KILIC 3 ve KOMBINASYONLARI

-Kılıç 3 kartında, duygusal acıyı ifade eden bir kalbi delip geçerek aşağıya bakan 3 kılıç sonları anlatıyor. Gökyüzü kederi sembolize eden yağmur bulutlarıyla dolu. Arka planda gösterilen toplanmış fırtına bulutları, önsezileri, karanlık duyguları, bir duygu fırtınasının yaklaşmakta olduğunu ve göz yaşlarını ifade ediyor.

-Kılıç 3'lüsü keder, acı ve ayrılık kartıdır. Açılımdaki diğer kartlar bu ayrılığın hangi durumda kendini gösterdiğini, ilişkiyi ne kadar güçlü etkilediğini ve ayrılığın geçici veya bir sonumu gösterdiği konusunda fikir verecektir. Kılıç 3 bazan, duygu merkezinize bir saldırı olduğu ve talihsiz olaylar nedeniyle sevdiklerinizden ayrılmayı, bazan üstü kapatılmış ve umutsuzluk içinde geçmişten gelen, içinizden söküp atamadığınız bir acıyı ifade edebilir..

-Bu kart, bazanda yaylı müzik aletiyle çalınan müziklere aşık olan insanları da gösterebilir. Kılıç 3'ün yaşattığı, aslında kılık değiştirmiş kutsal bir armağandır. Çünkü, kısa vadede acı veren gerçeklerle yüzleşmenin getirdiği değişim, uzun vadede tamda olması gerekendir.

-Duygu ve zeka dengesinin zorlu bir olgunluk süreci acılı olacak, ancak aynı zamanda bu yaşam deneyimi belkide size bilgelik getirecektir. Burada hissedilen, aklınızın farkına vardığı şeyin kalbinizi incitiyor olmasıdır. Önce, sevgilizin hayatında romantik biri olup olmadığını merak edersiniz. Sonra, hayal gücünüz o kadar üretici olmaya başlarki, endişeniz doğru olsada olmasada, bu düşünce ile kendinize kalp ağrısı vermeye başlarsınız.

-Bir tarot açılımında karşınıza Kılıç 3 çıkarsa, tutkularınızı ve hayallerinizi düşünerek, kendinizi hayata motive etmeye çalışın. Öncelikle, sorunlardan uzaklaşın, size iyi gelen şeylerle kendinizi şımartın ve ruhsal durumunuzu dengeye getirin.

-Kılıç 3 kartı, neden böyle bir kedere maruz kaldığınıza anlam veremediğinizde karşınıza çıkar. Olumsuz gelişen olaylar yüzünden, çok fazla depresyona girmeye gerek olmadığını vurgular. Çünkü, olanı kabullenir ve yaşadıklarınızdan ders alırsanız, şimdi yaşadığınız bu acı ile ilgili olarak, sonradan büyük bir rahatlama hissedeceksiniz anlamına gelir.

-Kılıç 3, sizi daha iyi koşulların beklediğini ifade eden ve kendinizi daha iyi hissetmeniz için bir mesajdır. Yeni bir başlangıç yapmak, yeni bir projeye başlamak veya yeni bakış açısı kazanmak için, yaşadıklarınızı bir fırsat olarak değerlendirmelisiniz.

-Kılıç 3, danışanın kalbinin kırıldığını ve kendini yalnız hissettiğini gösterir. Ters konumda Kılıç 3, kişinin içinde başa çıkamadığı eski bir keder depoladığını ifade eder. Birinin hakkınızda nasıl hissettiğini soruyorsanız. Kılıç 3, bu kişinin incinmiş hissettiğini ve muhtemelen çok yanlış anlaşıldığı anlamına gelebilir. Aranızda iletişimsizlikten kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabilir.

-Numerolojik olarak 57, 12 ve 3 sayılarının enerjilerini taşıyan Kılıç 3 tarot kartı, duygusal düzeyde mükemmelliği, sezgiyi, sorunlara yaratıcı çözümler getirerek kendini ifade etmeyi, özgürlüğü ve değişimi anlatır. Bu sayılar, maddi düzlemde mükemmelliğin gerçek anlamını idrak etmek için, yüksek benliğinizle uyum sağlamanız gerektiğini vurgular. Bu yükselme hissi, çok rahatlatıcı ve huzur vericidir.

