NUMEROLOJIDE 8 RAKAMI PATRON






**8 Rakamı etkisindeki kişiler, doğal Liderlik ve servet biriktirme kapasitesini kullanma becerisiyle ödüllendirilmişlerdir.

8 bir yandan son derece iş kolik diğer yandan manevi değerlere çok düşkündür. 8 çok pratik, zeki ve büyük bir servet biriktirme yeteneğine sahiptir. 8 para kazanmakta çok başarılıdır. 8 paranın kendisiyle değil neler yapabileceğiyle ilgilenir. 8 karşısına çıkan şansları sık sık değerlendiren bir risk alıcıdır. Fakat başarısızlıkla karşılaştığında umutsuzluğa kapılmaz tam tersine daha mücadeleci olur, defalarca dener ve bir dahaki sefere daha iyisini yapmak için kendi kendini motive eder. 8 hedefe odaklı, hırslı, organize, disiplinli ve sağlam bir karaktere sahiptir. 8 yetenekli ve başkalarıyla ilişkilerinde büyük bir liderdir.

8 kendine güvenen, güçlü ve her şeyi yapabilecek bir tutum içinde kendinden emindir. Başkalarına karşı çok cömert, dürüst ve bağışlayıcı olabilir. Aynı zamanda ileri yaklaşımda ve oldukça sevgi doludur. Bununla birlikte 8 in karanlık bir tarafı vardır; çabuk sinirlenip öfkelenir, hoşnutsuz bir ruh haline sahiptir ve kolay cesareti kırılır.

❤💕🍀💕❤ ❤💕🍀💕❤


KADER NUMARANIZ 8 İSE, büyük bir başarı ve servet kazanma olanağına sahipsiniz. Çok büyük olasılıkla hedefe yönelik, hırslı ve güvenilirsiniz. İşletme ve yöneticilikte başarılı olmak için potansiyeliniz var. Pratik düşünceleriniz sayesinde maddi zenginlik kazanma olanağına sahipsiniz. Aynı zamanda büyük bir manevi servet elde etme yeteneğiniz var. Çok inatçı ve sabırsız olmaktan kaçınmalı, sahip olduğunuz yetki ve durumunuzun hoşgörüsüzlüğe dönüşmesine izin vermemelisiniz.

EĞER 8 RUHSAL İÇGÜDÜ SAYINIZ İSE, gücü ve otoriteyi arzu edersiniz. Arzu ettiğiniz statüye ve finansal özgürlüğünüze ulaştığınızda hayatınızdan çok memnun kalırsınız.
İÇSEL DÜŞLER NUMARANIZ 8 OLURSA, iş dünyasında başarılı olmanın hayalini kuruyorsunuz ve kendinizi büyük sorumluluk ve baskıyla başa çıkabilen yetkili biri olarak temsil edilirsiniz.



Yorumlar