamaz. Genellikle içeri girer ve ayaklarınızı yerden keser. Kendinizi bir peri masalında romantizm rüzgarının içinde bulursunuz. Ancak, bu büyüleyici romantizm rüzgarı ne kadar süreceği ve ilişkinin zamana ne kadar dayanacağı duruma göre değişir.

-Aşıklar Kartı, aklınızdaki kişiyle aranızda bir çekim olduğu anlamına geliyor. Ayrıca, arkadaş olsanız bile, aranızda açıklaması zor şeylerin karmaşıklığa neden olabileceği açık. Buda bir anlamda yapmanız gereken seçimlerle ilgilidir ve Aşıklar birlikte olmanın kolay olmadığı zor bir seçimi gösteriyor. Hayati öneme sahip bir karar aşamasında bulunuyorsunuz, bu sebeple ne seçtiğinize dikkat etmelisiniz. Yapmış olduğunuz seçimin çok önemli olduğu konusunda hiçbir kafa karışıklığı söz konusu değildir. Sihirbaz ve Aşıklar kombinasyonu geçmiş olduğunuz yaşamınızda sahip olduğunuz ustalıkları geleceğe de taşıyacağınızı ve beceri ve başarılarınızla büyüleceğiniz anlamına geliyor. Fakat, burada iki taraflı bir durumda üçüncü bir tarafın ciddi bir müdahalesi olabilir. Ancak, meseleler dikkatli analiz edilerek ele alınır ve plan ve program dahilinde hedeflerinize odaklanırsanız tahmin ettiğinizden daha iyi bir durum ortaya çıkabilir. İhtiyacınız olan şey, biraz kararlılık ve sihirle gerçekleşeceğini unutmayın.! Abrakadabra!

-Azize, benim bu kombinasyonda yorumlarımı ve ilişkinin geleceğiyle ilgili cevabı aslında hisleriyle alıyor ve biliyor olabilir. Çünkü, kartları seçerken muhtemelen kafanızda soruya karşılık Aşıklar Kartını seçtiniz zaten. Aşıkların yanında Azize, ruh eşinizi gösteriyor olmasına rağmen, o kişi sizin mesafeli olduğunuzu ve yalnız kalmak istediğinizi de düşünüyor olabilir. Onda uyandırdığınız gizemli olduğunuz hissi onun kafasında bir belirsizlik oluşturabilir veya rehavete kapılıp harekete geçmesine engel olabilir. Yani, farklı mezheplere, farklı entelektüel çevrelere ve mekanlara ait olduğunuzu düşünüyor olabilir. Ya da, hayata bakış açınızın veya yaşamda ki vizyonlarınızın farklılığı kendisinin sizin için hiçbir şey ifade etmeyeceğinizi düşündürüyor olabilir. Belkide sizi farklı ve dokunulmaz bulduğu için çekici buluyor. Fakat, böyle olsa bile;

-"Ruh eşi olduğunuzu düşündüğünüzü ona söylemelisiniz."

-Yoksa, ruh eşi olduğunuzu düşünmüyormusunuz? Bu soruya ancak siz cevap verebilirsiniz.

-"Sihirbaz finansal ve yerel kararlarda başı çekerken, Azize yani Büyük Rahibe bu değişiklikleri zahmetsiz ve akıcı bir şekilde nasıl çekeceğini doğal olarak bilen en iyi kişidir. Azize Sihirbaz'ın büyük planlarını en iyi nasıl uygulayacağını sezgisel olarak çok iyi bildiğinden aşıkların aynı zamanda başarılı iş ortakları olabileceklerini işaret eden ender kombinasyonlardan biridir."

-Bu birlikteki zorluk, Sihirbaz'ın Büyük Rahibe'nin son derece psişik duygularını düşüncesizce çiğnemesinde yatmaktadır. Bu birlikteliğin çalışması için Sihirbaz'ın Azize'nin sezgisel yumuşaklığında güç yattığını kendine sık sık hatırlatması gerekir.

SIHIRBAZ,KUPA KRALICE,IMPARATORICE,KULE

Yorumlar