GUC KARTI ve KOMBINASYONLARI



-Güç, Tarot destesinin en zor kartıdır. Güç kartı tutkuyu ve içsel gücü ifade eder. Bu kart ekstra desteğe ihtiyaç duyanlara taviz vermez. Gerçek gücün zarafet ve nezaketle birleştirilmesi gerektiğini ifade eder. Büyük içsel güce sahip lider bir kişiyi gösterir. 

-Dikkat ederseniz, Aslanı kontrol eden erkek değil bir kadındır. Burada, zorlayıcı ve sert bir güce karşı, iyi niyetli, yumuşak ve şefkatli yaklaşarak, güven ve saygıya dayalı sonsuz gücü ele geçirme çabası vardır.

-Güç Kartında bahsedilen güç, fiziksel güç değildir. Bilgelik, cesaret, ahlaki değerler ve öz kontrol gibi niteliklerden söz edilir. Dikkat edilmesi gereken diğer bir konu da, söylenenleri düşünmek değil hissetmek gerektiğidir. Güç kartı, sevgi, sabır ve nezaketin niteliklerinin, madde, kaba kuvvet ve nefretten çok daha üstün olduğunu ifade eder.

-"Güç Kartı, başkaları üzerinde baskı uygulayan bir gücü değil. Başkalarının sizin üzerinizde baskı oluşturmasını engelleyen bir gücü temsil eder." Gücün enerjisi ciddiyetin üstesinden gelerek, daha güçlü ve dayanıklı olmak için merhameti kullanır. İçten gelen bu manevi güç, genellikle kişinin hayatındaki zorlu koşullardan kaynaklanır. Güç kartı karma ile bağlantılıdır. Başkalarının sorunları üstünüzde baskı oluşturmadan önce, merhametli olmanız gerektiğini size hatırlatır.

-Kartın üstündeki kadın nezaket ve şefkati, başının üstündeki sonsuzluk işareti manevi gücünüzün sınırlarının sonsuz olduğunu gösterir. Aslan, cesaret ve tutkunun yanısıra vahşi doğayı temsil eder. Görünüşe göre kadın aslandan korkmuyor ve ondan kurtulmaya çalışmıyor. Çünkü, kadın aslanla bilerek buluşmuş ve her 2'si de birlikte olmaktan memnun.

-Güç kartı Evet-Hayır sorularında neredeyse her zaman Evet'tir.

-Astrolojide Güç Kartı Aslan Burcu ile ilişkilidir. Aslan Burcunun yönetici gezegeni Güneştir.
-Güneş, yaşam kaynağımız ve var oluşumuzun sebebidir.
-Güneş, irademizi, kararlılığımızı, kalbimizi, sağlığımızı ve canlılığımızı yönetir.

-Tarot açılımınızda ortaya çıkan Güç, bir meydan okumaya hazır olduğunuzu ve sebat edeceğinizi gösterir. Kendinize mükemmel başarı tarifi yaratmak için, ihtiyacınız olan tüm malzemelere sahipsiniz demektir. Finans veya kariyer alanında başarının anahtarının temsilcisidir. Siz tutarlı kalın ve zemini koruyun, sonuçlar mutlaka gelecektir!

-Cesur bir ruha sahip olmak, baskı altında soğukkanlılığını korumak ve başkalarıyla birlikte çalışırken kusurları affetmek, hepsi gücün bir parçasıdır. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi geliştirmeyi umuyorsanız. Yeni bir sözleşme yapmak veya maaşınıza zam istiyorsanız. Kendinize güvendiğinizi ve kontrolün sizde olduğunu göstermeniz gerekir.

-Güç Kartı, başka biri sizi umursamıyormuş gibi davransa bile, size sevecen olmanız gerektiğini hatırlatacak kadar güçlü bir karttır. Çünkü, aslında bu kişi derinlerde sizi seviyor, ama yüzeyde belli etmiyor veya belli edemiyor. Çünkü, siz onun imrendiği birisiniz. İletişiminize sevgi ve hassasiyet uyguladığınızda bu sevginin ona ne kadar iyi aktığını göreceksiniz.

-Birinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, büyük olasılıkla size karşı büyük tutku ve sevgi besleyen bu kişi, hayatının kayası olduğunuzu hissediyor anlamına gelir.

-Güç Kartı, ilişkilerde tutkulu bir aşkı ve koşulsuz sevgiyi temsil eder. Kariyer yaşamında ise, en tutkunu olduğunuz işi yapmaktan bahseder.

-Güç, kişinin kendi içinde kendinden emin ve güçlü hissettiğini ifade eder. Kendi içinde eksiksiz ve bir bütün olan güç kişileri, başkalarına karşı sevgi doludur ve çok fazla şefkatlidir.

