TAROT ASALARIN 5'LISI ve YIKILAN KULE KOMBINASYONU





**Bu kombinasyon çatışmanın ardından yaşanabilecek muhtemel felaket için bir uyarıdır.
**Asaların Beşlisi, rekabetin, fikir ayrılıklarının kartıdır. Asaların Beşlisi bir sonuca götürmeyeceğini bile bile yapılan kavgalar ve çatışmalardaki tansiyonun yükseldiğini ifade derken ardından gelen yıkılan kule rekabet yüzünden yaşanan kavgalar sonucunda yenilgiyi ve kayıpları gösteriyor..

**Burada koltuk kavgası yüzünden bir felakete dönüşen çatışmalar sonucu yenilgi ve kırılan gurur ifade edilmektedir. Bu yenilgi sonucu manevi kayıplar maddi kayıpların ve zaman kaybınında sebebi olacaktır.
**Rekabet yüzünden yapılan bu kavganın kazananı yoktur, 2 tarafında bu koltuk kavgasını kaybetme ihtimali vardır..

**Farklı bir açıdan bakıldığında bir tarot açılımında Asaların Beşlisinin ardından gelen Yıkılan Kule aniden ortaya çıkan bir tartışmanın ve çatışmanın danışanın yaşamında sert ve köklü değişimlere sebep olabileceğini anlamınada gelebilir. Bu kişi ile  tartışmanız sonucunda fikirlerini kabul edip uygulamaya geçirirseniz devrim olur, yaşamınız bambaşka bir yola girebilir. Yıkılan Kule sert ve geri dönüşü olmayan bir değişimi ifade ederken bir tarot açılımında bu değişimin iyi olup olmadığını Yıkılan Kulenin ardından açılan kartlar belirleyecektir. Fakat, genede sonuç olumlu olsa bile aniden gelen bu değişim sert ve acı vereci olacaktır. Sevgiler..

Yorumlar