TERS KUPA KRALICESI ve IMPARATORICE KOMBINASYONU



TERS KUPA KRALICESI ve IMPARATORICE KOMBINASYONU

**Yaşam şartlarındaki değişimler ve aşk konuları son zamanlarda sizinle savaşa girmiş gibi hissediyorsunuz. Son zamanlarda yaşananlarının asıl sebeplerini gerçekçi olarak farkedemeyişiniz, olaylara yüzeysel yaklaşmanıza ve dolayısıylada sezgilerinizin ve manevi rehberliğinizin körelmesine sebep olmuş gibi görünüyor.
**Kontrol edemediğiniz duygu ve istekleriniz içinde kendinizi boğuluyormuş gibi hissediyorsunuz. Gelecekle ilgili korku ve endişeleriniz gece gündüz sizi huzursuz ediyor.**Eşiniz veya arkadaşlarınız, sizi son zamanlarda bencil ve huysuz olduğunuz konusunda uyarmış olabilirler. Fakat, muhtemelen siz son zamanlarda en ufak hataları bile büyütmeye ve affedememeye meyillisiniz.
**Hatta intikam duygusu veya diğer kötü düşünceleri eyleme geçirme düşüncelerinizle mücadele ediyorsunuz. Bu davranışlarınızın mantıksız olduğunu mantık olarak kabul etseniz bile, bu düşüncelerden kaçmanız gerektiğini düşünseniz bile değişmeye hiç istekli değilsiniz.

**Böyle bir dünyada bende buyum, beni böyle kabul etmek zorundasınız diye düşünüyorsunuz. 

**Üstte sıraladığım davranışların tek birinin bile kendinizde olduğunu düşünüyorsanız geçmişte güzel, çok değer verilen, ama şimdi talihsiz olduğunu düşünenTers Kupa Kraliçesini seçmiş olmanızın nedenini belkide kendiniz bulabilirsiniz.**Kupa Kraliçesinin düzgün konumda ifade ettiği sevgi dolu ve barışçıl kadın ters konumda yok olur.

**Su grubu Kraliçesinin düzgün konumda ifade ettiği denizin huzurlu manzarası tepetaklak oldu. Koltuğunu kaybetmemek ve biraz daha uzun süre yapışmak için Kraliçenin ilk aklına gelen şey, bir zamanlar zaferle elde ettiği ve derin bir sevgi ile bağlı olduğu kupasını elden çıkarmak ve feda etmek. Zaten kart ters seçilmiş olduğu için içindeki sevgi döküldü. Dolayısıyla, Kupa Kraliçesi kupasını ve içindekini feda edince başka bir kadına dönüştü.

**Kraliçe dalgalı denizin ıslattığı kaygan taşlar üzerinde yürümeye ve doğru yolu bulmaya cesaret edemez ve endişe ile kötümserlik tarafında yükselir. Bu kombinasyon geçmişinizdeki çalkantıların ve kargaşaların bilinçaltınızdan halen silinmediğini ve bugüne yansımalarınıda ifade ediyor olabilir.

**Bazanda bu kombinasyon sizin için önemi olan, yaş veya kariyer olarak sizden büyük bir kadının sizin üstünüzde bıraktığı etkileride gösteriyor olabilir. Belkide sizi hiçbir zaman anlamayan bir anneye sahiptiniz, belkide kendinize yakın bulup takip ettiğiniz çok kötü rol model bir kadının etkilerini hala üstünüzde taşıyorsunuz.

**Düz konumda Kupa Kraliçesinin yanında İmparatoriçe çocuklarına ve kocasına bakabilen bir anneyi düşündürüyor. Fakat, bu kombinasyonda Ters Kupa kraliçe yanındaki İmparatoriçe, kadının eşine bir ebeveyn gibi davrandığını ve eşine bir çocuğa hissettiği duyguları hissettiği anlamına gelebilir. Buradan, eşinin kadını bir ebeveyn olarak gördüğü anlamınıda çıkarabiliriz.

**Ters Kupa Kraliçesini birinci kart olarak seçmiş olmanız sizin geçmişinizi gösteriyor. Yanındaki İmparatoriçe karşınıza değişmek için çok önemli, güzel ve güçlü, kadersel bir değişim fırsatı çıkacağını işaret ediyor. Endişelerinizin sizi tüketmesine izin vermeyin ve sorununuzun köküne inerek hem mantıksal hemde duygusal perspektiften değerlendirin. Bu değişim için meselelerin özüne inmeniz ve bakış açınızı değiştirmeniz gerktiğini ve koşulları gerçekçi bir gözle değerlendirmeniz gerektiğini söylemek zorundayım..

**Bu değişim muhtemelen size çok zor gibi görünsede buna cesaret etmek zorundasınız. Çünkü, bu kombinasyon, yaşamınızı değiştirmeye siz cesaret edemesiniz bile, bunu zorunlu bir kadersel değişim olarak kabul etmeniz gerektiğini söylüyor.

Yorumlar