ALDATILDIGINIZI GOSTEREN TAROT KARTLARI

Aldatıldığınızı düşünüyorsanız, sakin olmaya çalışın ve şüphelerinizin korkuya, gücenmeye veya güvensizliğe dönüşmesine izin vermeyin. Bu bir aldatma durumu olabilir veya olmayabilir, ancak ikiniz iletişim kuramıyor veya birbirinize güvenemiyorsanız, muhtemelen aranızda düzeltilmesi gereken mevcut sorunlarınız vardır

Aldatılmak yıkıcı bir durum olabileceğinden, tarot yüksek benliğinizle bağlantı kurup neler olup bittiğini yorumlamanıza yardımcı olabilir ve size rehberlik sağlayabilir. Böylece aceleci karar vererek yanlış bir adım atmamış olursunuz.

Tarot kartları ilişkinizdeki endişe verici alanları vurgulasa da, birisini aldatma ile suçlamak için tek başına tarot kartlarını kullanmamalısınız. Kendinizi bunalmış ve üzgün hissediyorsanız tarot bilginizi daha çok kendini yansıtma ve kişisel gelişim elde etmek için kullanabilirsiniz.


Aldatıldığınızı ve kandırıldığınızı gösterebilecek Tarot Kartları

SİHİRBAZ

-Bir ilişki tarot açılımında ortaya çıkan Sihirbaz aldatma hakkında bir uyarı işareti olabilir. Bu kart mutlaka aldatıldığınızı göstermez. Ancak, sizden saklanan bir şeyler var anlamına gelebilir.

Sihirbaz genellikle yeni ve heyecan verici fırsatların tezahürü ile ilişkilidir. Ancak, özellikle hile ve sadakatsizlik için tarot açtıysanız, bu kartın ortaya çıkması ilişkilerde kötü bir alâmet olarak görülür .

Sihirbaz, izleyicilerini manipüle etmek ve göz boyamak için hile yapar. Sonuç olarak, bu kart sizi sadakatine inanmamanız için, sizi kandıran bir partner veya aldatıcı bir ortak konusunda uyarıyor olabilir.

BÜYÜK RAHİBE

Bu kart tek başına aldatmayı temsil etmez. Ancak, Büyük Rahibe sırlara ve öteki kadına karşı bir uyarı olabilir. Ayrıca, Büyük Rahibe her zaman doğruyu bildiği için sezgilerinize dikkat etmeniz konusunda sizi uyarmak için ortaya çıkmıştır.

Aldatma, yalan söyleme veya sadakatsizlik hakkında bir soru soruyorsanız, bu kart zaten sorunun cevabını bildiğinizin bir göstergesidir. İç sesinize ve sezgilerinizin rehberliğine güvenin ve Büyük Rahibenin etrafındaki kartlarda yaşadıklarınızın gideceği noktanın yansımasını görmekten korkmayın.

Ayrıca, Ters konumda Büyük Rahibe, ilişkinizin gizli anlamları ve sırları olduğuna dair bir uyarıdır . Partnerinizin güvenilmez olduğu, gerçek duygularını ve bazı şeyleri sizden sakladığı anlamına gelebilir.

İMPARATORİÇE

İmparatoriçe kartının anlamlarından biri duygusallık, bir diğeri kendinden başka birini sevme arzusudur. Bu kartın anlamı, kişilerin yakın olmalarının zaman içinde bir ilişkiye dönüştüğü durumları ifade edebilir.

BÜYÜK RAHİP

Büyük Rahip kuralına göre oynayan birisini temsil eder. Ters konumda ortaya çıktığında ise tam tersini, yani ahlaki, etik ve sosyal kuralları umursamayan, açık sözlü ve dürüst olmayan, kendi kurallarına göre oynayan birini temsil eder. Bu cümleden her türlü anlamı çıkarmakta serbestsiniz.

AŞIKLAR

Aşıklar genellikle güçlü bir ruh eşi bağlantısını gösterir ki, bu maalesef bazen eşinizin başka bir sevgilisi olduğu anlamına da gelebilir. Aşkla ilgili bir karar verilmesi gerektiğinde, bir seçim yapma aşamasında ve işleri daha istikrarlı hale getirmek için bağlılık ihtiyacı olduğunda da Aşıklar tarot kartı ortaya çıkabilir.

Tarot okumalarına ortaya çıkan bu kart, aranızda ham bir dürüstlüğe ve gerçek bir kırılganlığa ihtiyaç olduğunu gösterir . Aldatmayı temsil edip etmediği, sorulan soruya ve dağılımdaki konumuna bağlı olacaktır. Ancak bazı durumlarda, kişinin başka bir aşk ilgisi olduğuna dair açık açık bir uyarıdır.

