YILDIZ ve DUNYA KOMBINASYONU


-Yıldız umut ve şifa ile ilgili bir tarot kartıdır. Dünya ile birlikte ortaya çıkması ilişkilerde arayı düzeltme anlamına gelebilir. Bu düzelme belki romantik anlamda olmayabilir. Ancak, olumlu şartlarda ve barış içinde olmanız mümkün görünüyor. Bu kart kombinasyonu iyileşmenin tamamlandığını ve partnerlerin kendilerini yeni bir dostluk dönemine hazır olduğu hissettiği anlamına gelir.

-Ayrıca, Yıldız, bazan ruh eşiyle ilgili olarakta ortaya çıkıyor. Bu kişi ile ruh eşi olduğunuz içinde bu kartı seçmiş olabilirsiniz.

-Dünya, bir tamamlanma kartıdır. Ancak, aynı zamanda başlangıçlar anlamına da gelebilir. Yıldız, ruh eşinizle, bir üst düzeyde yeni bir başlangıcı ve/veya kurtarılabilir bir dostluğu ifade ediyor olabilir.

-Yani, bu 2 kartın kombinasyonu aranızdaki romantizm döngüsünün tamamlandığını, herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu ve barış içinde bittiğini gösterdiği gibi. Aynı zamanda, dilekleriniz kabul olacak ve birlikte arkadaşça, dostça yeni bir sayfa açacaksınız anlamına da gelebilir.

-Bu kombinasyondan aklınızdaki kişinin sizinle benzer durumda ve aynı düşünceler içinde olduğunu söyleyebilirim. Belkide, sizi hiç bir zaman unutmayacağını kalbinde her zaman çok özel bir yeriniz olduğunu düşünüyor.

-Yıldız ve Dünya ayrılığın ardından onun da yaralarının iyileştiğini ve kendini toparladığı anlamına geliyor. Belkide, olanlar üzerine düşünme iyileşme döneminde de olabilir. Ancak, iyileşme döneminde olsa bile, sizinle ilgili duygularının olumsuz olmadığını söyleyebilirim.

-Sonuç olarak Dünya iyi ve olumlu bir karttır. Ancak, ilişkinizin bittiği, ancak size karşı olumlu duygular içinde olduğunuzu gösterdiği gibi. Size karşı duygularında daha olumlu bir yenilenme olduğu anlamına da gelebilir. Bu bağlamda hangi yöne gideceğini siz daha iyi bilirsiniz.

-Yıldız'da dertlerin çok ötesinde bir huzur vardır. Yıldız dinginliğin kartıdır.

-Dünya, herşeyin toplamıdır ve sonsuzlukla bağlantılıdır.

-Bu 2 kartın kombinasyonu, Yıldızlar kadar uzak olsak bile, sonsuza kadar deneyimlerimizin ve bağlılıklarımızın ışıltıyla, neşe ve seviçle derin bir sessizlik içinde yansımasını yaşayacağımızı anlatıyor.

Yorumlar