RUYADA HOROZ GORMEK



Horoz rüyaları gelecekle ilgili olumlu şeylere işaret eder. Ancak, aynı zamanda fazla iyimser olmamanız konusunda bir uyarıdır. Rüyada horoz öttüğünü görmek, gününüzü iyi değerlendirmeniz ve bulunduğunuz andan en iyi şekilde yararlanmanız hakkında bir uyarıdır.

Rüyada birinin size horoz hediye etmesi, çevrenizde sizin hayatınıza çok karışan ve kontrol altına almak isteyen birileri var anlamına gelir. Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir. Çevrenizdeki insanların davranışlarını gerçekçi olarak değerlendirin ve hayatınızı yaşamak için bir akıl hocasına ihtiyacınız olmadığını bilmelerini sağlayın. Ancak, sonunda ne söylediğinizi anlamaları için yine de sert kelimeler kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

-Rüyada beyaz horoz gördüyseniz, Saf veya gülünç duruma düşmemek için sizden daha bilgili ve deneyimli kişilerle felsefi tartışmalara girmeyin.

-Rüyada kırmızı horoz özgüven eksikliğini gösterir. Çok fazla bilgi ve deneyime sahip olduğunuz halde ilerleme kaydedemediğinizi sembolize eder. Siz kendinize değer verirseniz başkaları da size daha çok saygı duyacaktır.

-Rüyada Siyah horoz düşmanı sembolize eder. Horoz, iri ve parlak tüylere sahipse rakiplerinizi sorunsuz yeneceksiniz. Ancak, horoz ürkütücü görünüyorsa zarar görme ihtimaliniz var.

-Rüyada çok renkli horoz görmek, kolay uyarlanabilir olduğunuzu ifade eder. Yabancılarla vakit geçirmekte sorun yaşamazsınız. Ancak, hiç sorununuz yokmuş gibi davranmak. İnsanları neşeli ve mutlu olduğunuza inandırmak mantıklı bir davranış değil.

-Rüyada sarı horoz görmek, hayatınızın bazı yönlerinde özgürleşme fikri ile bağlantılıdır. Parlak Sarı uyanıklık, neşe ve iyimserlikle bağlantılıdır. Sarı renk olumlu anlamda zeka, enerji, çeviklik, mutluluk ve bilgeliğin simgesidir. Olumsuz anlamda korkaklık ve kararsızlığı sembolize eder.

Yorumlar