Aşıklar tarot kartı bazen son derece iyi, bazende inanılmaz lanetleyici olabilir. Aşıklar, siz ve partneriniz arasındaki bağlantıyı veya geleceğinizi gösteriyorsa, bu iyiye işarettir. Başka bir kadın ile arasındaki bağlantıdan bahseden bir konumda ise, aralarında ciddi bir şeyler var anlamına gelebilir.

Aşıklar tarot kartında cennetin bahçesi tasvir edildiği için bu kart günaha ve masumiyete aynı derecede yakındır. Kandırmak veya bir kişiye bağlı kalmak seçeneği size kalmış. Seçimlerinizin sorumluluğu size ait olacağı için akıllıca seçim yapmak ve akıllı kararlar vermek zorundasınız.

Ters konumda Aşıklar sadakatsizlik belirtisi anlamına gelebilecek sevgi, bağlılık veya bağlantı eksikliğini gösterir.

SAVAŞ ARABASI

Savaş Arabası bir zafer ve başarı sembolüdür, ancak bazen diğer insanların hayatınıza dahil olduğunun bir işareti de olabilir. Bu kart ilerleyen ilişkinin bir sembolüdür. Ama bunun sizin ilişkiniz mi yoksa diğer kadınla partneriniz mi olduğu kartların dizilimine bağlıdır.

GÜÇ

Ters konumda güç kartı, arzular karşısında özdenetimin sağlanamadığının bir göstergesidir. Herşey karışmaya başlar ve durum kontrolden çıkarak cinsel bağ ve bir ilişki oluşur. Kartların yayılımına bakarak bu kişinin siz veya bir başkası olduğunu belirleyebilirsiniz.

HERMİT

Ters konumda Hermit, partnerinizin geçmişten birisini aklından çıkaramadığını gösterebilir. Hatta onunla DM'de takılıyor olabilir. Dikkatli olun. Çünkü, bu kart çok gizli olmayı sever ve gerçeği gün ışığına çıkarmanızın zor olacağını gösterir.

ŞEYTAN

Şeytan, parçası olmak istemediğiniz ama yine de kendinizi içinde bulduğunuz sağlıksız ilişkileri ve birliktelikleri ifade eder. Sizi bu döngüye bağlı tutan kelepçelerin anahtarını kullanın. Ne yapacağınızı biliyorsunuz. Özgürlüğe giden yol aklınızı ve iradenizi kullanmaktır.

Şeytan genellikle kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklar, düşkünlükler ve yasaklanmış arzularla ilişkilendirilir. Aşk ve ilişki okumaları sırasında ortaya çıkarsa, bu eşinizin yasak arzularına düşkün olduğu anlamına gelebilir.

Belki, aradığını gizli bir sevgilide buldu . Belki de çapkınlıklarından hala vazgeçmedi ve şimdi başka biri tarafından ayartılıyor olabilir.

YIKILAN KULE

Şok, yıkım ve beklenmeyen bir olaın sembolü olarak Yıkılan Kule, genellikle partnerinizin sadakatsizliği gibi kötü bir sürprizle karşılaşmak üzereyken ortaya çıkar .

Ancak bu her zaman böyle değildir, çünkü Kule aynı zamanda beklentilerinizin alt üst olacağı anlamına da gelebilir. Örneğin, sizi aldatan bir partnerle ilgili şüphelerinizin yanlış olduğu kanıtlanır ki bu size büyük bir sürpriz olur.

Yıkılan Kule, neler olup bittiğinin farkında olduğunuzu ve harekete geçme anının geldiği anlamına gelir. Her şey ve herkes o kadar dağınık ve kaos içinde ki dünyanızı sallıyor. İlk başta kendinizi kötü hissetseniz de, sonradan şükredeceksiniz ve iyi ki bitmiş diyeceksiniz.

AY

-Belirsizlik, yanılsama ve sezgi bu kartı diğerlerinden ayıran en önemli özeliğidir.Bu sebeple Ay genellikle sadakatsizliğin sembolü olarak görülür. Güneş'in tam tersi olan Ay, partnerinizin potansiyel olarak sadakatsiz doğasını simgeleyen gizem ve karanlıkla örtülmüştür.

-Aynı zamanda Ay'ın sezgi yönü, içgüdülerinize güvenmenizi ve gizli sırları ortaya çıkarmanızı tavsiye eder.

GÜNEŞ

Düz konumda Güneş şeffaflık ve dürüstlükle ilgilidir. Ter konumda Güneş ise bunun tam tersidir. Partnerinizin gölge tarafları vardır ve siz bu gölgelerin peşindesinizdir.

