IMPARATORICE ve TILSIM 6 KOMBINASYONU


-İmparatoriçe, kadınlığı, doğurganlığı ve bolluğu temsil eder. Annelik, yaratıcılık ve yetiştirme enerjilerinin somutlaştığı, besleyici ve destekleyici bir figürdür. İmparatoriçe, bolluğun, büyümenin ve yaratıcılığın ufukta olduğu mesajını verir. Kişisel bakıma, ilişkileri beslemeye ve yeni yaratıcı fikirleri keşfetmeye odaklanmak için iyi dönemde bulunduğunuzu ifade eder. İmparatoriçe size sezgilerinize güvenmenizi ve tutkularınızın peşinden gitmenizi hatırlatır.

-Tılsım Altılısı, cömertliği, hayırseverliği ve bağışlamayı temsil eder. Danışan kişinin hayırsever doğasını ve kaynaklarını paylaşmayı önemsediğini sembolize eder. Cömertliğinizin bir sonucu olarak başınıza iyi şeylerin geldiğini veya başkalarına yardım ve destek sunmak için iyi bir zaman olduğunu, ayrıca verme ve alma enerjilerinizi dengeleyerek ve bir denge duygusu bulma ihtiyacını gösterebilir.

-İmparatoriçe ve Tılsım Altılı kombinasyonu, iyi şeyleri geliştirmek için sahip olduğunuz bolluğu cömertçe paylaşmak anlamına gelir. Yaratıcı meşguliyetlere odaklanmak, ilişkileri beslemek ve kaynaklarınızı başkalarıyla paylaşmak, aynı zamanda kaynaklarızla ilgili hayatınızda bir denge duygusu bulma ihtiyacını da gösterebilir.

-Bu kombinasyon cömertlik ve bolluğun sınırlı kaynaklar olmadığını, paylaşım ve başkalarını besleme yoluyla yenilenen ve fazlasıyla geri dönüşü olan enerjiler olduğunu bize hatırlatır. Bu kombinasyon dişil enerjileri desteklemeye açık olmanızı, sezgilerinize güvenmenizi ve verme-alma enerjilerinde denge bulacağınızı ifade eder.

Yorumlar