TAROT YIKILAN KULE ve ASALARIN ASI KOMBİNASYONU


-Ani kargaşanın içinde kalmanın masumiyet güdüsü ve enerjik olma hali
- kırılmış gurur ardından yeni başlangıçlar. Ani kargaşa ve birikmiş enerjinin patlayıp, dışa vurumunun getirdiği yıkım ve kırılan gururun ardından yeni bir sayfanın açılışı.

**Bu kombinasyonda molozların arasında çiçek açan bir değnek, yani Asaların Ası yeni umutlar ve yeni başlangıçları müjdeliyor..
Yıkılan Kuleyi her zaman kötü algılamamak lazım, yıkım esnasında acı verir fakat karanlıklardan aydınlığa çıkmanın tek yoludur. Danışanın yaşamında devrim demektir.
**Kule uçurumun kenarındadır ve yıkılmaya mahkumdur. Fakat çiçek açan Asaların Asının etrafında bir uçurum yoktur ve inşaat daha sağlam temeller ve zemin üzerinde yükselecektir.
**Asaların Ası bir anlamda yanan bir ateş meşalesi ve daha yüksek oktav evrensel ışıkta bir varlığın enerjisini farkına varmayı ifade eder.. Dengeleyici, onaylanmış bir güç ve gücü artan bir enerjiyi temsil eder.
**Asaların Ası, Işık tanrısı atdınlanmışlığı ve ejderhanın gücüyle uyum ve denge içindedir. Güç ve ateşin erkeksi unsuru, ısı, canlılık, özlem, rekabet, aydınlanma ve tüketme hırsı çağrıştırır.
Asaların Ası gücün uyanışıdır. Görülmemiş kendi kendini organize etme. İçten yükselen Ruh. Arzu, tutku, coşku, yaratıcılığın çizimi ve ifade edilişini, arzulananın biçimlenmiş halini gösterir.[

Yorumlar