AY ve SEYTAN KOMBINASYONU

-Ay tarot kartı, gizemlerle örülmüş, bir yanılsama ve aldatma kartıdır. Ay, bilinçaltımızı, bilinmeyenlerimizi ve hayatımızın gizli yönlerini temsil eder.

-Ay, korkularımızı, şüphelerimizi ve endişelerimizi gün yüzüne çıkarmak için, sezgilerimizin rehberliğinde bir belirsizlik içinde bizi yol almaya zorlar. Aynı zamanda, bizi içsel benliğimizle bağlantı kurmaya ve ruhsal yolumuzu keşfetmeye davet eden bir yansıma ve tefekkür zamanını temsil edebilir.

-Şeytan tarot kartı ise, sağlıksız davranış kalıplarının tuzağına nasıl çekildiğimizi ifade eder. Şeytan, kişinin gerçek potansiyelini görmesini engelleyen bağımlılıkları, yıkıcı alışkanlıkları ve olumsuz düşünce kalıplarını temsil eder. Ancak, aynı zamanda bu zincirlerden kurtulma ve hayatımızın kontrolünü elimize alma gücüne sahip olduğumuzu bize hatırlatır.

-Şeytan, insanın mantıksız yanını temsil eder. Bunlar keyif veren, ancak keyif aldıkça sizi sıkışmış ve yakalanmış hissettiren şeylerdir. Böyle bir durumdaysanız daha fazla oyalanmayın, bu keyfin gitmesine izin verin veya kaçın.

-Genel anlamda Ay, doğru düşünmemizi engelleyen ve düşüncelerimizi bulandıran şeydir. Ay, korku ve kafa karışıklığını temsil eder. Kolay algılanamayan ve kabul etmekte zorlandığımız gerçekler veya gizli şeylerle ilgili olabilir.

-Şeytan ise bizi rahatsız eden şeydir. Sağlıksız bağımlılıklar yüzünden zor durumda olmayı ve değişim korkusunu anlatır.

-Şeytan, dürtüler, arzular, baştan çıkarmalar ve riskli faaliyetleri temsil eder.

-Şeytan, kendimize zarar verecek bir şeye tutunduğumuzu ve eninde sonunda bırakmakta zorlanacağınızı ifade eder.

-Ay ve Şeytan tarot Kombinasyonu, sizin veya bir başkasının dürtüsel davranışlarının sorunlara yol açacağına dair bir uyarıdır. Bazen, ruhsal olarak takıntılı olma halini, bazen de alkol veya uyuşturucu gibi bağımlılıklar yüzünden, bozulmuş sağlık sorunlarına işaret edebilir.

-Aşk ve ilişkilerde birlikte ortaya çıkan Ay ve Şeytan tarot kartları, ilgili taraflardan birinin veya her ikisinin de ruh sağlığı sorunları olduğunu gösterebilir. Bazen, kumar, alkol ve uyuşturucu gibi bağımlılıkların, ilişkide baskılayıcı sorunlara sebep olduğunu temsil edebilir.

-Bazen de, perde arkasında karanlık işler döndüğünü ve karşınızdaki kişinin göründüğü gibi birisi olmadığını ifade edebilir. Partneriniz size sevgi dolu ve tatlı davransa bile, gerçekte sizden bir şeyler saklıyor olabilir.

-Ay tarot kartı birisine karşı güçlü duygular hissettiğiniz anlamına geldiği için, aslında o kadar da kötü değildir. Ancak, işin içine Şeytan girince durum çirkinleşir. Çünkü, bu kart kişiye zarar veren ilişkileri ve bağımlılıkları temsil eder. 

-Yani, hayatınızda sizinle ilgileniyormuş gibi görünen birisi var. Ancak, görünenin altında bazı ciddi sorunlar olabilir. Bu sorunların karmaşasına dahil olmayın.

