TAROT KISKANCLIK KOMBINASYONLARI

"Efendim, kıskançlıktan sakının; Yediği etle alay eden yeşil gözlü canavardır." William Shakespeare, Othello


-Kıskançlık, 'yeşil gözlü canavar' olarak adlandırılır. Bazı insanlar kıskançlığın umursadığınız anlamına geldiğini düşünsede, sevginin bir özgürlük duygusu içinde yaşanabileceğini düşünürseniz, aslında sevginin akışını engeller. Bu, hepimizin bazen kıskançlık hissetmediğimiz anlamına gelmez. Bunun sağlıklı bir durum olmadığının farkında olanlar, bu duygudan kurtulmanın bir yolunu bulurlar.

-Kıskandığınız şeye karşı beyhude direnmeyin. Kıskanmadığınızı kendinize kanıtlamak yerine, kıskançlığınızın sizi ele geçirmesine izin vermemeyi öğrenin. Kıskançlık duygunuz ortadan kalkabilir veya kalkmayabilir.

-Kıskançlık duygularınızı kabullenmeK pes etmek anlamına gelmez. Kıskançlık duygularıyla özdeşleşip kıskanç bir kişiliğe dönüşmek yerine, kıskançlık duygularınız olduğunu kabul edin. Bu pes etmek anlamına gelmez. Tam tersine duygularınızı gözlemleyerek onları kontrol altında tutmaya çabalayacaksınız.

-İnkar ve boyun eğme spektrumun zıt uçlarıdır ve aynı drecede tehlikelidir. Spektrum, fiziksel gerçeklerin bir uçtan diğer uca birbiri ardına süreklilik içinde sonsuz değişmesi durumudur.

-Başka bir kişinin kontrolünün sizde olduğunu hissetmek için yüksek bedel ödemelisiniz, ki ne kadar yüksek bedel öderseniz ödeyin başka birini kontrol etmek mümkün değildir.

-Aşk ne kadar büyük olursa kıskançlık da o kadar büyük olur sözü yanlıştır. Çünkü, aşk özgürlüktür ve sağlıklı bir durumdur. Kıskançlık ise başka birisini kontrol altına almak anlamına gelen hastalıklı bir duygudur.

-En yüksek benliğinize ulaşmak için (ki her zaman ona doğru ilerliyoruz), ruhunuzun ışığının içinizde sürekli parıldaması için, bu düşük titreşimli kıskançlık enerjilerini kontrol altına almayı başarmak hayatta en mükemmel seviyenize ulaşmanızı sağlayacaktır.

-Bu kartlarda kıskançlığın düşüncelerinizi derinlemesine analiz ederek, arzularınıza daha gerçekçi bir bakış açısıyla ve sabırla, kendinizi şekillendirme becerinizle aşılabilecek bir duygu olduğunu görebilirsiniz.

Hayatınızda Denge, Neşe, Tutku ve Bir Amacınız Olması Kıskançlığı Yenmenize Yardımcı Olur

-Tarot açılımlarında olumlu veya olumsuz cevap yoktur. Kartlar, ne düşündüğünüzü ve hissettiğinizi, bu düşünce ve duyguların sizin için ne anlama geldiğini ve davranışlarınızı nasıl etkilediğini anlamanıza yardımcı olmaktır.
-Kıskançlık, bazen hayatınızdan memnun olmadığınızı ve bir şeylerin yolunda gitmediğini, bazen de durumunuzla ilgili bir şeyi değiştirmek istediğinizi ve bunu nasıl yapacağınızı bilmediğinizi de gösterebilir.
-Başka birinin başarısını veya mutluluğunu kıskanıyorsanız, durumdan geri adım atmak için biraz zaman ayırın ve büyük resme bakın. Kendi hayatında düzeltilmesi gereken şeyler olabilir. Başkaları için neyin yanlış gittiğine odaklanmak yerine, kendi hayatınızı iyileştirmeye odaklanmayı deneyin.
-Bunu yapmak, kıskançlıkla ilişkili olumsuz duyguları dengelemeye yardımcı olacak ve bu duyguların zamanla geçmesini kolaylaştıracak pozitif enerji oluşturacaktır!
-Kendinize karşı dürüstseniz, kıskançlığınız başkasıyla ilgili olmayabilir. Muhtemelen, kendi özgüven eksikliğiniz veya başkalarına yeterince güvenmemenizle ilgilidir.
-Hayatınıza neşe ve denge getirecek şeyler yaptığınızdan emin olun.

Kıskançlık okuması yaparken 4 kart seçin ve bunları soldan sağa doğru yayın.
1. kart, şu anda karşı karşıya olduğunuz koşullara genel bir bakış sunar.
2. kart, şu anda kendinizi nasıl algıladığınızı temsil eder. Birey olarak kim olduğunuzu tanımlar ve kişiliğinizi veya niteliklerinizi ifade eder. Kendinizi kıskanç hissetmenize neden olabilecek yönleriniz hakkında daha fazlasını ortaya çıkarmak için bu kartı kullanın.
3. kart, hissettiğiniz kıskançlığın temelini oluşturan şeyi temsil eder. Temel nedeni keşfetmenize yardımcı olması için bu kartı kullanın.
4. kart, durumu neyin iyileştireceğini - bir kişi, yer veya aktivite - veya gönül rahatlığı gibi soyut bir şeyi temsil eder. Kıskançlık duygularınızın üstesinden gelmenize yardımcı olması için buna odaklanın.


Kart 1 – Genel bakışınız: Asaların Kraliçesi.
Yüksek sesle konuşun ve sesiniz duyulsun, ama çok otoriter ve bencil olmamaya dikkat edin. Zorluklara rağmen hedeflerinzi ve niyetlerinizi beslemeye devam edin.

Kart 2 – Kişisel algınız: Kupa Ası.
Şu anda mutsuz ve cesaretinizin kırldığını hissediyor olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışın. Gerçekten ne istediğinize odaklanın ve başarabilme potansiyeline sahip olduğunuzu düşünün.

3. Kart – Kıskançlığın temel nedeni: Dünya.
-Kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz. Bu durumu doğru yola girmek için bir fırsat olduğunu düşünün. Sabır, tahammül ve ne istediğinizi bilmek esastır. Kaybettiğiniz şeye değil sizi gercekten mutlu edecek gerçek hedefinize odaklanın.

Kart 4 – Size ne neşe getirecek; duyguların üstesinden gelmeye çaba gösterin: 5 Tılsım.
Yalnızlığınızı yenmeniz için, kıskançlığı bırakmanız ve hayal kırıklığı yaşamayı bırakmanız gerekiyor. Sorunlarınızı çözmek için kendi gücünüze özgüveninize güvenin. Acımasız değil şefkatli olun bir insan olun.


-Akrep Burcunu temsil eden tarot kartları ortaya çıktığında kıskançlık hakkında bir yorum yapılabilir. Özellikle, Kupaların Şövalyesi ile birlikte ortaya çıkan Kupa 5 ve Kupa 7'lisi veya Kılıç 3, Kupa Şövalye ve Şeytan kombinasyonu kıskançlığı temsil edebilir.

Kupaların Şövalyesi takıntılı bir şekilde olumsuz duyguların peşine takılmış gidiyor. Yani, bağımlılıklarının pesinden gidiyor.


Hassas ve duygusal Kupaların Şövalyesinin kalbi kırık ve duygusal acı çekiyor. Kendisini tükenmiş ve yaşam enerjisi bitmiş hissediyor. Sahip olduklarının farkında değil.

Yorumlar