-Güç, zihinsel ve ruhsal olarak güçlü liderlik özelliğine sahip bir kişiyi gösterir. Bu kişi, pek çok tutkusu ve hobisi olan birisidir. Başkalarını önemsemek Güç kişilerinin ikinci doğasıdır. Kendilerine çok güvenir ve kolay affederler. Üstelik nazik ve kibar, sabırlı ve dengeli, yumuşak ve hassas, tutkulu ve eğlencelidirler. Genellikle çok eksantrik ve sanata yatkındırlar. Hayırsever kalpleriyle hayatı keşfeden benzersiz insanlardır.

Güç Tarot Kartı numerolojik olarak 17 ve 26'dan gelen 8 rakamı ile temsil edilir.
-8 rakamı, gücü temsil eder ve bu güç, herkesin iyiliği için kullanılmalıdır.
-8 rakamı, Ruhsal bir sayıdır. Karmanın evrensel sebep ve sonuç yasası ile ilgilidir.
-8 rakamı kişiye boyutları görme ve bunlarla ilişki kurma yeteneği verir.
-8 rakamı ruh ve maddeyi birbirine bağlar. Kuvvetler arası denge kurma özelliği vardır.
-8 rakamı, bir vizyonu takip etmek için güven geliştirmenin ve dönüşümün sayısıdır.
-8 rakamı, Realitenin, cesaretin ve barış arzusunun sayısıdır. İnsanlığın ve dünyanın dönüşümünün önündeki engelleri sevginin yıkacağını temsil eder.

-Güç kartı bize sabrın ve şefkatin hayal kırıklığıyla başa çıkabileceğini, başkalarını kabul etmenin ve kusurlarını hoş görmenin kişiyi eksiksiz bir insan olmaya götürdüğünü anlatır.

-Güç Kartı düz konumda da ters konumda da isteklerinizin gerçekleşeceği mesajını verir. Ancak, sabırlı olmanız gerektiğini hatırlatır. Kişi, kendinden emindir ve güçlü hisseder. Sevdiğiniz kişi muhtemelen sizi çok güvenilir buluyor ve sizin için çok fazla tutku hissediyor anlamına gelir.

-Ters konumda Güç Kartı, akran baskısı nedeniyle öne çıkamayan ve kendini gösteremeyen birisini temsil eder. Kişi bir türlü aslan olamaz ve bir koyun olarak kalır. Çünkü, bazen korku iradeden güçlü olabilir. Bu gibi durumlar hayatla daha manevi bir şekilde bağlantı kurma ihtiyacını gösterir.

-Ters Güç kartı uyumsuzluk sebebiyle gücün kötüye kullanıldığını ifade eder. Gücün kötüye kullanılması hoşgörüsüzlük ve saldırganlık içerir.

-Ters Güç kartının anahtar kelimeleri
1-Baskı ve ayartmalar karşısında çaresizlik.
2-Dengesizlik ve zayıflık.
3-Manipülasyon ve nifak tohumları ekme eğilimi.
4-Rezalete müsamaha göstermek, inançsızlık ve irade eksikliğidir.

-Ters Güç Kartı, depresyonda, içi sıkılmış, gücü başkaları tarafından bloke edilmiş ve içine kapanmış birini sembolize eder. Bu kişiler, olumsuzluk hastalığına tutuldukları için kendilerini hayata kapatır. Değişmenin ve değiştirmenin imkansız olduğunu düşünür. Hayattan hiç bir beklentileri yoktur ve tutkularını hatırlamamak üzere unuturlar.

GUC KOMBINASYONLARI

GÜÇ VE SAVAŞ ARABASI
-Güç ve Savaş Arabası, tüm destenin en güçlü kartlarından ikisidir. Savaş Arabası, savaşçı ve agresif bir şekilde ilerlemekle ilgilenirken. Güç, karşınıza çıkan bir zorluğun dalgalarını aşmak için, içsel metaneti kullanmayı temsil eder.
-Bir araya geldiklerinde onurlu bir şekilde, her türlü engeli aşma gücünü temsil ederler. Karşılaştığınız zorluk ne olursa olsun, yakında uzak bir anı olacak. Kazandığınız zafer sonsuza kadar sizinle kalacak.

GÜÇ VE ASILMIŞ ADAM
-Güç ve Asılmış Adam kombinasyonunda mesaj eylem değil, sabırdır. Acele karar vermek ve hemen harekete geçmek yerine, bir plan yapmak için zaman ayırın. Boks maçlarında olduğu gibi, boksör ilk turda daha bütün gücünü harcarsa yorulur ve maçı kaybeder.

GÜÇ VE YIKILAN KULE
-Yıkılan Kule, kaosun ve toptan yıkımın kartıdır. Güç kartıyla birleştiğinde, ani değişim ve karmaşık durumlarda bile etrafınızdaki her şeye hakim olabileceğinizi gösterir.

