7 RAKAMI GERCEGI ARAYAN


**7 RAKAMI GERÇEĞI ARAYAN DUSUNUR -bulmacanın parçalarını bir araya getirmekten zevk alırlar. Yeterli donelere sahip olduklarında yaratıcı iç görü ve pratik çözümler geliştirebilirler. Her zaman görünenin altında yatan gizli gerçekleri anlamaya çalışırlar.

-7 gerçeğin arayıcısıdır. Her zaman göründüğü gibi olmayanları onların kendilerinden daha iyi tanır. 7 içe dönük ve çoğu zaman utangaçtır. Yalnızlığı tercih eder ve sosyal olmaktan kaçınmaya çalışır... 7 entellektüeldir ve her zaman yaşamın ve varlığımızın anlamını bulmaya çalışır. 7 dedikoduların yayılmasına ve körüklenmesine neden olmamaya ve olaylara yüzeysel yaklaşmamaya çabalamalı, meselelerin derinlemesine bilebilmek için araştırma yapmalıdır.
7 nin korkutucu bir şekilde her şeyi bilen bir bakış açısı vardır. Tıpkı bir yıldı gibi Etrafındakileri etkileyen parlak bir dış görünüşe sahip çok özel insanlardır.
7 zaman zaman bencil ve soğuk yürekli görünebilir. Kendi problemleriyle derinden bağlantılıdır ancak başkalarının problemlerine aldırış etmez. 7 sonsuz bilgi arayışı sırasında çok anti-sosyal de olabilir..

 
Öğrenme, analiz etme, yaşamın önemli sorularına cevap arama yetenekleri ile muazzam bir büyüme potansiyeline sahiptirler. Orta yaşa geldiklerinde incelik ve bilgelik sahibi olurlar 7 kişisi olan Pisagor muhteşem manevi potansiyeli sayesinde sevildi.
❤💕🍀💕❤ ❤💕🍀💕❤
KADER SAYINIZ 7 ISE, düşünceli bir zihin ve eleştirel bir düşünme yeteneğine sahip olursunuz. Gözlemsel becerilere sahipsinizdir ve bağımsız olarak daha iyi çalışırsınız. Aslında yalnızlığı bile tercih edebilirsiniz. İşin gerçeği, ruhsal aydınlanmayı bulmak ve kendi alanınızda uzman olmak için büyük bir ihtiyaç ve istek duyarsınız. Olayları çok mantıklı ve rasyonel bir şekilde ele alırsınız. Olaylara mantık çerçevesinde ve analitik yaklaşırken insan olduğunuzu unutmamalı, duygusuz bir robota dönüşmemeye dikkat etmelisiniz.

IC GUDU NUMARANIZ 7 ISE, meditasyondan zevk alır, yaşadıklarınızdan ders çıkarmayı başarabilenlerdensinizdir. Dünya çapında yaşananlar sizi korkutuyordur ve manevi aydınlanmayı arzuluyosnuzdur. Sosyal ortamları seversiniz. Tanımadığınız yalnız kişilerle mükemmel zaman geçirir ve bundan memnun olursunuz.

IC DUSLER NUMARANIZ 7 ISE, daha az dikkat dağıtıcı şeylerle uğraşmak zorunda kalmadan kendinizi tamamen bilgi arayışına adayabileceğiniz bir yaşam hayali kurarsınız.

Yorumlar