BUYUK RAHIP ve OLUM



-Büyük Rahip, sosyal normlar ve beklentiler, kurallar, bir akıl hocası, bir öğretmen veya danışman veya bir evlilik töreni ile ilgili olabilir. Ölüm, değişim, nihai dönüşüm, eskinin dışına çıkmak ve yeninin içine girmekle ilgilidir.

-Bu 2 kartın kombinasyonunun, durumda bir revizyona ihtiyaç olduğundan dolayı nihai bir dönüşümle ilgili olduğunu söyleyebilirim.  Burada, değişim herkese için daha iyi bir ortam yaratacağından, beklenen şey olmasını istediğiniz şey değildir.

-Büyük Rahip ve Ölüm, her 2'side Arkana Majör kartlarından olduğundan, genelde üzerinde gücünüzün olmadığı ve kontrol edemeyeceğiniz dış olaylara odaklanılır. Ancak bu, duruma göre hareket etme gücünüz olmadığı anlamına gelmez. Bu durumla nasıl başa çıkacağınızı yaşayarak öğrenirsiniz.

-Bu kombinasyon, hayattaki kriz noktalarını işaret eder. Uyumun bitişi, bir geleneğin sonu, yozlaşmış etik olanın veya yıpranmış ve yozlaşmış ahlakın bitişi işaret ediyor olabilir. Rahibin yanında Ölüm, yeni ve daha köklü ve sağlam şeylere yer açılması için, doğmatik şeyleri ortadan kaldırıyor.

-Büyük Rahip ve Ölüm, bazan, genelde baskıcı, modası geçmiş ve yaşam şartlarına göre mantıksız ahlak anlayışının değişimi, bazanda, finansla ilgili tarot açılımlarında ödenmesi gereken vergiler anlamına gelebilir.

Yorumlar