RUYADA DEDE GORMEK


-Rüyada dede görmek, ailesine ve aile büyüklerine çok önem veren kişilerin gördüğü rüyalardan biridir. Dedesi ile yoğun bir ilişkisi olan, dedesini seven ve saygı duyan kişilerin rüyalarında dedesini görmesi normaldir. Dedesini kaybetmiş kişiler, ölümden sonra yaşadıkları derin üzüntü nedeniyle rüyalarında dedelerini sıklıkla görürler. Rüyada dede görmek, bazı durumlarda aile ve akraba sahibi olma arzusunu gösterir. Bazen de, ailesi olmayanların aile özlemini temsil eden bir rüyadır.

-Rüyasında dedesini gören kişi bilge ve yaşam deneyimine güvenilebilecek birisidir. Bu kişinin ömrü torunlarının torunlarını görebilecek kadar uzun olabilir. Rüyada merhum dedenizi görmek olumlu alamettir. Önünüze çıkan engelleri aşacağınızı ve her zorluğun üstesinden geleceğinize işaret eder. Ölen büyükbaba rüyaları, yuvanızda büyük ve etkili çok olumlı bir değişiklik yaşayacağınızı anlatır.

-Ayrıca, rüya sahibi ilerleyen yaşına rağmen dinç ve sağlıklı olacaktır. Tabiri caizse bir çok genci cebinden çıkaracak kadar güzel ve hoş görünecektir.

-Rüyada merhum dedenizi görmek, hedefinize tam odaklanmadığınızı ve kararsız olduğunuzu gösterir. Başarmak için çok çalışmaye istekli değilsiniz.

1-Rüyada dede görmek, aile büyüklerinden alınacak çok önemli tavsiyelere, miras konularında yapılacak işlemlere ve maddi sorunların ailenin yardımıyla çözüleceğine işaret eder.

2-Rüyada dede görmenin ilahi mesajı; vaktiyle dedesinin nasihatini dinlemeyen kişinin başının belaya gireceği ve şimdi, dedesini dinlemediği için büyük pişmanlık duyacağı söylenir.

3-Rüyada dede görmek, huzur ve mutluluğa delalettir. Kalıcılığı olacak uzun vadeli bir beklentinin gerçekleşmesine, yeni bir işe veya eve girmek anlamına gelebilir.

4-Kişinin hayattaki dedesini rüyasında ölmüş görmesi hayra alamet değildir. Çalışma hayatında aksiliklere ve işlerinin bozulmasına veya üzücü bir haber almasına delalet eder. İşlerin kötü gitmesine, işten ayrılmaya veya işten kovulmaya yorumlanır.

5-Rüyada dede görmek, bazen uzun süredir haber almadığınız bir arkadaşınızın geri döneceğine, bazen de pişman olup geri dönecek bir sevgiliye delalettir.

6-Rüyasında kendi dedesini gören kişinin en kısa zamanda beklentisi karşılanır. Başkasının dedesini görmek, uzun zamandır çözümlenmesi beklenen bir meselenin olumlu haberini almakla ilgilidir.

7-Rüyada ölmüş dedesiyle konuşan kişi, tavsiye almak ve yaptığı işin doğruluğundan emin olmak ister. Bu rüya tüm sıkıntıların bitmesine ve kişinin manevi anlamda yaşadığı boşluk ve kargaşanın son bulacağına yorumlanır.

--Rüyasında ölmüş dedesini görmek veya konuşmak, kişinin kendini ispat etme yolunda verdiği haklı mücadelenin kalıcı olarak lehine sonuçlanacağı anlamına gelir.

--Bazen de, bu rüya uzakta yaşayan bir tanıdıkla karşılaşmaya, müjdeli ve sevindirici haberler almaya, bolluk içinde bir hayata ve aile içinde istikrarlı bir huzur ortamının işaretidir.

8-Rüyada dedesinin öldüğünü görmek, kişinin işinde sebat edeceğine, uzun ve sağlıklı bir ömrü olacağına, çok çocuğu olacağına, hayırlı işler yapacağına ve rüya sahibinin çok rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

9-Rüyasında kendi dedesinin veya bir arkadaşının dedesinin mezarını gören uzun süredir ödediği borcundan kurtulur. Hasta ise sağlığına kavuşur. Kiracı ise ev sahibi olur.

10-Rüyada dedenin elini öpmek, kişinin bütün arzularının gerçek olacağına işarettir. Bu kişi en çok arzu ettiği şeye kavuşur.

11-Rüyada dedeyi namaz kılarken görmek, adaklarınızdan birinin gerçekleşeceğine ve bu sebeple hayır işleri yapacağınıza delalettir.

12-Rüyada dedesinin evli olduğunu gören kişinin başarısız olduğu bir konuda 2. bir şans elde edeceğine delalettir.

13-Rüyada kendini dedesinin evinde görmek, sığınılacak bir limana, ağzı sıkı bir dosta veya sadık bir eşe delalet eder.

14-Rüyada dede olmak, hayatı dolu dolu yaşamaya, hayattan zevk almaya, neşesi sayesinde her zaman sağlıklı olmaya ve hiçbir şeyi gözden kaçırmadan yaşamaya delalet eder.

15-Rüyada dede ile evlenmek, çıkarlarınız için yaptığınız şovların ve yapmacık iltifatlarınızın gerçek olacağına ve sizin tepki alacağınıza delalet eder.

16-Rüyada dede ile cimada bulunmak, mal sahibi olmaya veya aileden miras sahibi olmaya delalet eder.

17-Rüyada anne tarafından ölen dedenizi görmek, Kendini seviyorsunuz ve kim olduğunuzla gurur duyuyorsunuz. Başkaları tarafından değer görüyorsunuz ve siz ilham verici bir güçle dolarsınız.

18-Rüyada dedenizin hasta olduğunu görmek, liderliğinizin farkına varmalı  ve umutsuz bir aptal olmayı bırakmalısınız. Bu rüya, birisinin olanklarınızı kullandığı konusunda sizi uyarır.

19-Rüyada ölen dedenizin gülümsediğini görmek, sizinle gurur duyduğu anlamına gelir. Ayrıca, dedeniz işlerin sizin için nasıl sonuçlandığı konusunda mutlu olduğu anlamına da gelebilir.

20-Rüyada ölmüş dedenizin dirildiğini görmek, kaygısız bir hayat yaşayacağınıza delalet eder. Bu rüya kendinizle gurur duyacağınızı gösterir. Yakında herkesin sizin için imkansız dediği şeyi başaracaksınız ve yeteneğinizi kanıtlayacaksınız.

21-Rüyada ölmüş dedenizin mutlu olduğunu görürseniz, yaptığınız her işte başarılı olacağınıza delalet eder. Ayrıca, doğru yolda yürüdüğünüzü gösterir.

22--Rüyada merhum dedenizle akşam yemeği yemek, artık sevinme zamanının geldiğine işaret eder. Yakında iyi şeylerin olmasını bekleyebilirsiniz.

23-Rüyada merhum dedenizin ağladığını görmek, yolunuzda kötü bir şey olduğu için sizi son derece uyanık olmanız konusunda uyarır.

RUYADA ANNE GORMEK

Yorumlar