-Numerolojik olarak 3 rakamı, kesinlikle negatif bir sayı olmadığı halde, Kılıç 3 neden kalp kırıklığı ve kederle ilgili olduğu konusunda çelişkiye düşmüş olabilirsiniz. Fakat, tarotta kılıçlar genelde çatışma ile ilgilidir ve mücadele gerektirir. Numerolojide iletişimle bağlantılı olan 3 RAKAMI, Kılıç 3 kartında iletişimde bozulma var anlamına gelir.

-Olumlu anlamda Kılıç 3, bir problemi çözmenin onun kalbine inmekle mümkün olabileceği hakkında bir işarettir. Olumsuz anlamda ise, eleştiri ile ilgili incinmiş duyguları gösterir. Çünkü, genelde insanlar eleştirileri değerlendirip yanlışlarından kurtulmaktansa, iltifatlarla mahvolmayı tercih ederler.

-Kim olursa olsun herkes zaman zaman eleştirilere maruz kalabilir. Önemli olan, bu eleştirilerden ne öğrendiğimiz ve nasıl başa çıkarak büyüdüğümüzdür. Kılıç 3 kartı, kişinin her şeyi çok bireysel almamayı öğrenmesi gerektiğini anlatır..

-Bir aşk açılımında Kılıç 3, yanlış anlamalar yüzünden, düzgün iletişim kuramayan çiftin, kendilerini bir birlerine kapattığı, danışan kişinin reddedildiği ve acı veren bir ayrılıkla uğraştığı zamanları anlatır.

-Bir kariyer açılımında Kılıç 3, stresli bir işi ifade eder. Bu kart aynı zamanda, kardiyolog, cerrah veya acıları tedavi edebilen bir psikolog olabilir. Çalışma hayatıyla ilgili sorularda, danışan kişinin iş arkadaşlarından kendini ayrı hissettiği anlamına gelir.

-Kılıç 3'ün Evet-Hayır sorularına cevabı güçlü bir HAYIR'dır. Bu kart danışan kişinin kalbinin kırıldığını ve ait olduğunu düşündüğü taraftan izole edildiğini anlatır. Ters konumda ise, kişinin içinde henüz başa çıkamadığı eski bir keder olduğunu gösterir. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini sorduğunuzda karşınıza çıkan bu kart, o kişinin muhtemelen yanlış anlaşıldığı ve incindiği anlamına gelir.

-Sağlıkla ilgili olarak Kılıç 3, kalp, solunum hastalıkları veya benzer bir rahatsızlık konusunda uyarı olabilir. Kalp sağlığınız ile ilgili endişeleriniz varsa, en kısa zamanda bir uzmana gitmelisiniz. Ayrıca, bu kart düşük ve kürtajla ilgili sorunlara da işaret ediyor olabilir.

-Kılıç 3, geçmişteki terk ve kayıplardan dolayı kolayca kırılan ve incinen birini gösterir. Reddedilmekten korkan, aşırı kontrolcu ve kıskanç bu kişiler, güvende olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmez ve genellikle aşk hakkında çarpık fikirlere sahiptirler.

-Ters konumda Kılıç 3, kalbinde saklı engellenmiş bir keder olduğu halde, yas tutmaktan korkan ve bunu içselleştiren birini ifade eder. Bu kart, genelde insanlar bir birlerine karşı hissettiklerini söylemediğinde ortaya çıkar. Çünkü, onlar doğru sınırları koymakta zorlanır, diğer insanların saldırganlıkları ve hayal kırıklıkları yüzünden, zamanla bir kum torbası haline gelirler. Başka çareleri olmadığından, bunu kabullenir ve kendi duygularını onurlandırmazlar. Bu kart bazan, reddedilme korkusuyla, reddeden birini de gösterebilir.

