66 RAKAMI

**66 rakamı iç görülerinizle neye ihtiyacınız olduğunu anlamak ve yaşamınızda birinci sıraya kendi ihtiyaçlarınızı koymakla ilgilidir. Bunu bencilce bir davranış olarak düşünmemelidir. Çünkü, hayatta güçlü ve olumlu bir konumda olduğunuzda değer verdiğiniz insanlara çok daha iyi yardımcı olabileceksiniz.

**66 rakamı size ihtiyacınız olan şeylerin peşinden gitmeye öncelik vermenizi önerir. 66 sayısı 6 rakamını çok daha yoğun olarak temsil eder.6 RAKAMImaddi dünyada ki refahın sayısıdır. Genellikle profesyonel başarıyı ve finalsal güvenliği ve ayrıca, evimizi, etrafımızdaki arkadaşlarımızı ve ailemizi ifade eder.

**66 rakamı kendimize bakmak için gerekeni yapmadığımız konusunda aldığımız bir uyarıdır. 66 Bir ortaklıkta tutkularımızı ve isteklerimizi, sorumluluklarımızdan sonra ikinci sıraya koyduğumuzu gösterir. Belki, başka birinin mali durumunu desteklemek için kendinizi riske atıyor olabilirsiniz.

**Romantik bir aşkın sembolu gibi görünsede aslında 66 öz sevgiyi, yani gerçek sevgiyi gösterir. Eğer 66 enerjisi altında bir kişiyseniz, öncelikle neye ihtiyacınız olduğunu düşünmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Özellikle rutin olarak günlük ihtiyaçlarınızı aksatmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü, siz ödül beklemeden sorumluluklarını yerine getirme ve hizmet etme derdinde bir insan olduğunuz için, genelde kendinize bakmayı ihmal edersiniz ve bu da kendinizi tükenmiş hissetmenize neden olur. Belkide rutin olarak yerine getirmek zorunda olduğunuz konularda o kadar çok yoğunsunuz ve o kadar çok zaman harcıyorsunuz ki, fiziksel ve duygusal sağlığınıza bakmak için vakit bulamıyorsunuz.

--Böyle zamanlarda durup, etrafınızda yarattığınız fırtınanın ötesini görmeye çalışırsanız, gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu, ne yaptığınızı, yaptıklarınızın sizin için yararlı olup olmadığını ve neleri değiştirebileceğiniz konusunu farketmenizi sağlayacaktır.

--Kendinizi ilk sıraya koymanız sorun olmayacak tam tersine sorun çıkmasını önleyecektir. Çünkü, başkalarına karşı sorumluluklarınızı iyi bir şekilde yerine getirmek için buna ihtiyacınız var.

-Belki, mesleğiniz ya da şirketiniz için kişisel hayatınız ve sağlığınızdan fedakarlık etmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz.-Belki de, aile üyelerini desteklemek için, daha istikrarlı bir şeyler yapmak için kendi ihtiyacınız olan her şeyden fedakarlık etmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz.

66 rakamının enerjisi altında bir kişiyseniz bu fedakarlıkları yapmak zorunda olmadığınızın farkına varmalısınız. Çünkü bu seçimi siz yapıyorsunuz ve kurban rolü oynamayı seçmemelisiniz.

--Size güvenen insanlarla konuşmalısınız. Çünkü, onlar en çok önemsediğiniz insanlar olduğundan muhtemelen sizi kendiniz için daha fazlasını yapmaya iteceklerdir. Kendiniz için yapmadığınız şeylerin bahanesi aslında diğer insanlara karşı sorumluluklarınızı oluşturur.

**Tükenmişlik sendromuna girdiğinizde kendinizi kapana kısılmış gibi hissediyorsanız, öncelikle dürüst olduğunuzdan emin olun. Karşınızdaki kişiye kendini kötü hissettirmek için konuşmak muhtemelen cazip gelecektir, ancak dürüst olmalısınız ki bu sizin seçiminizdi.

**66 enerjisi altındaki kişiler aşk söz konusu olduğunda kendilerinin neye ihtiyacı olduğunu düşünmelidirler, onun neye ihtiyacı olduğunu değil.

**66 rakamı enerjisi altında bekar biriyseniz kendi ihtiyaçlarınızı karşılayan birinden çok, partneriniz olacak kişinin ne gibi ihtiyaçlarını karşılayamayabileceğinize odaklanmış olabilirsiniz. Bir ilişkide bütün sorumluluklar size aitmiş gibi çabalarsınız. Fakat bir sürü hedefi gerçekleştirecek enerjiye ve güce sahip olan insan çok nadirdir ve sorumluluklarınızı yerine getirirken karşılaştığımız zorluklar diğer sorumlulukla ilgili çabalarımızı zayıflatır.




Doğum günü tarihiz 27-28-29-30-31

Yorumlar