GUC, ASA ASI ve KUPA ASI


 -İlişkinizde liderlik gücüne sahip görünüyorsunuz. Bir çok hobileri olan çevresinde ve ilişkilerinde lider olarak kabul edilen bir kişilik yapısına sahipsiniz. Kendisine güvenen, kibar ve nazik ve kolay afeden karakteriniz çevrenizde ve ilişkilerinizde insanlara kendinizi sevdiriyorsunuz. Farklı ve kendinize özgü duruşunuz ve yumuşak kalbinizle kalpleri fethediyorsunuz.


-Partnerinizin her alanda başarıyı arzulayan çok güçlü bir ruh haline sahip. Baştan sona çok bireysel bir yapıya sahip ve ne olursa olsun isteklerini gerçekleştirme özelliğine sahip meraklı bir kişidir. Her zaman yeni fikirlerle ve yeni bir şeyler yapma arzusu içindedir.

-Partnerinizin böylesine canlı olmasının sebebi ve kendini hayata motive olmuş hissetmesinin sebebinin kesinlikle sizden ilham alıyor olduğunu söyleyebilirim. Hayatla ilgili ve partnerinizle ilgili tutkularınız ve fikirleriniz neyse, partnerinizle kesinlikle aynı tutkuları ve fikirleri paylaşıyorsunuz.

-Güç kartı sizin ona karşı tutkunuzu, Asaların Ası onun size tutsunu ve aşkını ifade ediyor ve kartların kombinasyonundan aranızda koşulsuz ve gerçek bir sevgi olduğunu veya devamında da olacağını görebiliyoruz. Bu yeni bir ilişkiyse sağlam ve güçlü başlıyor, ancak zaten var olan bir ilişkiyse ilişkinizde her türlü yeni başlangıçlar sizi birbirtinize daha da yakınlaştırıp birlikteliğini güçlendirecek gibi görünüyor.

-Kupa Ası, şefkat, neşe ve yaratıcılığın kartıdır. Kupa Ası, Asaların Ası ile yan yana olduğunda çiftlerin birlikte hareket ettiğine işaret eder. Aklınızdaki kişiyle yakın bir zaman içinde her ne olacaksa ruhunuza derinden dokunan birşeyler olacak, belkide zaten güçlü bir kişilğe sahip olduğunuz için affedici olacaksınız ve hayatınızda bu tazelenme ve çift taraflı tatminle, bu birliktelikte elele yürümeye hazırsınız.

-Kupa Ası, manevi çalışmaları, sanat çalışmaları, güzelliklerle ilgili çalışmalar ve ayrıca misafirlikte yapılan çalışmalarla ilgilidir. Kupa Ası yaptığınız işi seveceğinizi ve bu yeni iş dalında yaratıcılığınızı kullanacağız anlamına da geliyor olabilir.


Yorumlar