APDAL, BUYUK RAHIBE ve ASALARIN 10'LUSU


 -Hem Apdal Kartı hemde Azize Kartı Tarot destesinin Arkana Majör Kartları serisine aittir ve önemli ve büyük resimden bakıldığında yaşayacaklarınızın kalıcı sonuçlarını ifade ederler. Asaların 10'lusu Tarot destesinin Arkana Minör serisindendir ve geçici zorlukları ve yüklerin ağırlığını, çok çalışmayı işaret eder.

-Apdal Kartı, başlangıçlar, özgür ruh, masumiyet, gençlik, saflık ve iyimserlikle ilgilidir. Apdal bu kombinasyonda ilk kart olarak, bir sürecin veya yolculuğun başlangıcına aceleyle girmiş, yeni fikirleri kolayca kucaklayan birini gösteriyor.

-Baş Rahibe, sezgi, daha yüksek güç, gizem ve felsefi konularla ilişkilidir. Kişinin iç dünyasını keşfetme zamanına işaret eder. Bazan, sezgiler mantıktan daha güçlü olabilir.

-Bilgi ve tecrübe eksikliğinin ardından gelen sezgi kartı, gireceğiniz sınavla ilgili olarak iç sesinize güvenmenizi işaret ediyor. Bir niyetle ilgili olarak bu 2 kartı inceleyecek olursak,  Apdal evet yapabilirsin derken, Rahibe hayır anlamına gelir. Bu 2 karttan net olmayan bir sonuç çıkıyor ve cevap olarak BELKİ bir olası ihtimal var diyebiliriz. Bu kartlar birbirleriyle doğrudan ilişkili kartlar değildir. Apdal Hava elementini sembolize eder, Büyük Rahibenin yöneticisi ise Ay gezegenidir. Asaların 10'lusu Ateş elementi ile ilişkilidir ve niyet sorulduğunda cevabı olumsuzdur..

-Kartları farklı bir bakış açısıyla incelersek, 0 rakamı ile çıktığımız yolculukta 1 kartına rastlasaydık yeteneklerinizi ortaya koyma imkanı bulabilecektiniz, fakat numerolojik olarak 2 rakamı hayale gerçeğe dönüştürmek olarak ele alsak bile rahibe ayaklarındaki aya doğru bakar ve karamsardır. Diğer  aşamalara uğramadan tamamlanma kartı olan 10 numaralı kart çıktı karşımıza. Asaların 10'lusu yüklerin altında kalan kişiyi sembolize ediyor ve gireceğiniz sınavla ilgili olarak çok çabalamanız ve çok çalışmanız gerektiğine işaret ediyor.

-Asaların 10'lusu ağır yükler, sorumluluk, sıkı çalışma ve tamamlanma anlamına geliyor. Bu kart extra sorumluluk almanız gerektiğini ifade ediyor. Bahsettiğiniz sınavı ancak, özgürlüklerinizden vazgeçerek, bilinçli ve çok çalışarak kazanabilirsiniz. Kazanmayı çok istiyorsanız şimdi kazanamasanız bile bir daha ki sefere baha programlı ve bilinçli çalışarak başarılı olabilirsiniz. 

Yorumlar