ASA 5

Asaların 5'lisi bir çatışma kartıdır. Aldatıldığınıza dair net bir Evet veya Hayır cevabı vermesede, eşiniz ile aranızda kıskançlık ve rekabet sebebiyle bir iç mücadele oluğunu gösterir. Belki, eşiniz aldatmak istiyor. Ancak, korkuyor olabilir. Belki de başka birisine karşı duyguları var. Ancak, değişen duygular içinde olduğu için emin değil.

ASA ŞÖVALYE

Aşk ve ilişkilerde bu kartı seçmek genellikle kötü bir işarettir, çünkü Asa Şövalyesi tutkuyu, dürtüselliği ve cesur enerjiyi temsil eder. Bazen partnerinizin başka bir ilişkisi olduğunu gösterebilir.

İlişkinizde yakınlık ve seks gibi karşılanmamış arzular göz ardı ediliyorsa, Asa Şövalyesi kartı partneriniz bu ihtiyaçlarını başka bir yerde karşıladığını gösterir.

ASALARIN KRALI ve ASALARIN KRALİÇESİ

Asalar takımı genelde tutku, çekicilik ve arayışla ilgilidir. Tarot ilişki açılımlarında ortaya çıkan Asa Kralı veya Kraliçesi üçüncü tarafları temsil edebilir.

TILSIM 2

-Tılsımların 2'lisi, bir şeyin dengede olduğunu veya birinin aynı anda birkaç şeyle uğraştığını gösterir.

-Bir ilişki perspektifinden bakıldığında, Tılsımların 2'lisini seçmek, partnerinizin stresli olduğu anlamına gelebilir. Çünkü, dikkatleri siz ve başka bir partner arasında bölünmüştür. Ya da damarına bastığınız halde dengeleyici bir davranış sergilemeye çalışıyorsa, bu birden fazla tarafla ilişki içinde olduğunun bir göstergesidir.

TILSIM 6

Tılsımların 6'lısı tarot kartı, "sahip oldukları ve olmayanları" temsil eder. Başlarda fiziksel aldatma gerçekleşmese de ilgi başkasına veriliyor ve bu uzun vadede sorun olabiliyor.

KUPA ASI

Kupalar takımı duygu ve sezgiyi temsil ettiğinden, anlamlarının şüpheleri doğrulayacağını varsaymak doğaldır. Kupa Ası, bir ilişkide filizlenen duyguların başlangıcını temsil eder.

KUPA 2

Kupaların ikilisi 2 farklı insanın birlikteliğini gösterir. Bu kart genellikle, bir ortaklık kartıdır. Ancak, Bu kartı gördüğünüzde çok dikkatli olun. Çünkü, Kupa 2 bir şeylerin hazırlanmakta olduğunu ve pek çok ham duygunun söz konusu olduğunu gösteren bir karttır.

KUPA 3
Kupaların 3'lüsü ters veya düz konumda sadakatsizliği temsil eden kartlardan biridir. Kartın üstünde dans eden çiftin yanı sıra, onlarla dans etmemesi gereken 3. bir kişi var. Bu kişi 2 kişiden birisinin dikkatini çekmiş ve onların dikkatini dağıtmaya çalışıyor. Kupaların 3'lüsü ters konumda kısa vadeli bir ilişkinin ortaya çıkabileceğini gösterebilir. 

KUPA 5

Kupaların Beşlisi hayal kırıklığı, kaybı ve pişmanlığı sembolize eder. Bu kart sadakatsizlikle ililişkili bir ilişkiyi işaret ediyor olabilir.

Pek çok kişi bu kartın "dökülen süt için ağlayan" birini temsil ettiğini söyler. Kupaların 5'lisi ilişkide dramın çoktan yaşanıp bittiğini ve şimdi partnerlerin suçluluk ve öfke duyguları ile uğraştıklarını gösterir.

KUPA 7

Kupaların 7'si bir fantezi, rol yapma ve gizem kartıdır. Kişilerden biri veya her ikisi ile pek de uygun olmayan bir cinsel ilişki yaşanıyor olabilir. Endişeleniyor olabilirsiniz, ancak bu sonsuza kadar sürmeyecek ve mutlu sonla bitmeyecek. Çünkü, illüzyona dayalı sanal birşey.

KUPA 8

Kupaların 8'lisi klasik tek gecelik ilişki kartıdır. Bu kart bir daha geri dönmeyecek olan eğlenceli bir geceden uzaklaşan birisini tasvir eder. Aldatma gerçekleşmiş olabilir ama bu geçmişte kaldı ve tamamen bitti.