-Ters konumda Şeytan kartında olduğu gibi, Ters Konumda Kılıç 3, düz konumdakiyle benzer olsada, daha olumlu anlam taşır. Çünkü, sizi yere seren şeyin üstesinden geliyor, acıların sizi ele geçirmesine izin vermiyor ve olumluya odaklanıyorsunuz.

-Bu kart size konuşmadan önce yutkunmanızı, yutkunurken de düşünmenizi, fiziksel sağlığınız ve canlılığınızın yanı sıra, duygusal sağlığınızı da dengelemeye özen göstermeniz için, ekstra tedbirler almanızı tavsiye eder.

-Ters konumda Kılıç 3, tartışmalara girmemenizi, çünkü bunların ciddi anlaşmazlıklara dönüşebileceğini ifade eder. Tartışmaların patlak verebileceği bir dönemden geçtiğinizi, inatçı, saldırgan ve düşmanca davranmak yerine sakin ve sabırlı olmanızı, olumsuzluklara takılmak yerine barışçıl noktaları farketmenizi önerir. Bazanda, bir kayıp olabileceğini ve yeni bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu gösterir.;

-Ters Kılıç 3 kişileri, sakin görünüşlerinin altında rahatsız edici bir şey saklar. Bu kişiler, inanılmaz derecede kendilerine güvenli görünür, ancak gülümseyen yüzlerinin ardında istismar, ihmal ve kayıpla ilgili genellikle derine yerleşmiş, hiç kimsenin bilmediği sorunları vardır. Çünkü, kişi sorunu gündeme getirip kendisine iyileşme fırsatı tanımamıştır.

-Duygularını saklamayı iyi öğrendikleri için, hiç bir şey onları üzemez ve endişelendiremez gibi görünürler. Aslında, hayatta çok acı çekmelerine rağmen, dışarıya karşı tepkilerini kontrol etmeyi çok iyi öğrendiklerinden, gerçekte yaşadıkları ile dışarıdan görünen kesinlikle çok farklıdır.

KILIÇ 3 KOMBINASYONLARI
-Bir tarot açılımında 2 adet 3 tarot kartı hoş bir sürpriz, 3 adet 3 beklenmedik iyi bir şans ve 4 adet 3 bazan kutlamalar, bazanda, bir çocuğun doğumu anlamına gelebilir.

-KILIÇ 3 ve APDAL, verilen sözlerin yerine getirilmeyeceğini bildiğinizden, bir ilişkiye başlamak için tetiğe basmakta zorlandığınızı ifade eder. Buna engel olan şeyin ne olduğuyla yüzleşmek için, harekete geçme zamanının geldiğini gösterir.

-KILIÇ 3 ve SIHIRBAZ, iletişimde kopukluğun ciddi yanlış anlamalara sebep olduğunu gösterir. Yaşananları derinlemesine değerlendirin, oluşabilecek zararı en aza düşürebilmek için, elinizden geleni yapın ve etkili bir şekilde iletişim kurduğunuzdan emin olun.

-IMPARATOR ve Kılıç 3, birisinin sizin için yaptığı sert eleştiri karşısında üzülmemenizi ve incinmemenizi, güçlü ve pozitif kalmayı başarabileceğinizi gösterir. Mevcut duruma katlanmaya veya değiştirmeye enerji harcamaktansa, kendinize yeni ve temiz bir sayfa açın ve kendi yolunuzda ilerleyin.

-Bu kombinasyon, sert eleştiriden duygusal olarak incindiğiniz duyguların geçici olduğu anlamına gelir. Koşulların ve şartların zamanla değişeceğini dikkate almanızı ve ıstırap çekmektense, aldığınız dersleri kulağınıza küpe yapmanızı tavsiye eder.

-ASIKLAR'ın yanında Kılıç 3, danışanın ilişkisinin bittiğinin güçlü bir göstergesidir. Bu kombinasyon, sadece acı ve kalp kırıklığı değil, aynı zamanda aklınızı kullanarak meselenin özüne inmekle de ilgilidir. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayarak, üstesinden gelemeyeceğiniz acıların bataklığına saplanmaktansa, ilişkinizle ilgili hayatınızı etkileyen, önemli bir karar almak zorunda olduğunuzu gösterir.

