6, 7, 8, ve 9 NUMARALI AILE SAYISI

-6 aile sayısına sahip kişiler, aile içi meseleleri, aşk, eğitim, şifa, yargılama, aşırılıklar ve denge hakkında bilgi sahibi olmak ve deneyim yaşamak için bir araya geldiler. 6 aile sayısına sahip kişilerin temel odak noktası sadakattir. Görev ve sorumluluk duyguları muazzam yüksektir. Ancak, bu özellik aile içindeki diğer bireylerin bir birey olmasını engelleyecek şekilde kötüye kullanılma olasılığı yüksektir.

-Ailenin her bireyi en iyi hayatı yaşamak ister, fakat genelde kararları aile düzenine uyumludur. Bu ailenin çocukları yetişkin dönemlerinde ve hatta öldükten sonra bile kendilerini ebeveynlerine karşı sorumlu hissederler. Yaşamları genelde ailenin ve evin etrafında döner ve çok arkadaşları olsa bile onlarda aileden biri gibi büyük değer görürler.

-6 aile sayısına sahip aileleler sıcak ve harika bir ortama sahiptir. Çünkü, eğlenmek, iyileştirmek ve öğretmekle büyürler. Aile içindeki sevgi koşulsuz olsada bu deneyimi kendilerinden farklı, ailenin dışından olanlara da uygulamayı öğrenmeleri gerekir. Başkalarını kendi inançlarına göre yargıladıklarında sorunlar ortaya çıkar.

-6 aile sayısı kişileri kulak, burun, boğaz, akciğerler, gögüslerde allerji gibi hastalıklara yakalanabilir Burada  dengesizlik, takıntı, diktatörlük eğilimi ve ele alınmamış suçluluk duygusundan kaynaklanıyor.


**7 aile sayısına sahip aile üyeleri, maneviyet, içsel benlik, iç gözlem, yansıma,mahremiyet, sırlar, haysiyet, eleştiri, züppelik, ve mükemmellik hakında bilgi sahibi olmak ve deneyim yaşamak için bir araya geldiler.

**7 aile bireylerinde genellikle bir çoğunun sır olmaması gereken sırları vardır. Çünkü, onlar ne pahasına olursa olsun itibarlarını korumak için ve kendileriyle ilgili gerçeğin bilinmesinin onursuz olacağını düşündükleri için sırlarının bilinmesini istemezler. Genelde 7 aile sayısına sahip kişiler göründüklerinden daha düşük bir profile sahiptirler ve gizliliklerini korumak için büyük çaba sarfederler. Aslında bu eğilimleri mükemmelden daha az görünme korkusundan kaynaklanıyor. Bu durum paranoyodan muzdarip ve baş ağrısı sahibi bir aile yaratır.

**Kendilerine yönelik eleştirilere tahammül edemeselerde başkalarını eleştirmeye bayılırlar. Bununla birlikte bu aile manevi ve entelektüel yolda kendilerini rahat hissettiklerinde kendilerinin ve diğerlerinin hata yapmasına izin verdiklerinde, başkalarına da tavsiye verebilecek seviyeye ulaşabilirler.

**7 aileleri genellikle bili, din, maneviyat, felsefe ve/veya teknoloji ile ilgilenirle ve muhtemelen evlerinde çok sayıda kitap vardır. Ultra aktif zihinlerinin derinlerine dalmak için sessiz, huzurlu, zarif bir ortama ihtiyaç duyarlar. Bununla birlikte tek başına düşünmenin çok az şey başardığını öğrenmeleri gerekiyor. Ayrıca, duygularını düşünceleri gibi tutkuyla anlatmayı öğrenmelerinirlerse kendilerini sık sık rahatsız eden yalnızlık duygularına daha kolay karşı koymalarına yardımcı olur.

**geğirmenin ve osurmanın insan hayatının mükemmel bir parçası olduğunu kabul etmeyi öğrenmeleri gerektiği gibi hayatın sıradan yönlerini de kabul etmeyi öğrenmeleri gerekir.7 aile sayısına sahip bireylerin hastalıkları, uykusuzluk, migren,sindirim sistemi hastalıkları, karamsarlık, hoşgörüsüzlük,anksiyete, utanç ve en kötüsünü hayal etme eğilimlerinden kaynaklanır.


