TILSIM 9, ASA 3 ve TILSIM 6 KOMBINASYONU


 

-Tarot kartları arasında en ilginç eşleşmelerden biride Tılsım 9 ve Asaları 3'lü ikilisidir. Çünkü, bu 2 kartta istediği şeyi elde etmek için, bir süre bekledikten sonra hedefe ulaşıyorlar. Fakat bu 2 kartın deste içindeki yerleşimleri kesinlikle çok farklıdır ve her birini özel kılan şeyler vardır.

-Asa 3 kararlılık, irade ve tutkunun elbisesini giymiştir. Tılsım 9 disiplinli ve istikrarlı sıkı çalışma ile refah içinde yaşıyordur. Her 2 kartta bize beklediğimiz şeyleri görmeye başlayacağımıza dair söz verirler, ancak hayatımızın farklı alanlarında ki şeyleri vaad ederler. Asa 3  ruhumuzu akıttığımız bir şeyden, bir tutku projesinden veya başarılması için büyük bir planlama ve çaba gerektiren birşeyden aldığımız türden bir ödüldür. Tılsım 9 ise, maddi ve finansal bir ödüldür. Bir yatırımdan elde ettiğimiz getiri veya bir diyete ve egzersiz rutinine bağlı kalmanın sağladığı sağlık veya sağlıklı bir durumu ifade eder.

-Kısacası, Asaların 3'lüsü gerçekten istediğimiz bir işi elde ettiğimizde hissettiğimiz başarı duygusudur. Tılsım 9,istemekten çok, bir şeyin karşılığını aldığımızdaelde ettiğimiz ölçülebilir maddi bir faydadır. Tılsım 9, yaptığımız işin meyvelerini topladığımızda ailemizle paylaşmadan önce alığımız maddi ödüldür. Burada planlanan proje tamamlanmış, bitiş çizgisine gelinmiş ödül kazanılmıştır.

-Asaların 3'lüsü böyle birşey değildir. İlham geliyor, plan yapılıyor ve sonra bu planları gerçekleştiriyoruz. Yani, 2 kartta tamamlanma kartı olfuğu halde, maddi konularda olgunlaşan meyveler 9. basamakta, fakat tutkularınının gerçekleştiği merdiven 3. basamakta. Burada kartların bize önerisi, başardığımız şeyleri elimizde tutabilmek için, tutkularımız için bugüne kadar verdiğimiz mücadeleden daha farkında ve uyanık olmamız gerekiyor.

-Asaların 3'lüsü bize Tılsım 9'un getirisi gibi imzalı, mühürlü garanti vermez. Daha çok yatırım yaparsın, ancak daha az getiri elde edersin. Tılsım 9'da, geçmişte kendi bahçene ektiğin paraların şimdi altına dönüştü, fakat, Asa 3'te adamın tutkularında bu düzeye gelmesi kolay değil ve maddi konularda tılsım 9'un ulaştığı başarıya Asa 3'ün ulaşması kolay olmayacak. Burada, kartlar danışan kişinin projesinin tamamlandığını göstersede, bunun farkında olması ve akıllı olması gerektiğini işaret ediyor.

-Asa 3'te dikkat ederseniz, adamın Asayı tuşunda kendisine güveni var, ancak adam karşıya bakıyor. İşlerin gerçekleşmesi karşıda, merkezden yönetiliyormuş gibi bir durum söz konusu. Bir promosyon bekleniyor olabilirmi acaba?

-Asaların 3'lüsü karşıdan kendi kendine geleceğinin garantisi olmayan birşeyi beklemekte olduğunu işaret ediyor. Asa 3'lünün mesajı, Asaları nasıl kullanacağını biliyorsun, bir şeyleri hayata geçirmek için bekleme harekete geç, der. Danışan yeteri kadar aktif olmadığında genelde Asaların 3'lüsü tarot açılımlarında ortaya çıkıyor.

-Asaların 3'lüsünde çok şey öğrendiniz. Cenneti dünyaya getirmek için, bir şeyler yaratmak için, hayal gücünüz, yeteneğiniz ve bilginizde var. Şimdi, destek almanın, ya da sorumluluğu paylaşmanın zamanı geldi. Tılsım 6, zaman ve kaynakları başkalarıyla paylaşmakla ilgilidir.

-Seçmiş olduğunuz bu kombinasyonun bir çok yönden önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü, 3 kartını gücü sembolize eden IMPARATORICE Kartı ve 6 numaralı kartı yine Arkana Majör Kartlarında ASIKLAR Kartı ve ifade ettikleri anlamlarla ilgili buluyorum. 9 rakamını da Arkana Major kartlarından HERMIT'in düşünceli ve iç sesini dinleyen ve durumu büyük resimden değerlendirme yeteneğine sahip bir öğretici olarak görüyorum.Bu sebeple bir şeylere yatırtım yapmanın zamanı geldi ve buna başkalarını da dahil etmeniz gerekiyor. Temeller çok sağlam oldu, bundan sonra artık bir şeylerin inşa edilmesi ve geliştirilmesi gerekiyor. Bu tarot açılımında, seçmiş olduğunuz kartlar ve kartların dizilimi gerçekten çok anşlamlı ve çok şanslı bir kombinasyon oluşturuyor.

-Kartların numaralarına baktığımızda sırasıyla 9 + 3 + 6=18, numerolojik olarak bu sayıların titreşimi numerolojik olarak 9 RAKAMInın anlamlarını içeriyor. 3 rakamı sanatçı ve sanatsal konular, 6 rakamı tohumları ekme zamanında olduğunuzu gösteriyor. 9 rakamı, küresel içerikli çalışmaları, inşa edeceğiniz yapımlarda, büyük resimden sorunları ele almanızın doğru olacağını, bunun içinde farklı ülkelereden kişilerin bir araya gelerek, bir ortak çalışma yapmanızın doğru olacağı anlamına geliyor olabilir.  3 RAKAMI, 6 RAKAMInın yarısıdır ve 6+3=9 eder. Buradan da 6 kişisi veya kişileri ile bir anlaşma yapmak, birşeyler inşa etmenin başında harekete geçmek için ilk adım olarak düşünülebilir. Kuracağınız ortaklıkta 3 rakamı, 9 rakamı sizin ustanızı işaret ediyor. Ustalar adanışmadan olmaz, ustaların değerli fikirlerinin ve bilgeliğinin önderliğinde olur. 6 rakamı da size yardımcı olacak birini, yani sizden öğrenecek çok şeyleri olduğunu düşünen, sizi usta gibi gören çalışanları işaret ediyor.



Yorumlar