KILIC 9 ve KILIC 5 KOMBINASYONU

-Kılıç 5 çatışmayı, haksız avantaj elde etmek, aldatma veya manipülasyon yoluyla kazanmak veya bencilce davranmak anlamına gelebilir.

-Kılıç 9, zor bir durumdan kaynaklanabilecek korku ve endişeyi gösterir. Bu kart genellikle kabusları, kaygıyı ve kendinden şüphe duymayı gösterir.

-Kılıç 5 ve Kılıç 9 tarot kombinasyonu, kendinizi yenilmiş ve endişeli hissettiğiniz için, size yakın birisini incittiğinizi ifade eder. Ayrıca, geçmişte ki yanlış davranış veya kararlarınızın, şimdi çözülmesi imkansız zor bir duruma yol açtığını da ifade edebilir.

-Bu kombinasyon, zorlukların üstesinden gelmek için cesaret ve özgüvenle ilerlemenizi, kendinize ve diğerler insanlar karşı dürüst olmanın önemini vurgu yapar.

-Kılıç 9 ve Kılıç 5 daha fazla öz farkındalık ve kişisel gelişime yol açan bir dönüm noktasında bulunduğunuzun işaretidir.

- 9'ların tamamı, başarmak, kurnazlık ve hedefe varmak ile ilgilidir. Yeni bir şeye başlama arzusunu gösterir. Ayrıca, kararlı olmayı ve davranışlarınızın sonuçlarının kalıcılığını temsil eder. Belirsiz bir geçiş dönemine ayak atmak üzereyken, 9'lar kaygı, endişe ve savunmasız hisettiğinizi ifade eder. Ancak bu duygular genellikle yersizdir. Ayrıca, Kılıç 9 bir şeyi kafaya taktığınız için bu kadar endişeli olduğunuz konusunda bir uyarıdır.

-Kılıç 5, düşmanınızın haberi olmadan kılıçları kuşanıp ani baskın ile düşmanı pusuya düşürmek anlamına gelir. Kılıç 5'te sorun Asaların 5'lisinden ciddi olmasına rağmen doğru iletişimle barışçıl yoldan çözülebilecek bir sorundur. Aslında zafer gibi görünen şey ise, uzun vadede her 2 taraf içinde kayıptır.

-Burada, saraylı takımların numerolojik dizilimine göre,6'ların mükemmelliğine ulaşmak için 5'lerin zorluklarını yaşamak gerektiğini söylemeden geçmeyelim. Ergen dönemlerde zorlayıcı deneyimlerden çıkarılan dersler ile ilerlemek, zamanla tecrübeye dönüşür. Bu da erişkin olmak anlamına gelir. Ancak, yaşadığı deneyimlere rağmen 5'te takılıp kalanlara Kılıç 4 veya Kupa 4, Asa 4 veya Tılsım 4'e geri gidip, yanlışın nerede başladığını bulmalarını ve aynı yanlışları tekrar tekrar yapmazlarsa, zirvedeki ödüle ve mutluğa çok yaklaştıklarını hatırlatalım.

KISKANCLIK HAKKINDA TAROT KARTLARI

Yorumlar