GÜÇ VE KUPA SEKİZLİSİ VEYA KILIÇ ALTILISI
-Güç kartı, Kupa Sekizlisi veya Kılıç Altılısı ile birleştirildiğinde, kendinizi bitkin hissettiğiniz için ilerleyemediğinizi gösterir. Bu kombinasyonlar manevi gücünüzün sınırlarını zorladığınızda ve engellerin üstesinden gelmek zorunda olduğunuzda ortaya çıkar

-Hasta olduğunuzda, kalp kırıklığıyla uğraştığınızda ve bir hayal kırıklığı veya kayıp yaşadığınızda, hayat sona ermiş gibi hissedilebilirsiniz. Güç kartı, aksiliklere rağmen bir asker gibi dimdik durmanızı ve cesur olmanızı tavsiye eder. Çünkü, yakında sıkıntılar geride kalacak ve ödülünüzü alacaksınız.

GÜÇ VE KUPA KRALİÇESİ
-Kupalar takımı tamamen duygularla ilgilidir. Kupa Kraliçesi , tıpkı Güç kartı gibi içsel gücünü sakinlikle birleştirir. 1+1 = 3 denklemi bu kart kombinasyonu için kesinlikle geçerlidir. Hangi durumda olursanız olun, engellerin üstesinden gelmek için ruhsal gücünüzü ve sakinliğinizi kullanma yeteneğine sahipsiniz.

Güç + Apdal: Yeni bir tutku. Sosyal medyada güçlü olmak.
Güç + Sihirbaz: Güçlü bir iletişimci. Kaya gibi sağlam bir ilişki anlamına gelebilir.
Güç+ Savaş Arabası:Güç Kartı sürdürülebilir bir enerjiyi ifade eder. Savaş Arabası ile birlikte zor kazanılan ancak bir kez kazanıldığında kalıcı bir zafer anlamına gelir.
Savaş Arabası + Güç: İyi planlanmamış bir projede karşılaşılan zorlukalara yenik düşmek anlamına gelir.
Güç + Hermit: Yaşlı ruh. Cesur bir öğretmen.
Güç + Kader Çarkı:Cesur bir konuşmacı veya güçlü bir yatırımcı. Kendini bulmak anlamına gelir.
Güç + Adalet: Katı yasalar. Güçlü hukuk ekibi.
Ölüm + Güç: Ani ve şiddtli bir değişimi veya fiziksel ölümü temsil edebilir.
Güç + Ters Ölüm: Sakatlıkla atlatılabilecek bir ölüm tehlikesi yaşamak.
Güç + İtidal: Tutkulu ve insancıl bir kişi veya güçlü bir şifacı.
Güç + Şeytan: Tutkulu bir iş. Güçlü bir iş.
Güç + Yıkılan Kule: Kaosun ortasındaki cesaret. İhtiyaç hissettiği güce sahip olmak.
Güç + Yıldız: Başarılı bir gelecek. Eğlence endüstrisinde zafer ve başarı.
Güç + Ay: Önemli hikaye. Belgesel.
Güç + Yargılama: Öldükten sonra huzura kavuşmak.
Yargılama+Ters Güç: Öldükten sonra toplumda herkesin faydalanabileceği bir kaynak, bir yapı veya bir eser bırakmak
Güç+ Güneş: Güçlü yaşam gücü. İyileştirme.
Güç + Dünya: Dünya hakkında tutkulu. Güçlü hükümet.

Güç + Tılsım Ası: Mali durumunuz konusunda tutkulu.
Güç + Tılsım 3: Güçlü bir takım.
Güç + Tılsım 5: Başkalarına yardım etmek. Zorluklar seni güçlü kılar.
Güç + Tılsım 10: Güçlü bir aile.

Güç + Kupa Ası: Güçlü bir ruh. Altın kalpli olmak.
Güç + Kupa 2: Güçlü bir ilişki.
Güç + Kupa 4: Güçlü bir uygulama.
Güç + Kupa 9: Hayalinizi yaşayın.
Güç + Kupa 10: Güçlü manevi inançlar. Mutlu bir son.
Güç + Kupa kralı: Bir şifacı.

Güç + Asa 3: Güçlü bir girişim.
Güç + Asa 4: Güçlü bir topluluk.
Güç + Asa 6: Kendinden emin bir insan. Güçlü bir lider.
Güç + Asa Prens: Güçlü bir kişilik.
Güç + Asaların Kraliçesi: Güçlü ve karizmatik bir iş adamı.
Güç + Kılıç Ası: Güçlü görüşler.
Güç + Üç kılıç: Güçlü kalp ağrısı. Uzun süreli ağrı.
Güç + Kılıç 5: Fobiler. Derin korkular.
Güç + Kılıç 9: Sevdikleriniz için endişelenmek.
Güç + Kılıç Prensi: Güçlü bir yetenek.

Yorumlar