HERMIT, KILIC SOVALYE ve ASALARIN 6'LISI



**Hermit yavaş ve düşünceli, Kılıç Şövalye hızlı ve her zaman aceleci. Hermit, olanlara tek başına cevap bulmak ve başkalarının müdahalesini önlemek için geri çekilme eğilimindedir. Kılıç Şövalyesi mantıklı, esprili,analitik, adil, ancak sabırsız, yargılayıcı ve sözlü saldırgan olabilir.

**Bu kombinasyon, uzun bir geri çekilme ve içe dönmeden sonra güçlü değişimle sona gelindiğini işaret ediyor. Yaşlı bir bilge kişi ve sabırsız, aceleci genç birisi. Aniden kabuğundan çıkarak vites değiştirip hızlanmak. Hermit tek başına geri çekilmede güçlü bir kart olsada, 2 kart birlikteliği kısa zaman içinde kesinlikle harekete geçip yaşamınızda gerekli değişiklikleri getirecek bir kombinasyondur. Hermit, aşkta kendini geri çekerek geçmişte bir hata yaptığını düşünüyor ve Kılıç Şövalye de olacak olanın olmasına, gidebileceği yere kadar gitmesine izin veriyor.Ya da belki sadece takılıyordunuz, fakat ilişkide ilerlemeye karar verdiniz. Kılıç Şövalye kalbini değil, kararlıdır ve hedefe odaklıdır, aklını dinler.

Hermit iç sesini dinler, bilgedir. Hermit tarotun mazlumudur, hayatı kendi kurallarına göre yaşamak ister. Hermit hayatınızda anlayışa ihtiyaç duyduğunuzu gösteriyor. Geçmişte hayal kırıklığına uğratılmış ve olduğunuz gibi kabul edilmemiş olabilirsiniz. Bu duygunun içinde kıvranmayın ve Kılıç Şövalye karakterindeki kişinin sizi yemesine izin vermeyin. Şimdi hayatınızdaki önemsizlikleri aşmanın ve gerçekten önemli duygusal konulardan daha ciddi konulara odaklanmanızın zamanı. Eğer, sorulacak doğru soruları biliyorsanız, cevaplarınıza çözüm olacak bir yol olduğunu gösteren bir karttır Hermit. Şimdi aşkta isteklerinize odaklanmaktan çok, ilişkilerde neye ihtiyacınız olduğuna odaklanmalısınız.

**Hermit Kartı, hayatınızın olumlu yönlerine odaklanmanızı tavsiye eden, aşk konusunda fazla çabalamayı bırakmanızı öneren bir karttır. İlişkilerde ileri adım atmayı değil, geri adım atmayı, tartışmalardan uzaklaşmayı tavsiye eder. Geriye dönüp sevginin temellerinin atıldığını düşündüğünüz zamana baktığınızda münakaşalarınızın bir kökü olmadığını göreceksiniz. Muhtemelen, iş stresi, finansal durumlar gibi dış sorunlardı. Bu sorunları bir kenara bırakın ve ikiniz arasındaki gerçek bağlantıya bakın.

1.Belki siz bu ilişkide gerçekte hiç yoktunuz.

2.Sevgiye giden gerçek yolu bulmak için, stresten uzaklaşmak için hayatta sizi daha çok mutlu eden hobilerinize odaklanmalısınız.

**Kılıç Şövalye, doğası gereği felsefi, çalışkan, uyanık ve son derece bilgili lider kişiliğinde birini işaret ediyor. Şövalye ideolojilerin değişimi için bir aracıdır. Tarot destesinin içinde hiç bir şövalye Kılıç Şövalyesi kadar hızlı ve hareketli değildir. O, tehlike altındaki eşini kurtarmak ister ve düşmanıyla nasıl baş edebileceğini çok iyi bilir. 