TERS KUPA 10

Bu kart bazen yanlış mutluluk ve memnuniyet duygusunu gösterir. Partnerlerden birisinin veya her ikisinin de ilişkiye emek vermediğini başka arayışlar içinde olduğunu ifade eder.

KILIÇ 3

-Kılıçların 3'lüsü, gönül yarasını, acıyı ve ihaneti temsil eder. Soruyu soran kişinin bir aşk üçgeni veya sadakatsizlik nedeniyle gönül yarası yaşadığını ifade eder. Bu kart genelde sadakatsizlikten şüphelenilen ilişki okumaları sırasında sıklıkla ortaya çıkar.

Kartın üstündeki üçüncü kılıç davetsiz misafir, yani üçüncü şahıstır. Siz ve partneriniz arasındaki bir birliği ihlal eden kişidir. Bu da gözyaşlarına ve acı dolu zor bir döneme işaret eder.

-Ancak, bu her zaman 3. bir kişi anlamına gelmeyebilir. Çünkü kalp ağrısı aynı zamanda yaklaşan zor bir dönemi işaret eder. Siz ve eşiniz işleri makul bir şekilde çözmeye çalışırken birbirlerinin kalbini kırmaları ilişkinin sona ermesine yol açabilir.

KILIÇ 3

-Kılıçların 3'lüsü, gönül yarasını, acıyı ve ihaneti temsil eder. Soruyu soran kişinin bir aşk üçgeni veya sadakatsizlik nedeniyle gönül yarası yaşadığını ifade eder. Bu kart genelde sadakatsizlikten şüphelenilen ilişki okumaları sırasında sıklıkla ortaya çıkar.

Kartın üstündeki üçüncü kılıç davetsiz misafir, yani üçüncü şahıstır. Siz ve partneriniz arasındaki bir birliği ihlal eden kişidir. Bu da gözyaşlarına ve acı dolu zor bir döneme işaret eder.

-Ancak, bu her zaman 3. bir kişi anlamına gelmeyebilir. Çünkü kalp ağrısı aynı zamanda yaklaşan zor bir dönemi işaret eder. Siz ve eşiniz işleri makul bir şekilde çözmeye çalışırken birbirlerinin kalbini kırmaları ilişkinin sona ermesine yol açabilir.

KILIÇ 5

Kılıçların 5'lisi katı tutumları , incinmiş egoları, küçük tartışmaları ve davranışlarının başkaları üzerinde yaratabileceği etkiyi düşünmeyen birini gösterir.

Bu kart drama ve tartışmadan kaçınmak için kasıtlı olarak bilgi saklayan birisini temsil ettiğinden, ilişkide bazı önemsiz gölgelerin olabileceğini değerlendirmek kolaydır.

Kılıç 5'lisi bir aşk tarot açılımında, uzlaşma ihtiyacını ve dürüst iletişim ve şifa ihtiyacını gösterir . Siz ve eşiniz, herhangi bir sorunu çözmeye çalışırken, öncelikle dostane bir şekilde çözümlemeye odaklanmalı ve kararlı olmalısınız.

KILIÇ 7

-Kılıç 7, aldatma ve sadakatsizlikle ilişkilendirilen en yaygın tarot kartlarından biridir. Bunun nedeni, Kılıçların 7'lisinin aldatma anlamına gelmesidir .

-Tarot açılımlarında bu kartı görürseniz, muhtemelen eşinizin sizden iyi ya da kötü bir şey saklıyor olabilir. Bu hediye gibi masum bir şey veya gizli bir aşık gibi kötü niyetli bir şey olabilir.

Ancak, Kılıçların 7'lisi birisinin dürüst olmadığını kanıtlayan bir tarot kartıdır. Bu kart genellikle bir dolandırıcıyı, yalancıyı veya ikiyüzlü davranan birini temsil eder. Bu kişiler kuralların kendileri için geçerli olduğuna inanmazlar ve ilişki durumları ne olursa olsun canları ne isterse onu yaparlar.

KILIÇ 10

Kılıçların 10'lusu bir aldatma kartı değildir. Ancak, ihanet ve çözülmesi gereken ciddi sorunlar anlamına gelebileceği için aşk okumalarında iyi bir alamet değildir . En azından değişime ihtiyaç olduğunu gösterir ve bir ilişkinin sonunu, boşanmayı veya ayrılığı önerebilir.

Bu kart sırtından bıçaklanan birini gösteriyor. Eğer, daha önceden aldatıldıysanız, o yüzden böyle hissediyor olabilirsiniz. Bu kartı seçtiyseniz düz veya ters konumda ayrılma konusunda uzlaşma anlamına gelebilir.

Yorumlar