-KILIÇ 3 ve HERMIT, yalnız olduğunuzu veya yakın bir zamanda yalnız kalacağınızı, ya da biten bir ilişkininin ardından, yeni hayatınıza uyum sağlamakta zorlanacağınızı gösterir.

-DÜNYA'nın yanında Kılıç 3, bir durumun sonuna yaklaştığınızı ifade eder. Bu yüzden gelecekle ilgili taahhütlerde bulunurken, ortaya çıkabilecek avantaj ve dezavantajlara karşı hazırlıklı olmanızı, geçmişi bırakıp geleceğe inanç ve güvenle ilerlemenizi önerir, Ayrıca, sınav yakında bitecek anlamına gelir.

-KILIÇ 3 ve KUPA 8, barışı korumak için kendi inanç ve ihtiyaçlarınızdan taviz verdiğinizi gösterir. Özellikle, söz konusu kişi derinden önemsediğiniz biriyse, kendinizi ilk sıraya koymak zor olsada, önce kendi bardağınızın dolu olduğundan emin olun. Aradığınız tatmini kendi dolu bardağınızda bulacaksınız.

Kılıç 3 + Apdal: İşlem yapılamaz.
Kılıç 3 + Sihirbaz: İletişimde kopukluk.
Kılıç 3 + Büyük Rahip: Güvenilir pozisyonlardaki insanlara güvenilemiyor.
Kılıç 3 + Aşıklar: Kötü bir karar vermek.
Kılıç 3 + Savaş Arabası: Denemeden pes etmek.
Kılıç 3 + Güç: Sabırsızlık. Akran baskısı nedeniyle öne çıkma korkusu.
Kılıç 3 + Hermit: Yalnızlık.
Kılıç 3 + Asılmış Adam: Bakış açınızı iletemiyoruz.
Kılıç 3 +Yıldız: Yanlış yönlendirilmek.
Kılıç 3 + Güneş: Çocuklarla iletişim sorunları.
Kılıç 3 + Dünya: Başladığınız işi tamamlamada zorluk.

Kılıç 3 + Asa 4: Dedikodu. Zehirli topluluk.
Kılıç 3 + Asa 7: Sınırlarınızı düzgün bir şekilde koruyamamak.
Kılıç 3 + Asa 8: Gecikmeler.

Kılıç 3 + Kupa 6: Zor bir çocukluk.
Kılıç 3 + Kupa 8: Başkalarını memnun etmek için teslim olmak.
Kılıç 3 + Kupa 9: Yaşam tarzı seçimleri nedeniyle parçalanma.
Kılıç 3 + Kupa kraliçesi: Bolluğu engelleyen karanlık duygular.

Kılıç 3 + Sikkelerin ası: Ayırma.
Kılıç 3 + Sikkelerin 3'lüsü: İş performansı eksikliği.
Kılıç 3 + Sikkelerin 5'lisi: Maneviyat ve dostluk eksikliği. Sağlık sorunları.
Kılıç 3 + Sikkelerin 7'lisi: Vaktinden önce ilerlemek.
Kılıç 3 + Sikkeleri 8'lisi: Sıkıcı iş.
Kılıç 3 + Sikkelerin 9'lusu: Mali durumunuza dikkat etmeniz gerektiğini ifade eder.
Kılıç 3 + Sikkelerin 10'lusu: Derin bir aile acısı.
Kılıç 3 + Sikkelerin Prensi: Harcanan yetenekler.

Kılıç 3 + Kılıç ası: Açıklıkla ve geniş açılı düşünememek. İntikam istemek.
Kılıç 3 + Kılıç 5: Biri seni kasten incitiyor.
Kılıç 3 + Kılıç 7: Yalan.
Kılıç 3 + Kılıç Prensi: Yanlış alanda yetenekli bir kişi.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Kılıç 3 ve asa Kralı'nin yorumunu öğrenebilir miyim teşekkürler