KUPA 9'LUSU ve ASALARIN KRALI KOMBINASYONU


 **Kupaların 9'lusu ve Asaların Kralı, ikiside Tarot destesinin Minör kartlar serisindendir ve bu kartlar günlük sorunları gösterdiğinden uzun vadeli yaşamınızı etkilemez, günlük yaşamınızla ilgili konuları gösterirler. Kupaların 9'lusu genelde hedeflerine ulaşmış, dilekleri yerine gelmiş, rahat, mutlu ve yaşamında tatmin duygusunu yaşayan kişilerde ortaya çıkar.

-Zenginlik, memnuniyet.
-Bolluk zamanı.
-Başarı ve bolluğun getirdiği gönül rahatlığı.
-Bu dünyaya büyük anlam katan bir insan.
-Doğuştan lider, girişimci, vizyon sahibi ve onur sahibi biri.

**Kupa 9 ve Asaların Kralı kombinasyonu, başarılı bir gösteri sanatları şirketi veya başarılı bir sanatçıyı işaret ediyor olabilirt.

**Kupa 9 ve Asaların Kralı kombinasyonu, iyi vakit geçiren bir adamı işaret ediyor. Yaşamın keyfini çıkarmaya ve sahip olduklarını paylaşmaya tutkulu birisidir. Bu kişiler ne istediklerini bilirler, peşinden giderler ve engellerin onları caydırmasına kesinlikle izin vermezler. Çok ikna edicidirler. Paylaşacak çok şeyleri vardır,sıcak kanlı ve cömerttirler.

**Bu kombinasyonu bir ilişki açılımına cevap bulmak için yorumlayacak olursak, Kupalar serisi bir açılımda genelde kadın olarak kabul edilir ve burada Asaların Kralı ile birleşti. 
-Aşk ve ilişki açılımları için bu mükemmel bir açılımdır.
-Kişiler arasındaki kimya, enerji ve romantik olasılıkları ortaya çıkaran orta seviyede iyi bir bir açılımdır. Yani, 10 üzerinden 6 verebiliriz.

**Asaların Kralı hükümdarlığı kabul edilmiş önemli bir kişiyi ve Kupa 9'da su mağarasında yalnız kadını ifade ediyor. Birlikte su mağarasından çıkın ve çıkarkende elinize 9 tane beyaz taş alın. Asaların Kralı Ateş elementi sembolu olduğu için taşları ateş çemberi yapmak için kullanabilirsiniz.

-İsterseniz, bu taşları bir his ya da duygusal mezar işareti olarak kabul edebilir ve her birine bir isim vererek duygularınızın ölüler gününü kutlayabilirsiniz.
-İsterseniz, bütün taşları güzel bir ateş yüzüğü yapmak için kullanabilir ve o yüzüğü bir kadının parmağına takabilirsiniz.
Ateş enerjisine sahip Asaların Kralı, aynı anda ışığı ve enerjiyi nasıl yöneteceğini çok iyi bilir. Siz bu enerjiye sahipsiniz, onu iyi şekilde kullanmalı ve boşuna israf etmemelisiniz.

**Bu kombinasyon gerçek kimliğinizi bulmanız ve yeniden doğmanız için duygularınızı aydınlığa çıkarmanızı öneriyor. Aynı zamanda, aklınızdaki kişininde ışığınızla duygularını aydınlatmanızı öneriyor. Kendinizle yüzleşmeye karar verdiğinizde, gerçekleri ışığınızla aydınlattığınızda kabuğunuzdan çıkacak ve bu dünyaya yeniden doğduğunuzu hissedeceksiniz. 

**Deneyimlerinizin sizi korkutmasına, öfkelendirmesine, güven kaybı yaşatmasına değil, güçlendirmesine izin verirseniz yeniden doğmuş gibi olacaksınız. Kendinizi kötü hissettiren tüm hislerinizi yazıp yakmalı ve bir esintiyle küllerinin uçup gitmesine izin vermelisiniz. Böylelikle öfke, ihanet ve güvensizlik duyguları bundan sonra size zarar veremezler vekendinizi daha sağlıklı ve iyi hissedersiniz.

Yorumlar