IMPARATORICE ve TILSIMLARIN YEDILISI


-İmparatoriçe dişil enerjinin özüdür. Yaratmayı, yetiştirmeyi ve bolluğu temsil eder. İmparatoriçe, güzelliği, uyumu, doğayla bağ kurmayı, güzelliklerden zevk almayı ve bizi geride tutan kaygı ve korkuları bırakmamız gerektiğini hatırlatır.

-Tılsımların Yedilisi, meyve vermesi zaman alan besleyici çabaları temsil eder. Sabrınızın ve çabalarınızın karşılığını uzun vadede alacağınızı söyler. Bu kart, hedefleriniz için zaten çok fazla zaman ve enerji harcadığınızı. Şimdi bekleme ve emeklerinizin meyvelerini görme zamanının geldiğini gösterir. Yaşadığınız deneyimlerden çıkardığınız dersler zamanla becerilerinizi geliştirdi. Artık, arzuladığımız sonucu ortaya çıkaracak sürece güvenmelisiniz

-İmparatoriçe ve Tılsımların Yedilisi kombinasyonu sabırlı çabalarınızın sonuç vermek üzere olduğunu gösterir. İmparatoriçe çabalarınıza inanmanızı ve sonuçlarını hemen göremeseniz bile sabırlı olmanızı söyler.

-Tılsımların Yedilisi, meyve vermesi biraz zaman alsa bile çok çalışmanın her zaman karşılığını aldığını hatırlatır. Bu kombinasyon sabırlı ve besleyici çabalardan kaynaklanan bir refah zamanını gösterir. Şu anda mevcut ilişkinizden memnun olduğunuzun. Ancak, gelecek hakkında bazı şüpheleriniz veya endişeleriniz olabileceğinin bir işareti olabilir.

-İmparatoriçe doğurganlığı, bolluğu ve rahatlığı temsil eder, yeni başlangıçların ve büyümenin mevsiminde bulunduğunuzu ifade eder. Bununla birlikte, bu kart ilişkinizde durgunluğa yol açabilecek bir tembelliği ve kendini beğenmişliği de teşvik edebilir.

-Şu anda mevcut ilişkinizden memnun olduğunuzu, ancak gelecek hakkında bazı şüpheleriniz veya endişeleriniz olabileceğinin bir işareti olabilir.

-Tılsımların Yedilisi ise, mevcut ilişkinize zaman ve çaba harcamaya devam edip etmemeniz konusunda iç gözlem yapmanızı tavsiye eder. Partnerinizin sizin için gerçekten doğru olup olmadığından emin olmanız gerektiğini ifade eder.

-Tılsımların Yedilisi ilişkiye duygusal yatırım yaparken sizi nelerin durduğunu, İmparatoriçe ilişkide partnerinizin güzellik ve bolluk üzerindeki etkisini değerlendirmenizi önerir.

-Bu kombinasyon ilişkinizde uzun vadeli başarı potansiyeli olduğunu gösterir. her iki tarafında karşılıklı çabalamaya ne kadar istekli olduğunu temsil eder. Partnerler birbiriyle açık iletişim kurarak küçük sorunlar büyük problemlere dönüşmeden ele alıp çözme potansiyeline sahiptir.

IMPARATORICE ve TILSIMLARIN ONLUSU

Yorumlar

Maisy dedi ki…
Peki tılsım yedilisinin yanında İmparatoriçe ne anlama gelir🙏❤️❤️
Meral dedi ki…
Tilsım 7 İmparatoriçe ile buluştuğunda güzellik icten dışa doğru yayılır. Tum hayalleriniz gerceklesir ve uzun yıllar bolluk icinde, zarif bir hayat yaşarsınız. Zengin ve aynı zamanda ünlü olabilirsiniz, ancak asıl önemlisi etrafınızı güzellikler çevreler. Bu yüzden gereksiz gürültülerin sesini kapatın ve içsel gerçeğinize odaklanın.
Tilsım 7 ve İmparatoriçe'nin birlesimi, hem uzun vadeli vizyon hem de cevrenize yaydığınız güzellik tarafından yönlendirilen önemli olaylar yaşayacağınızı işaret ediyor.
Aşk ve iliskiler söz konusu oldugunda bu iki kart, sağlam temeller üzerine insa edilmiş uzun vadeli iliskileri temsil eder. Aynı zamanda, sevgi dolu bir birlikteligin yanı sıra başarılı bir şekilde hedeflerinize ulaşacağınızı ifade eder.