GUC, AZIZE, ASALARIN KRALI ve AZIZ KARTI KOMBINASYONU


 -Güç Kartının yanında Azize, ya ilişkinizle ilgili elinizden geldiğince başkalarından saklamaya çalıştığınız birşey var. Ya da, ilişki içinde kendinizden bile saklıdığınız, inkar ettiğiniz bir şey var. Bunun kişinin gizlediği bir zayıflığıyla ilgili olduğunu söyleyebilirim. Belki, bilinç altına itilmiş gizli korkular. Belki, inancınızı ve güveninizi kaybetmenize neden olan gizli bir şeyi keşfetme noktasında bulunduğunuzu düşünüyorum. Bunu konuşabilecek kimse yok ve zaten hiç kimsenin sizi anlayabileceğini düşünmüyorsunuz. 

-Siz, en savunmasız anlarda partnerinize ve ilişkinize bir kalkan olup savunacak, bakıp geliştirecek manevi güce sahipsiniz. Güç Kartı burada sizin hayatınızda en tutkulu olduğunuz şeyin partneriniz ve ilişkiniz olduğunu ve sevgiyle kendinizi ortaya koyduğunuz işaret ediyor. Karakter olarak hobi ve tutkularıyla hayattan keyif alan, doğanın bir parçası olduğunuz herşeyi önemseyen, içten gelen gücünü en üst seviyelerde kullanma kabiliyetine ve lider özelliklerine sahipsiniz.  Kendinize çok güvenir, hataları kolay affeder, dengeli, hassas, yumuşak, kibar, nazik ve eğlenceli birisiniz.  Aynı zamanda sanatsal kabiliyetlerinizi ve hayırsever tarafınızıda söylemeden geçmek olmaz.

-Güç Kartı diğer kartlar içinde olumlu bir karttır, ancak arzu ettiğiniz konularda ilerşemek içi en üst düzeyde sabırla göstermeniz gerektiği anlamına gelir.

-Partneriniz iç güdüleri ve sezgileri kuvvetli birisidir. Tarih, arşivleme ve ruhsal konularda başarılı ve bilgilidir. Güç kartında olduğu gibi Azize de olumlu bir kişiliği gösterir. Partneriniz sizinle ruh bağı olduğunu düşünüyor ve hissediyor, ancak bundan emin olmak istiyor. Çünkü, duygusal güvenlik onun için çok önemlidir.

-Partneriniz sezgisel hareket eden gizemli bir yapıya sahip, aynı zamanda iyi eğitimli, zeki ve muhtemelen çok hesaplı bir insan. Neler olup bittiğinde gerçeği çözmek ve kontrolun neden, kimde olduğunu bilmek ister. Sert bir kabuğun içinde size nasıl hissettiğini her zaman göstermeyecek, ancak çok hassas bir yapıya sahip olduğunu siz genede hiç unutmayın.

-Asaların Kralı, harika bir bir çift olduğunuzu, saygı gördüğünüzü, bir birinize karşı ve hayata minnettar olduğunuzu gösteriyor. Güven içinde ve sağlıklı bir birliktelik yaşıyorsunuz. İlişkiniz kişisel yaralarınıza ilaç olmuş ve şifalandırmış. Bu İlişkiyi erkek figürünün güçlendirdiğini görüyoruz. Ancak, Erkekte gücünü Azize'den yani kadından alıyor.

-Bir çift olarak diğer insanlarında iyiliği için gerçek endişe ve düşüncelere sahipsiniz. Yatırım yaparak daha ileriye gitmek için kendinizi zorlamak, deneyimlenecek herşeyi yaşamak ve hepsine sahip olmak istiyorsunuz. 

-Aziz Kartı, gelenekleri, özellikle de evliliği ve düğünleri ifade ediyor. Aynı zamanda hayatın anlamının manevi değrşeriniz, partneriniz ve yuvanız olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Asaların Kralı ve Aziz Kartı birlikte, manevi değerlerinize sahip çıkarak, onları daha da yükseltme ve yüceltme çabalrınızda birlik içinde hareket ederek ilerleyeceğinizi anlamına geliyor.

Yorumlar