Sıkıntılı bir durumdan sonra, sizi gelip kurtaracak daha iyi biri yoktur. Kılıç Şövalye, koyu renk saçlı, kahverengi gözlü cesur bir erkek ya da kadın olabilir. Bir ergen olmasa bile, yaşamın yeniliklerini ve zorluklarını deneyimleyebilmek anlamında genç ve cesaretli birisidir. Bu kişi genç olsada otoriter biridir. Ancak, bunun nedeni yaptığı şeyin doğru olduğunu bilen temiz bir kalbe sahip olmasıdır.

**Kılıç Şövalye daha hızlı hareket etmenize yardımcı oluyor, ancak bunu anlık bir memnuniyet olduğunu unutmamalısınız. Tüm dikkatinizi, amacınızı konuşmaya ve duygularınızı karşınızdaki kişiye açık ve dürüst bir şekilde ifade etmeye odaklanmalısınız. Şu anda havada romantizm var ve bu deneyim çiftlerin rahat olması için biraz zaman ayırması gereken bir deneyim olacak. Eğleneceksiniz, yeni olasılıklara açık olmalısınız.

**Kılıç Şövalyenin ilişkide akıl oyunlarını temsil ettiğini düşünüyorum. Ayrıca, güzel konuşan, zeki, çekici, aklı hızlı çalışan, esprili hatta dalgacı birini işaret ediyor. Aynı zamanda bu kart aşktan çok başka şeylere odaklanıldığı anlamına geliyor. Bu kartta çok fazla enerji var. Kılıç şövalye sadık kalacak biri değildir. Aşka koşar, kargaşaya neden olur, her şeyi alt üst eder ve sonra gider. Fırtınalı bir romantizmi temsil eder.

**Kılıç Şövalye taraflardan birinin ilişkiyi devam ettirmek istediği anlamına gelir. Tarot yorumlarında zina eden kişiyi genelde Kılıç Şövalye temsil eder. Kılıç Şövalyenin ifade ettiği karakterler genelde evcilleşmemişlerdir, partnerinin duygularının incinmiş olmasını hiç umursamaz. Sadece istediği şeye sahip olmayı düşünür. Bu kart aynı zamanda bazı durumlarda eşlerden birinin yaşadığı ilişkiden duyduğu pişmanlığını ifade edebilir.

**Asaların Altısı, duygusal yaşamınıza ve maddi kazançlarınıza atıfta bulunuyor. Kartın üstündeki figürde zafer kazanmış beyaz bir atın üstünde bir binici ve asasından sancak gibi sarkan tepesine bağlı defne var. Bu kart size tek başına kazandığınız zaferi kendi başınıza kutlayabileceğinizi söylüyor. Kendi kaderinizin efendisisiniz ve tek başına eylemleriniz sizi doğru yola koydu. Fakat, başarılarınız bazılarının dikkatini çekiyor ve sizi kıskanıp, taklaya geldiğinizi görmek isteyenler var. Onlardan uzak durmanız konusunda uyarılıyorsunuz.

**Asaların 6'lısı çevrenizdekilerin size göründükleri gibi olmadıklarını hatırlatır. Kendinize olan güveninize bu saatten sonra fazla kapılmamalısınız. Bir savaşı tek başınıza kazandınız, başardınız ve bitti. Şimdi coşkunuzun sizi diğer alanlarda gafil avlamasına izin vermemelisiniz. Özellikle anayasa ve hukukla ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

**Bir ilişki yaşamak konusunda iyimser olmanıza rağmen acele etmeyin. Savaşmayı ve kılıçlarınızı bırakın, ama üstünde durduğunuz atı karşınıza ilk çıkan arabanın önüne koymayın, hemen eyleme geçmeyin. Birisi sizinle evlenmek, ortak bir hayat kurmak istiyor, ruh eşiniz olduğunu hissettiğini söylüyor. Ancak, heyecan, mutluluk ve deneyim yaşamaya hakkınız olsada bir palyaço gibi sevgi ve mutluluğa kendinizi kaptırmanın zamanı değil.


Yorumlar