-Uyanık kalın! Aşk bazen yanıltıcı olabilir. Sizi cezbeden şeylerin gözlerinizi kör etmesine ve partnerinizin kendisiyle birlikte sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

-Eğer, ufak ufak kendinizi rahatsız hissetmeye başlarsanız, işler daha da kötüleşmeden bağları kesmekten korkmayın. Bu kişiden bir adım uzaklaşın ve bir ilişkiden gerçekten ne istediğinizi düşünün. İç sesinizin rehberliğine güvenin size doğru yolu gösterecektir.

-Manevi düzeyde bu kombinasyon, derin bir dönüşüm ve büyüme zamanının sinyalidir. Kişinin yoğun bir korku veya belirsizlikle karşı karşıya olduğunu, inanç ve değerlerinin temelini incelemesi gerektiğini gösterir.

-Ay ve Şeytan birlikteliği, zararlı kalıpların bırakıldığı ve yeni başlangıçların ortaya çıkabileceği, yoğun bir iç gözlem ve kendini keşfetme dönemini temsil eder. Dolayısıyla, bu kombinasyon güçlü bir umut ve içgörü mesajı taşır.

-Ay ve Şeytan tarot katları sizi bir sorunu, bir bağımlılığı veya olumsuz bir kişiyle olan etkileşiminizi fark etmeye davet eder. Bu kombinasyon danışan kişi için kötü bir kadının etkisinde olmak, uyuşturucu bağımlılığı, zayıflık, olgunlaşmamışlık veya aldatma anlamına gelebilir.

-Birlikte ortaya çıkan Ay ve Şeytan en kötü tarot kombinasyonlarından biridir. Kötü niyetle saklanan sırlar ve ahlaksızlıklar, kişiye zarar verebilecek çelişkili durumlar veya aldatmalar anlamına gelebilir. Ve bu sorunu kabul edip çözmenin size zor bir dönem getireceğini haber verir.

-Sorunuzun hangi konuda olduğu önemli değil. 15 numaralı Şeytan karşınıza çıktığında, neler olabileceğini tahmin etmek için, 16 numaralı Yıkılan Kule'yi' düşünmek lazım. Yani, yaşamakta olduğunuz sıkışmışlık, kontrolünüzde veya kontrolünüz dışında, sizi bir kaosa sürüklüyor.

-Birlikte ortaya çıkan Ay ve Şeytan kartları her zaman olumsuz bir mesaj taşıdığı için, şimdilik, sorunuza olumlu bir cevap beklemeyin. 

-Ancak, unutmayınki hergecenin bir sabahı vardır. Kötü şeylerin arkasından iyi şeyler gelir. Dolayısıyla, olumsuzluklarla yüzleşme cesaretini gösterir ve değişmeyi kabul ederseniz, aydınlık ve yeni bir yola coşku içinde adım atabilirsiniz.

==AY ve ŞEYTAN KOMBINASYONU

-Ay ve Şeytan kombinasyonu hayatınızda aldatıcı birisine işaret eder. Yakınınızda ki birisi kendi çıkarları için sizden faydalanıyor veya sizi kasten aldatıyor.

Zamanınızı kiminle geçirdiğinize dikkat edin ve etrafınızdakilerin karakterini yargılamak için içgüdülerinize güvenin.

-İhtiyacınız olan desteği aldığınızdan ve mutlu bir yaşam sürmeyi hak ettiğinizden emin olmak için hayatınızdaki bazı ilişkileri yeniden değerlendirmenin zamanı gelmiş olabilir.

1- Kendinden şüphe duyan güvensiz birini temsil edebilir.

2-Acı ve korku nedeniyle duygularını gizleyen birini gösterebilir. Çünkü, geçmişte bir ilişkisinden incinmiş olan kişi, güven sorunları yaşadığı için kafası karışık ve temkinli olabilir.

3-Bazı yanlış algılar ve inançlar nedeniyle kafası tamamen karışmış birini gösterebilir. Bu hisler yanıltıcı olsa bile bunları bir ilişki içinde yaşamak çok ağır bir yüktür.

4-Korkunç olduğunu düşündüğü bir sır saklayan birisini temsil edebilir. Bu kişinin bağımlılık sorunları, geçmişinde yaşadığı acı veren zor bir deneyim veya bir istismar olabilir.

AY ve SEYTAN

Yorumlar