**8 aile sayısına sahip bireyler maddi boyuttaki güç, zenginlik, hoşgörü, kendini olduğu gibi kabullenme, sevgi, paylaşım ve anlayışlı olma konusunda bilgi edinmek ve deneyim yaşamak için bir aile oldular. 8 rakamı enerjisine sahip soyadlarını taşıyanlar genellikle başarı ve statü odaklıdırlar. Kendi meslekleri olmasa bile, iz bırakmak için çalışma dünyasının geleneksel alanlarına yönelirler ve kazanabilecekleri en çok parayı kazanmak isterler.

**İtibarlarına, kazançlarına veya prestijlerine zarar verme tehdidi söz konusu olduğunda aile içi sert sözler söylenir ve gerginlik artar. Saydığımız bu şeylere gerçekten ihtiyacı olduklarını görmezden geldiklerinde de mutsuz olurlar. Statülerini bir sembol olarak kullanmaktansa kazançlarını başkalarıyla paylaşarak hayatın tadını çıkarmayı öğrenmeleri yaşamda dengeyi bulmalarını kolaylaştıracaktır. İlişkilerinin kalitesi de dahil olmak üzere en iyi kaliteyi ve ciddiye alınmayı isterler. Ancak, bu başkalarının ihtiyaçlarının farkına vararak ve dengeli planlama yapılarak elde edilir.

**8 Aile sayısına sahip kişiler, baş ağrısı, kabızlık, romatizma,depresyon, eklem ağrıları, dişler ve kemiklerle ilgili sağlık sorunlarına yaşarlar. Ailenin bu hastalıkları, reddedilen öfke, skandal korkusu, maddi ve mali meselelere yaptıkları aşırı vurgudan kaynaklanan gereksiz suçluluk duygusundan kaynaklanır. Hastalık ortaya çıktığında genelde yanlış teşhis,kötü muamele ve yanlış reçeteleme eğili olduğundan 8 rakamına sahip aile üyeleri 2. ve hatta 3. kişilerden görüş almalıdırlar.


**9 numaralı ailenin kişileri, Cömertlik, barış, insanlık, küresel farkındalık, özgürlük, tamamlanma, salıverme yani özgür bırakma hakkında bilgi edinmek ve deneyimler kazanmak için bir araya geldi. 9 numaralı ilelerde kazalar hastalıktan daha sık görülür. Ani sonlar ve beklenmedik başlangıçlar aynı anda gerçekleşir ve aile hayatı genelde duygusal bir hız treni gibidir.

**9 rakamı 1'den 8'e kadar diğer bütün sayıları içinde bulundurur.(1+2+3+4+5+6+7+8=36=3+6=9). Bu durum aile bireylerinin çeşitliliğini açıklamakla kalmaz, aynı zamanda neredeyse her şey hakkında bir şeyler biliyormuş gibi görünürler. Bu ailede farklı görüş açılarına sahip bireyler inandıkları şeyler uğruna aile içi kaosa katkıda bulunabilir.

**Bu ailenin ortak noktası şefkatli ve bir birlerine karşı anlayışlı olmalarıdır. Ancak, bu hayatın gündelik acılarıyla karıştığında kişilikler büyük ölçüde değişime uğrayabilir. Böyle durumlarda sadece duygularını birbirlerine ifade etmeleri çıkabilecek kaosu önleyebilir. Duygularını ifade etmelerinin engellenmemesine dikkat etmeleri gerekir.

**9 numaralı aileler bir birlerini içtenlikle severler ve bir birlerine oyun oynamazlar. çünkü, onlar bu aileye aittir ve her biri bu ailenin bireyidir. Bu kadar basit.

**9 ailesindeki stres bireylerin bir birlerine içten içe kızgın olmalarından kaynaklanır. Bu da duygularını dışa vurmak yerine içlerine atmalarının bir sonucudur. 9 ailelerinde kazalara hastalıktan daha yaygındır.

Yorumlar