TAROT ARKANA MAJOR KARTLARI IMPARATORICE


 








-İmparatoriçe, sarı saçlı, huzurlu bir havası olan, güzel bir kadındır. Özünde aşk, doğurganlık, yaratıcılık, güzellik, huzur ve mutluluk vardır. İmparatoriçe sizi dişil enerjinizle bağlantı kurmaya çağırıyor. Hayatınızda güzellikler yaratın. Keyif aldığınız zamanlar yaşamak ve kendinizi şımartmak en çok siz hakediyorsunuz. Resim, müzik veya diğer sanat dallarından hobiler edinin.

-Tarot açılımlarında iyi şeylere sahip olmak İmparatoriçe ile ifade edilir. Bundan sonra, yaşamınızda bolluk, bereket, lux, zevk ve keyif aldığınız şeylerle çevrilecek. Bugüne kadar hayal ettiğiniz her şeyin şimdi meyvelerini toplama dönemindesiniz. Bu lütuf üzerine düşünmek için  bir an ayırın ve her şey için tanrıya şükredin. Bu tavrınnız, bu olumlu enerjinin gelişmesini sağlayacak ve bolluk ve bereketin artarak süreklilik kazanmasını sağlayacaktır.

-Doğanın kurallarına uyumlu hareket ederek evrenin ruhunu kalbinizde hissedebilir ve bu işleyişin bilincine vararak, daha yüksek planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

-Şefkatli ve sevgi dolu yüreğiniz, ihtiyacı olanları besleyip, büyütmek için güçlü bir dürtü hissediyorsunuz. Çocuklarınızla kaliteli zamanlar geçirerek, bu sevgi ve şefkatin içinizden akmasına izin verin..

-Kendinizi sevin, bakımlı olun ancak bunu yaşamınızda öncelik hakine getirmemeye itina etmelisiniz. Ayrıca, küçük şeylerin ne kadar önemli görevleri olduğunu ve ne kadar güçlü olduklarını farketmek için kendinize zaman ayırın. Birde, yeni bir şeylere kalkışırken başarmaya değil keyif almaya odaklanın, zamanla başaracaksınız.



Yorumlar