KILIC 8'LI ve ASIKLAR KOMBINASYONU



 **Kılıç 8'li Kartının üstündeki sembollere dikkat ederseniz yay şeklinde dizilmiş kılıçların arasında elleri, kolları ve gözleri bağlı kişi ilişki içindeki diğer kişiyi görmezden gelirken, diğer kişi kendisini görmezden gelen kişinin etrafında pervane olmuş gibi görünüyor. Birlikte var olurlar, ancak etkileşime giremezler. Bu kişiler aralarında iletişim kurmaya çalışırlarsa, bir birlerinin hayatlarına dahil olurlarsa bir sorun olmaz. Ancak, dikkat etmezlerse kılıç 8'in ifade ettiği çaresizlik onları bekler. Örneğin; patronunuza veya yanınızda çalıştırdığınız bir kişiye hissettiğiniz duyguları göstermek doğru değildir. Eğer, duygularınızı açarsanızyaşamınızı kısıtlayıcı kalıcı etkileri olması muhtemel görünüyor.

**Kılıç 8'li bu kombinasyonda aşıklardan birinin diğer tarafa takıntılı bir şekilde aşık. Sevdiği kişi yanında olmayınca onun için hiçbir şeyin anlamı yok. yaşamayamayacağını düşünüyor,Fakat, partnerlerden birinin düşünceleri kalbine hükmediyor ve diğerine karşı duygularını köreltiyor. Kılıç 8'in anlamı bir kişinin yakın olduğu diğer kişiye karşı sınırlı ve sıkışmış kalmış duygularıyla ilgilidir. Ya da, belkide dokunamayacağınızı veya sonunda acı vereceğini bildiğiniz X kişisine karşı duygularınızla baş edebilmek için kendinizi kısıtlamanız ve duygularınızı görmezden gelmeniz gerektiği konusunda bir işaret olabilir.

**Aklınızdan geçirdiğiniz kişinin belki size duyguları var, belki arkadaş olmak istiyorsunuz ve onunda sizinle ilgili bir takım umutları olabilir. Ancak, yolun karşı tarafına geçtiğinizde, yani bir süre arkadaş olarak ilerlediğinizde sizin istediğiniz şeyle mümkün olabilen şeyin aynı olmadığını farkedeceksiniz.

**Kılıç 8 ve Aşıklar kombinasyonu, her 2 kişinin bir birlerine hisleri var olduğunu işaret ediyor. Bu iyi olsa bile bu birliktelik onlara yeni bir kapı açmak yerine, her birinin farklı şekilde yaşamını sınırlayacak gibi görünüyor. Bu devam edecek bir ilişki gibi görünmüyor. Kılıç 8'li, Aşıkların önünde ya da arkasında, danışanın niyet ettiği kişinin duygularının ne olduğuyla ilgili olarak seçildiğinde olumlu bir kart olduğunu düşünmüyorum. 

Yorumlar