TAROT KARTLARI YIKILAN KULE ve HERMIT KOMBINASYONLARI



 


** Kule Kartının üzerindeki figürde yıkılırken çıkan enerjinin  kıvılcımının ışığı ve Hermitin elindeki fenerinin ışığını görürüz. Kartların her 2side karanlıkta kalan bir duruma ışık tutuyor.

**Yıkılan Kule Hermit kombinasyonlarında Hermitin önde olması yıkımdan , beladan kurtuluşu aydınlığa çıkışı ifade eder.

Hermit yetenekli, tecrübeli bir hatip, yetenekli bir konuşmacıyı işaret eder. Bu durumda kurtuluş olarak zihin yaratıcı çözümler geliştirebilirsiniz.

**Yani Hermitin ardından yıkılan Kulenin gelmesi iç rehberliği kullanarak, gerçeği aramak için ani ayaklanmayla sağlam temellere oturmamış şeylerden kurtulup aydınlığa çıkışı ifade eder. Bu durum iyi bir şeydir.

**Yıkılan Kulenin ardından Hermit geldiğinde ise, bu kombinasyon kusurlu bir inancın büyük bir sarsıntıya uğramak üzere olacağını işaret eder.

**Ya da zaman aşımı süresinin dolup aydınlığa çıkmayı beklerken, bu zaman aşırı süresinin uzayacağını ve gerçeklerin altında kalabileceğinizide işaret edebilir..

**Kule daha ani, sürpriz ve şok edici durumların yaşanacağını işaret ederken, Hermit  feneri öne tutuyor ve gördüğü şeyle şaşırmış, sarsılmış, düşünceli durumda. Bunun anlamı bir şeye ışık tutacak ve varlığından bile haberin olmayan bir gerçeği öğreneceksin demektir.

**Ya da düşüncesizce, planlamadan ve danışılmadan  atttığın bazı büyük adımlar bir aydınlanmaya sebep olacak ve vay canına bunun olacağını hiç tahmin etmemiştim. bu neden bana oldu, neden benim başıma geldi? diye açmazlarda kaldığın durumlarla karşılaşabileceksin.

**Kulenin Hermitin önünde oluşu uzun zamandır doğruluğuna inandığınız şeylerin parçalanacağı, her şeyin sağlam temellere oturmayan yalanlardan ibaret oluşunun ortaya çıktığı durumlara işaret eder.

**Bu durumda yapılacak tek şey geri adım atmak, içine dönmek ve yaşananlardan bir ders çıkarmaktır ve siz bunu başaracaksınız. Çünkü 2 kartta karanlıkta ışık tutuyor.

Yorumlar