3, 4 ve 5 NUMARALI AILE SAYISI


3 AILE SAYISI enerjisi altındaki kişiler, çocuk gelişimi, mutluluk, arkadaşlık, mizah, ortaya bulunma, illüzyon, yaratıcılık, güzellik, masumiyet, iletişim ve kelimelerin gücünü keşfetmek, dürüst ve yapıcı bir şekilde iletişim kurmayı öğrenmek ve deneyimlemek için bir araya geldi.

Bu aile içindeki seslerde benzersiz bir şeyler var, fakat genede zorunlu sessizlik olabilir. Böylece belirli konular tartışılamaz, hatta bahsedilemez. Bu ailenin içindeki bireylerin duyguları kapana kısıldığında, konuşulması gereken ertelendiğinde, önemsiz şeyler, dedikodu, kulaktan dolma gibi konular sadece haklı çıkmak adına tartışmayla noktalanır.

3 sayısı ailesi mutluluk ve samimiyet görünümü verebilir, ancak duygularını dışardakilere ifade etmek yerine içinde tuttuklarında başkalarının genel görünümünü eleştirebilirler ve kendi dış görünümleri ve izlenimleriyle aşırı derecede ilgilenirler.

Kendilerini ve başkalarını ciddiye almaya çabalarken, kendi mizah anlayışları tarzında eleştirileri gizlemeye çalışırlar. bu onların suçluluk duygusundan kaynaklanır. Konuyu aniden değiştirme alışkanlıkları vardır. Buda onları ciddiye almak isteyen insanların kafasını karıştırır.

Geçmişten gelen yaralarını iyileştirmek yeteneğini geliştirmek, saf, neşeli ve derin dostluklar deneyimlemek, dürüst ve kendiliğindenliğe dayalı bir iletişim biçimi geliştirmek için büyük bir potansiyele sahiptirler


4 aile sayısına sahip bireyler, sıkı çalışma, düzen, hoşgörü, ayrıntı ve sınırlamaları aşma yoluyla başarmak hakkında bilgi edinmek ve deneyim yaşamak için bir araya geldiler. Bu ailenin tuhaf ve alışılmadık eğilimleri vardır. En son cihazlara sahip olmak istiyorlar ve her şeyin mekaniğinden adeta büyüleniyorlar. Ne kadar rahat ve umursamaz görünürlerse görünsünler iş konusunda en çok dikkatleri çeken şey ciddiyetleridir.

Bu aile, yaptıkları her şeyi başarmalarını sağlayan gerçekçi, gösterişsiz bir enerjiyi miras aldı. İşleri başarmanın mutlaka uygun bir yolu olduğunu ve kendi tarzlarının doğru yol olduğuna inanıyorlar. İş, rutin, dikkat, öz disiplin, verimlilik, detaylara dikkat ve olumlu sonuçlar alma üzerine kurulu bir yaşam tarzına ihtiyaçları var.

Güçlü iş ahlakına sahip olmayanlardan rahatsız olduklarından sosyal yaşamda zorluk yaşarlar. 4 aile üyeleri zaman zaman kendilerini yalnız hissederler. Başkalarının üretkenlik seviyesini yargılama ve hayatın yapılandırılmamış kolay tarafında daha özgür hissetme eğilimlerini törpülemeleri gerekir.

4 aile sayısı bireyleri nadiren hastalanırlar. Hastalandıklarında da nadir görülen, teşhis edilmesi ve tedavisi zor hastalıklara yakalanırlar. 4 aile bireylerinin üstündeki stres fazla çalışma, düzensizlik, ifade edemedikleri üzüntü ve öfkeden kaynaklanır.

5 aile sayısı enerjisi altındaki aileler, macera, çeşitlilik, değişim, güç, tecrübe ve fiziksel bedeb hakkında bilgi edinmek ve deneyim kazanmak için bir araya geldiler. Tutumları, inançları, mizaçları ve meslekleri birbirlerinden oldukça farklı olabilir. Buda onlar hakkında bir ip ucu sahibi olmayı zorlaştırır. Her birinin ayrı ayrı dünya görüşleri, başarı ve mutluluk tanımları vardır. Çoğu aile bireylerinde bazı benzerlikler olmasına rağmen 5 ailelerinde yoktur ve en çeşitli ailelerdir.

Hoşgörüyü çok hızlı öğrenirler ve genellikle başkalarını da kendileri gibi olmaya teşvik ederler. Evleri birbirlerine uzaktır, bir araya gelmek için uzun yol kat edebilirler, ancak bağları güçlüdür. Ani gelişen travmatik durumlarla başa çıkmak zorunda kaldıkları için zamanla insanların ve şartaların değişmek zorunda kaldıklarını kabul etmeyi öğrenirler.

Heyecan ihtiyaçları karşılanmadığında 5 aile sayısı üyeleri madde bağımlılığı veya farklı bağımlılıklar geliştirebilir.Her türlü aşırılık, kumar ve aptalca şans oyunlarını alışkanlık haline getirmeye yatkındırlar.

5 aile sayısı bireyleri, sinir gerginliği, zihinsel ve duygusal yorgunluk, baş dönmesi, göz çevresinde yüz seyirmesi ve ani egzotik hastalıklara yatkındırlar. Aile bireylerinin üstündeki stres tarif edemedikleri korku, özgürlük eksikliği, baskıcı ilişkiler, haksız yargılama, aşırı müsamaha ve uzun süreli can sıkıntısından kaynaklanıyor.

Yorumlar