APDAL ve KADER CARKI


-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Apdal, yeni başlangıçların bilinmeyene doğru yolculuğunu anlatır. Apdal, içgüdülerimizle hareket etmeyi ve kalbimizin bilinmeyeni takip etme isteğini, Kader Çarkı ise iyi şansı temsil eder. Ancak,  hayatın inişleri, çıkışlar ve dış koşullarla örülmüş insan yaşamının öngörülemeyen değişimlerin karmik döngüsü ile ilgili olan bu kartın daha derin anlamları vardır. Bu 2 kartın birlikteliği hayatın döngüsel doğasını, gelgitleri, iniş ve çıkışları anlatır.

-Apdal ve Kader Çarkı birlikteliği size bilinmeyeni kucaklama ve güvenle ilerleme cesareti verir. Belki de, riskli olmasına rağmen kaçınılmaz bu kadersel deneyimi yaşamanız gerekiyor olabilir. Bu yolculukta ilerlerken beklenmedik virajların karşınıza çıkabileceğini ve bu virajları karşınıza kadersel dış etkiler tarafından çıktığını unutmayın.

-Her iki kartında kaderle çok ilgisi vardır. Ancak, hiçbiri size bu yolculuğun sonucunun ne olacağını tam olarak söyleyemez. Apdal ve Kader Çarkını birlikte seçtiğinizde beklenmeyeni bekleyin.

-Apdal, gelecek için tam olarak donanımlı olmadığınızı gösterse de da, şansınızı denemeye çağırldığınızı ifade eder. Yanındaki Çarkıfelek ile birlikte, gelecek ne getirirse getirsin, olmanız gereken yerde olduğunuzu size hatırlatılır.

-Bir aşk tarot açılımında Aptal ve Kader Çarkı, hayatınızda önemli, büyük olasılıkla önemli bir kadersel başlangıç olduğuna işaret eder. Bu bazen korkutucu gelebilir, ancak yine de yüreğinizin götürdüğü yere gitmek istersiniz. Apdal, ne istediğini bilir, ancak karşısındakinin kendi hakkında ne düşündüğünü umursamaz.

-Birinin size karşı hislerini merak ediyorsanız, Apdal ve Kader Çarkı kombinasyonu, sizinle yeni bir birlikteliğe başlamak için saf yürekli bir niyeti gösterir. Sonucu kesin olmasa da bu kartların birlikteliği yüreğinizin götürdüğü yere gitmenizi söyler. Kader Çarkı, bize bu değişiklikle ilgili iyi şansın ve değişikliklerin önünüzde olduğunu ifade eder.

-Bu kombinasyon iş ve finans konularında yeni başlangıcı temsil eder. İster kendi işinizi kurun, ister yeni bir işe giriyor olun, yeni bir eğitime başlayın veya farklı bir yere taşınıyor olun. Her durumda sizi bekleyen gelecek hem yabamcı hemde heyecan vericidir.

-Hiç deneyiminiz olmayan bir şeyin peşinden gideceğiniz için, Apdal, sizi önünüzdeki tehlikeler hakkında uyarıyor olabilir.

-İş ve finans söz konusu olduğunda Kader Çarkı'nın tamamen sonsuz fırsatlar ve iyi bir talih hakkında olduğunu hatırlayın. Bir de “Etrafta olan gelir” der. Bu nedenle, özellikle bir hedef için çalışıyorsanız, meyvelerini kısa sürede alacaksınız.

-Ancak, Apdal kartı bilinçsiz risk almak anlamına gelir. Bu nedenle, büyük bir değişiklik yapıyorsanız veya önemli bir karar veriyorsanız, kalbinizi dinleyin ama aklınızda mutlaka bir plan olsun.

TAROT KISKANCLIK KOMBINASYONLARI

Yorumlar